Mamici casnice (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

L-am dat gata ,ca de aia am limbarita asta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mai ia unul si in cinstea noastra, ca poate ne ia si pe noi limbutia.
Eu va pupacesc pe toate si plec la nani!
Noapte buna!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hai ,ca am plecat si eu la nani !
Va pup si noapte buna!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Vai de capul meu... Gegea ti-am citit acest mesaj de trei ori, dar nu ca sa recuperez din urma... mai, cati nervi ti-am facut eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar ca ma simt vinovata...
Am ramas tablou cand mi-ai dat atatea detalii despre noi(Andrei si eu), incat imi vine sa te intreb de unde stii atatea??? Deci, nu sunt chiar asa de invizibila precum credeam!!! Ce bine ma simt ca eram luata in seama, sa stii ca numai acum aflu...
Oricum, eu una mi-am promis cateva lucruri si nu am sa mai ma abat de la ele.
Primul este sa nu mai trec cu vederea nici un membru de aici de la casnice si sa incerc pe cat se poate sa dezvolt relatii cu fiecare. Al doilea e sa va citesc din urma chiar daca se inchide capitolul, acuma am invatat: merg si va caut in urma(eu credeam ca se sterg capitolele anterioare).

oricum, gegea, iti multumesc ca m-ai inteles, si crede-ma ca esti un suflet mare daca ai continuat sa ma suporti vazand ca eu nu iti raspund la mesaje!!! Multumesc ca nu esti suparata pe mine, sincera sa fiu, nu m-am culcat pana la ora asta ca poate poate mai intrii si imi raspunzi la mesaj. Ce bine ca acum e bine! Fii binecuvantata!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Uf, mai intai sa nu uit Danelutza merci pt info
Hai ma de Raalucutza nu mai stiti nimic? Repet intrebarea

Si abia acum neata si poftiti cu drag

Mai fetelor, ma bucur ca nu e nimeni suparat... momente din astea cre ca au fost destule din partea multora, e bine ca le spunem lucrurilor pe nume insa fiindca doar asa putem rezolva neintelegerea.
Eu m-am gandit ca solutia si elementul preventiv care ar impiedica asemenea clipe ar fi.. intalneala mult asteptata. Una e sa vezi omul in fata si sa vb cu el (si sincer eu m-am gandit de mii de ori ca atunci nici nu voi stii care ce copii avem caci va fi greu de asociat figura cu bebe si cu numele ) dar stiu c va fi un pas inainte, Si cele care nu vor putea veni (sperc a va exista totusi o intalnire) vor recupera prin poze aici.
Uite eu de exemplu imi fac mea culpa si recunosc ca pur si simplu nu am avyt timp sa ma uit in albumul comun. Cred ca ar trebui de acolo sa incep alte sapaturi...
Am zis prostii, -am zis, nu mai am nici acum timp de recitit ca s-a sculat mandra. Fug dar revin eu. Pa si pupi duuuuuuuuuuuuuuuulci!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mi-am adus aminte,.... stiti cand ma mai simt eu f prost (din vina mea)? Cand vreau sa pun poze si obsev ca nici nu m-am uitat la pozele celorlalti de mult timp si atunci renunt sa mai pun... de rusine . Mea culpa.
Hai ma unde sunteti dormiti?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ne-am intors si noi, am deschis capitol nou aici si ma duc sa va citesc din urma

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput