Clubul nurorilor (43)
Raspunsuri - Pagina 9
lavinai spune:
neatza fetele!! sa aveti un 1 MAI cat mai frumos!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
SunSmile spune:
Buna fetelor,
O zi frumoasa si calduroasa va doresc!
Andreutza esti frumoasa! Burtica e mare, dar tu nu esti grasa. Arati foarte bine.
Hai pupici si ne auzim!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
Sun nu spun ca sunt grasa, dar totusi se simte ca am pus 12 kg pe mine. Ma misc mai greu acum si obosesc mai repede.
Cum e timpul la voi? Aici e asa frig... E senis dar bate un vant... Am vrut sa iesim la o plimbare pana la parintii mei, dar e prea frig atat pt mine cat si pt iubi care normal nu are voie sa iasa din casa. Asa ca stam cuminti si ne uitam la tv. Altceva mai bun nu avem ce face. Va pup si intru mai tarziu
Andreea 25+
POZE
BraveGirl spune:
Salutare gagicute!
Ce faceti?Noi trebuia sa mergemla gratar, dar iubi a trebuit sa plece ca are probleme la firma....asa ca o sa iesim diseara sa mancam in oras cu finutii nostri.
Vreu sa fie cald...am dat drumul la centrala ca imi era frig.
==========
Corina
Albumul meu
diadaniela spune:
Mai ,eu ma plictisesc!
Fii-mea doarme ,barbata-miu isi pune antena satelit pe bloc si eu bantui pe aici. Voi pe unde sunteti ? La gratare?
Petrecere frumoasa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Noricileeee,unde sunteti ,mai?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
camelia72 spune:
Salutare,sunt si eu pe aici...!
De dimineata am fost cu sotu' prin targ sa ne luam o masinutza,daca tot nu ne mai schimbam apartamentul...!Cautam ceva mai ieftinutz,la vreo 3500-4000 euro dar nu ne-am putut hotara,oscilam intre o supernova din 2002 si un cielo din 1996...ne mai uitam pe net la site-urile cu masini!Poate imi dati un sfat,acolo,cele care aveti aceste marci de masini,sunteti multumite?Ce probleme aveti la ele?
Va pe toate...petrecaretelor...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Salutare,sunt si eu pe aici...!
De dimineata am fost cu sotu' prin targ sa ne luam o masinutza,daca tot nu ne mai schimbam apartamentul...!Cautam ceva mai ieftinutz,la vreo 3500-4000 euro dar nu ne-am putut hotara,oscilam intre o supernova din 2002 si un cielo din 1996...ne mai uitam pe net la site-urile cu masini!Poate imi dati un sfat,acolo,cele care aveti aceste marci de masini,sunteti multumite?Ce probleme aveti la ele?
Va pe toate...petrecaretelor...!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
cred ca la banii astia va puteti lua un ford ka sau o fiesta sau un opel corsa...etc; am avut o dacie supernova la firma...si am dat-o repede. probleme cu cutia de viteze si nu numai.
nu am pricep la masini prea bine ,dar am o cunsotinzta care si-a luat un opel corsa sapatmana tercuta cu vreo 3300 euro din 97-98,intr-o stare f buna . mai cautatzi si poate apar oferte mai bune.
pupici si succes!!!!!!
roxi foto
BraveGirl spune:
Eu acum ii fac bagajul sotiorului meu scump care pleaca fara mine...o sa raman singurica
==========
Corina
Albumul meu
Himmelsduft spune:
Sper ca ati avut o zi frumoasa fetelor. Noi avem inca soare, tocmai ne-am intors de la plimbare.
Andreea, un pe burtica.
Marina, Lavinia, sa va bucurati amandoua de nepotici.
Corina, hai nu fi trista, sintem aici, alaturi de tine. dulce.
Sun, Flavia, Dana, Roxi, Nadia, Alynutza, Camelia, Fanna, Raza de Soare, Cherry la toate cite un
Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da atunci si la restul un
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos