AJUTOOOOR!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

multumesc mult fetelor,

Azi sotul meu e acasa asa ca a trecut la bucatarie si mi-a facut o supica de pui ca mi-ati facut pofta.
A fost tare buna. Deocamdata ma simt bine mai vedem.
Danelutza multumesc de informatia cu cartofii. O sa incerc sa ma mai las de ei. si eu mananc multi cartofi copti la cuptor.
De slabit am slabit si eu dar norocul meu e ca eram mai plinuta si aveam de unde. Cam la o saptamana jumate mai bag doua, trei perfuzii. Imi pune o prietena medic branula pe mana si la invatat pe ionut sa imi puna perfuziile acasa. Deci nu stau chiar asa.
la mine metoclopramidul nu a avut efect asa ca am renuntat.

Darria deseara facem taitei cu branza la cuptor.
Multumesc mult fetelor pentru ajutor si mai ales pentru incurajari.

Raluca si bebe mic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Raluca, in primul rand, sarcina usoara!
Mi-ai adus aminte de perioada de sarcina, care desi nu a fost chiar asa de demult, am uitat-o, de cand cu asta mica.
Asa am patit si eu, primele luni de sarcina am mancat mai mult...perfuzii, atat de rau m-am simtit(si ala nu a fost singurul rau, ca am avut si sarcina toxica si am stat in pat pana am nascut). Pe la cinci luni aveam si eu +1kg, fata de initial. Sa bei lichide multe-multe, supica e extra daca poti, daca nu, apa, iaurt, suc ...ce suporti. Mie parca mi-era mai bine de la semiinte de floarea-soarelui si fistic.
Ai grija de tine!

Mari & Bianca(18.07.2004)

Oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.

http://community.webshots.com/user/viermisor100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si mie mi-a fost mai bine in primul trimestru cu urmatoarele, pe langa cartofi:
- ciorba de legume acrita cu zeama de lamaie - cat mai acra
- orez
- nuci, alune
- struguri [doctoritza nu m-a incurajat insa spre struguri pe motiv ca pot fi tratati si nu sunt buni in sarcina, dar mie mi se pareau cei mai buni]
- mandarine
- pepene rosu - mi-a reglat inclusiv problema cu constipatia
- cereale si musli cu iaurt

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput