Mamici casnice (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Pentru ca mi se deschise apetitul de munte si de plecat pe coclauri sambata ne-am imbarcat in masina si am plecat la Putna.A fost super cu toate ca a batut un vant de numa'.Cand o sa am timp am sa descarc si niste poze.
Pana una alta va pup si ma duc sa recuperez,ca mi-ati dat de citit nu gluma!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu vreau sarateleIoana!!!!!
Fetelor, eu am azi o leneeeeee , chiar si horoscopul tine cu mine si nu ma lasa sa fac nimic...doar e 1 mai muncitoresc, nu???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

v-am zis ca sotul are liber si nu mai reusesc sa-mi fac loc pe aici,nu?!
eu vroiam sa zic ca in caz ca ma intrebati ceva si vedeti ca nu raspund,e pt ca nu reusec sa citesc tot timpul tot..asa ca tre sa ma trageti de maneca mai tare!
ioana,nu e cu rautate““nebagarea in seama““doar ca se intampla dupa ce citesti 5-6 pagini la repezeala ca ai ramas in urma sa mai uiti ce si la cine ai mai vrut sa zici!
alina+ioana

ps:si la restul ca pe urma iar e careva nebagat in seama!
ps:aaa,da,si io vroiam sa va zic ca nici pe mine nu ma bagati in seama cat ar trebui!,noroc ca io nu ma pot opri din vorbit si voi scrie pe aici chiar de imi zice careva sa tac!
de maine incepe sosul meu munca...tare bine mi-a prins zilele astea cat a fost pe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neatza.
multumesc.
Robertzelu' tot kk-cios este azi noapte la 12 cand tocmai ma bagasem si eu in pat a vrut la toaleta.Dar pana la toaleta a facut pe el...aiurea rau!
Dar parca in loc de 100 kk pe zi s-a redus numarul la 50.
Sper ca astazi va fi mai bine.
Ii este foame.Se tine dupa mine ca un catelus si-mi cere de mancare ba una,ba alta Ce o fi in capusorul lui cand vede ca-i dau numai orez fiert?!
Astazi s-au anuntat 22°.O sa plec cu el in parc,departe de frigider

Bun venit noilor venite

Mergi la inceput

beyyy,astazi este 1 mai
aveti liber?ce faceti?
ma tot uit la stiri si vad ca tineretul tot cu muntele si marea au ramas de 1 mai! superrr! ce nostalgie ma incearca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salut gagici!
da cami, e 1 mai muncitoresc, da' bate un vint la noi de te ia pe sus si mai avem si ziua de miine, asa ca nu prea ne arde de petrecere. ne-a promis colegu' ca facem nu unu', ci mai multi 1 mai dupa ce se pune pe picioare. multa sanatate la robert!
cori, ce bine ca mai scoti si tu capul dintre scutece si laptic! va pup pe toate 3 printesele
osna, fotbalist il faci!
ioana, sa ma treci si pe mine pe lista la saratele:)
miha, asa ma apuca si pe mine un dor de duca... da' recuperam noi in citeva saptamini. de cind tot zicem si noi ca facem moldova, poate anul asta nu mai ratam.
da' fetele vorbaretele pe unde petrec?

alexa

Mergi la inceput

alexa si mami,sanatate colegului!cum se simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

beyyy,astazi este 1 mai
aveti liber?ce faceti?
ma tot uit la stiri si vad ca tineretul tot cu muntele si marea au ramas de 1 mai! superrr! ce nostalgie ma incearca!

Avem liber
Io i-am zis lui colegu' ca azi nu ma mai apropii nici de frigider(doar sa mananc), nici de aragaz...azi am decretat greva!!!

Beyy Sym bagareata mai esti...

Alina te astept pe la mine(in intersectie) in turul tau prin moldova...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

salutare fetelor,
va doresc un 1 mai ,fericit.... sa faceti mici buni la gratar (dar sa nu papati prea mult ca se pune pe burtici)..si vreme buna sa aveti...ca la noi e jale cu ea..
va pup
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, acu' se simte binisor. miine cred ca o sa fie operat.

alexa

Mergi la inceput