ati purta ceva ce a apartinut fostei prietene?
Raspunsuri - Pagina 3
AC spune:
Ah io faceam doar paralela intre sa poarte noua ceva al ex-ei si sa purtam noi ceva de la ex.
Atata tot. Mi s-a parut imaginea-n oglinda.
Nu mi-am pus problema stergerii trecutului, ci a existentei unei valori sentimentale sau nu. Si ce predomina valoarea in bani sau cea sentimentala. Eu am mai fost casatorita o data, mi-au ramas cateva seturi de bijuterii pe care nu le-am dat, dar nici nu le-am mai purtat. Mai putin inelul de logodna si verigheta.. acelea le-am donat pentru copii bonavi de SIDA. De restul n-am avut atata furie sa ma despart, au ramas amintirea unei rani, intr-un fund de seif bancar.
Poate sunt sentimentala, dar cum nu posed decat bijuterii dragute si nu bijuterii unicate artistice facute de nu stiu ce bijutier, le vad mai mult prin prisma valorii sentimentale decat a celei financiare.
Spic de grau
la mine merge in sens invers mama imi tot da bijuterii. ![]()
Nah ca editez ca o postai de pe contul 'otului ca fara el nu intru pi chat![]()
....Scuzeeee da nu ma mai reloghez ca mi-e lene... s-uite ashe no sa fac io niciodata puncte d-o titulatura...brrrrr atata paguba![]()
Andreea (AB)
Veve spune:
Andreea,postezi cu aia-n sus sau in jos,ca ne derutezi
...
PS N-am absolut nici o problema in a poseda "relicve" ale trecutului;cadoul e cadou,neconditionat,nu?Fie el si inel de logodna!odata ce-l posed inseamna ca l-am meritat
;mie cine-mi da inapoi ce-am investit in relatia respectiva?
Valabil pentru amandoua "partile".
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
AB spune:
Da mey e normal sa ramana, da io nu le-am putut purta si nici da.
Off-topic
Iete-te ce ma vegheaza Vevica... sau pe 'ot sta cu ochii?![]()
Da mey ati priceput ce ziceam, nuuu? Si reparati domne chatu cela sa pot intra fara artificii
ca dupa ce c-am ramas incepator nici nu postez in numele meu
!
Andreea ex-Acushor, actual Aburel Aburit
[size=1]
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.
casandra spune:
Ti le-a cerut inapoi?
Pai, e marlan atunci.
Bine ca te-ai despartit de el.
Da-le incolo de bijuterii, sunt sigura ca poti avea altele mai dragute.
Veve spune:
quote:
Originally posted by AB
[size=1]Iete-te ce ma vegheaza Vevica... sau pe 'ot sta cu ochii?
Nop!Pe subiect!Pentru 'ot tre' intai sa adopt tricou' mulat de rigoare!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
anca74 spune:
Si eu sint de principiul sa dau inapoi ce am primit, in caz ca se duce naibii relatia respectiva. Nu neaparat din principii morale prost intelese, ci pentru ca ... pur si simplu, mi-ar produce greata numai ideea de a purta bijuteriile cu pricina.
Cum oare sa ma mai impopotionez cu "zdranganelele" primite de la fostul cind i-as servi cu cea mai mare placere una peste ceafa, ochi sau orificiul bucal?! 
============
What sometimes seems to be the end it's really just a new beginning.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by AB
Cele care ati zis ca ati astra bijuterile si dupa despartire de cineva...
Ce ati face cu ele... le-ati purta iesind cu sotul? Cu ce ar fi mai putin penibil decat sa le poarte noua amica a ex-ului?
Andreea ex-Acushor, actual Aburel Aburit
Lately, I'm always late, completely disorganized, and usually a mess! A penny for my thoughts. A dime for my ideas.
Here's penny for your thoughts too, a nickel for your kiss, a dime if you tell me that you truly love me and my kids too.
e adevarat ca putine sint bijuteriile de la ex pe care le mai port; majoritatea le-am dat sau le-am transformat in alte bijuterii.
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by chatonel
ce chestie... io nu i-as fi dat nimic inapoi, chiar daca ne-am desparti. Ce e cadou, cadou ramine.
Toulouse, la ville rose
Hahaha.uite o gandire sanatoasa,evreiasca
Acum ontopic.Bijuteriile nu au stapan,sint niste simboluri.Cum tu ai incetat sa mai fi un simbol,au fost daruite altei persoane.Bijuteriile nu sint ca bikinii!
Life`s a bitch and then you die
de ce draga? io nu i-as cere inapoi aparatul foto sau mai stiu eu ce cadou i-am facut. Atunci de ce sa dau bijuteriile?
Si care e logica cu cadourile? Azi iti fac cadou, da daca ne despartim ti-l iau inapoi? Atunci nu mai spune ca e cadou, pt ca se creeaza confuzia de proprietate. Spune ca dai o posibilitate de folosire a acelui lucru si nu o insusire.
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
quote:
Originally posted by roxanik
Casandra, setul de bijuterii era al meu si mi se parea normal sa imi apartina...Din prima clipa cum am desfacut bagajele, el m-a intrebat: "Dar mi-ai adus tot ce ti-am dat: inel, setul de bijuterii?" Nici nu apucasem sa scot nimic din bagaje...
Actuala nu ar fi stiut nimic daca mi l-ar fi dat inapoi. Daca mi l-ar fi dat inapoi, nu ar fi insemnat ca as fi primit bijuterii de la altcineva decat iubitul meu de acum, ci doar ca mi s-ar fi returnat ceva care imi apartine.
Nu ar fi trebuit sa i-l dau...si oricum nu mai conteaza...faptul e deja consumat, dar ma bucur sa aud parerile voastre si le apreciez pe toate.
apoi, daca el ti le-a cerut (si ti-a mai si promis ca ti le da inapoi ?? oare de ce? ca sa i le dai mai usor
) atunci bine ca i-ai oferit tu o pereche de papuci!Toulouse, la ville rose
Elise spune:
quote:
Originally posted by AB
Cele care ati zis ca ati astra bijuterile si dupa despartire de cineva...
Ce ati face cu ele... le-ati purta iesind cu sotul? Cu ce ar fi mai putin penibil decat sa le poarte noua amica a ex-ului?
Eu n-am dat inapoi cadourile dupa despartiri, dar nici nu le-am pastrat: le-am aruncat pur si simplu sau le-am dat altcuiva.
De ce?
Pentru ca n-am fost genul scenelor demonstrative stil inapoiat lucruri, rupt poze si scrisori - le-as fi considerat jigniri.
Si probabil nici nu m-am combinat cu barbati suficient de mitocani sa-si tina gestiunea la cadouri.
Un cadou e reprezentativ pentru un anumit moment.
Si ales pentru o anume persoana: sa-i placa, sa i se potriveasca, sa insemne ceva.
Pentru mine, indiferent de valoarea unui cadou, semnificatia e mai importanta: deci, nu as avea de ce sa le inapoiez sau sa le pretind inapoi, dar nici de ce sa le mai port.
In cazul in care nu as fi nostalgica dupa el, si n-as dormi cu pijamaua lui in brate, nici n-as mai folosi lucruri care il reprezinta.
Elise