sunt ingrozita si speriata
Raspunsuri - Pagina 3
georgi75 spune:
Florentineea e o vorba in care e mult adevar: niciodata sa nu spui niciodata.Nu dispera. Si eu am un exemplu.Am o prietena care se resemnase cu gandul ca nu poate avea copii. Si acum vreo 4 ani a adoptat o fetita.De fapt a luat-o sa o creasca pe fata cumnatei ei care avea atunci 10 ani.
Culmea... dupa un an a ramas insarcinata.Avea aproape 40 de ani. A dessoperit tot atunci ca are si fibrom uterin. Ei bine, a dus sarcina la capat fara probleme (chiar a fost la munca pana in luna a 8-a) si in momentul cand a nascut i-a fost extirpat si fibromul.Acum are o minune de fetita de aproape 2 ani.De fapt 2.Pentru ca nu a renuntat la angajamentul pe care si-l luase inainte.
Cred ca si eu am fost putin off-topic dar ideea e sa nu disperi.Minuni se intampla in fiecare zi. Mergi la Aspirante optimiste si vei gasi acolo multe prietene. Nu ma numar printre ele dar le urmaresc din umbra si le admir din toata inima.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
any spune:
nu te descuraja!!
stai linistita, daca e sa vina, vine..
eu nu intelegeam prea bine fenomenul, dar acum ca am bb., inteleg foarte bine, si sper din tot sufletul sa reusesti,
felicitarile mele elise....pentru optimism,
anca, felicitarile mele!!!!
leistra spune:
Multe incurajari si din partea mea, cred ca vei reusi daca te vei ruga Fecioarei Maria si vei gasi in adancul sufletului tau o ramasita de speranta care sa te ajute sa mergi mai departe.
In Bucuresti se afla o manastire (Radu-Voda) unde sunt adapostite moastele Sf. Nectarie-vindecatorul bolilor, mergi si roaga-te daca poti!(In arhiva Formulei As vei gasi articole despre acest sfant)
Eu le felicit pe toate mamicile care nu s-au dat si nu se dau batute!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Apanda spune:
Capul sus, si sa ne rugam sa poti sa ai parte si tu de aceasta minune de a da nastere unui bebe.
Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A