Mamici casnice (36)
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
Andreea hai ca-tzi fac eu rezumatul: sotzul Alinei urmeaza sa fie operat, din cite am vorbit noi pe aici, nu-i o operatzie foarte grea, a fost si al meu operator si l-am intrebat. Asha ca ii tzinem pumnii sa dea doamne-doamne sa fie bine. Apoi, spaghetele cu carnitza tocata sau macinata cum spun italienii , a preparat Svetlana. Gata, spune-mi unde vrei sa-ti mai aduc lamuriri
Adriana nu sintem noi mamicile asha suparacioase, mai ales ca stam acasa si avem timp mai mult sa ne treaca nervii si superarile cu treburile.
Revin... sper... daca nu plinge ploada lu'mami
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinell
Ce ziceti: spargem grupuletele ca sa mai bagam si pe altele???
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
Daaa...ca si io am lipsit fo 2 zile si nu mi-a dus nimeni lipsa...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
malla spune:
Ma bucur ca deja s-au anuntat doritori, Miha si eu imi doresc sa fim toate mai unite...
Apropo: pe unde ai umblat???
Adinella
Andrei si Adriana
Danelutza spune:
Miha ai umblat prin tirgul Ieshilor, unde fuseshi, ha... nu vrei sa spui, secretoasa mai esti
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
malla spune:
Ma, da Flavia e la munte??? Iar sunt pe dinafara!!!
Unde e???
Adinella
Andrei si Adriana
gegea spune:
Acuma ma iertati ca-s transanta, dar Miha chiar a zis pe unde a umblat... ca a fost la Putna, ca i se deschisese apetitul de munte si ca pune si poze mai incolo.
Oare cum spargem noi grupuletele daca nici macar nu citim mesajele lasate de fete? Hmmmmmmmmmmmm...
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
malla spune:
Pai gegea, nu intelesesi de ce nu le cetim de multe ori??? (adica, cel putin eu!!!) Mai zic o data: daca din zece mesaje nimeni nu ma baga in seama, normal ca ma enervez sa citesc ca prostul numai ce scriu altii dar pe mine nimeni nu ma intreaba nimic... Am dat un exemplu!!! Ideea constructiva este ca dorim sa fim mai apropiate toate!!! Normal ca mai gresim... dar sa fie exceptii...
Acuma nu te supara pe mine! Eu pot renunta la idee ca si cum nu am zis nimica si tac malc...
Adinella
Andrei si Adriana
malla spune:
De fapt citind inca o data hmmmmmmmmmmmmmmm-ul lui Gegea, mi-am dat seama ca mai bine taceam din gura!
As vrea sa nu mai fi zis nimic, pot sa dau inapoi o ora???
Adinella
Andrei si Adriana
gegea spune:
Nu e vorba ca nu trebuia sa fi zis nimic. Foarte bine ca ai zis lucrurilor pe nume, asa cum am facut-o si eu.
Eu una nu ma supar, stai linistita, dar nu mi se pare totusi o idee ok sa citim preferential. Una e cand nu ai timp si atunci parcurgi in goana calului paginile scrise (si e adevarat ca aici, la casnice, fug capitolele...), dar sa te enervezi pentru ca altii nu te baga in seama cred ca e o decizie luata cam in pripa.
Acuma iarta-ma, dar tu ai citit ce ti-am scris despre experienta mea cu Daria si ROR, vis-a-vis de intrebarea ta? Ca eu nu am vazut nici o reactie de genul asta din partea ta. Asta inseamna ca tre sa ma enervez si sa ignor postarle tale?
Spunem lucrurilor pe nume, daca tot veni momentul sinceritatii. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne suparam unele pe altele. Faptul ca putem discuta deschis e un castig, zic io...
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
malla spune:
Of, ma Gegea ma, daca ai stii prin ce trecui sa iti gasesc raspunsul in legatura cu vacciunul de care intrebai in urma cu ceva timp!!! Vezi cat timp trecu pana sa iti raspund? Pt. ca facui sapaturi, pana acuma!!!
Fii atenta si iti jur ca nu te mint, desi o sa iti dai seama ca sunt o proasta!!! dar trebuie sa recunosc, decat sa crezi despre mine ca sunt o nesimtita, mai bine sa crezi ca mi-s proasta!!!
Ma,...eu cand se incepea capitol nou, il deschideam, normal de la prima pagina si va citeam. Dar daca de exemplu capitolul era la pagina 9 si pana a doua zi se si incepea alt capitol, eu nu mai stiam unde sa il caut pe anteriorul ca sa citesc ce s-a mai scris...
Stii cum am aflat ca de fapt tot aici sunt si cele vechi??? Dadui in urma pana il gasai. Crezui ca iti bati joc de mine cand ai zis ca mi-ai raspuns la intrebarea cu vaccinul...
Of, ce fraiera sunt!
Te rog mult sa ma ierti!!! Vina este a mea, dar crede-ma ca sunt asa de nestiutoare... De exemplu, cand m-a invitat prima data Flavia la "Prieteni dintotdeauna", crede-ma ca nu am stiut pe unde sa apuc ca sa va gasesc...intr-un final am nimerit!!!
Deci, nu am fost rea, crede-ma, dar efectiv nu am stiut ca daca se trece la capitol nou, ma pot intoarce in urma si il gasesc pe cel vechi. Poate nu ma crezi, dar asta e adevarul!!!
Oricum, iti multumesc din suflet ca ai fost sincera cu mine si mi-ai spus, tot respectul si cu ocazia asta ii multumesc si la Porumbel ca aruncat "samanta", fiindca altfel nu se ajungea sa aflu asta...
Cat priveste sfatul tau care mi l-ai dat atunci, sa stii ca am sa ti-l iau in seama si nu am sa merg la nici un vaccin cu Andrei chit ca o sa faca urat doctorita cu mine...
Spune-mi daca mai esti suparata pe mine, te rog!!!
Adinella
Andrei si Adriana