Clubul nurorilor (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata !
Ce fac fetele?
Fanna,Martini mai am. Diseara esti invitata mea.
Flavia,e super bine fara soacra. Yeeeeeeeees!
Marina ,te-ai distrat la botez? Eu n-am mai fost la vreo petrecere de muuuult timp.
Pup toate nurorile!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pagina 2? :( Si eu care credeam ca trecem deja la capitol nou... Ce faceti fetelor, va odihniti dupa ziua de ieri? Hai, la munca, azi nu mai e 1 mai, s-a dus

Dana numa intr-o petrecere o tii, ce-ar fi sa treci si pe la mine?:)

Apropo, fetele din Buc. ziceati ca va intalniti. A picat initiativa?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata, norici!
Nu ati fost foarte vorbarete zilele astea, e si normal, toata lumea afost la gratare.
Noi in wk am fost la moeciu, la relaxare. A fost frumos, dar prea mult vant. Oricum, ne-a placut. Duminica, la intoarcere, am trecut pe la barajul vidraru si pe la curtea de arges. Ieri am stat acasa, la gratar cu nasii nostri. Au trecut cam repede zilele astea libere, mai vreau!

Nadia, mercic pentru retete.

Fla

Sunule, cum mai esti, ti-ai mai revenit, sufleteste vorbind?

Dana, ce bine ca ai scapat de scorpie

Andreea, arati foarte bine cu burticutza! Ma bucur ca iubi al tau este mai bine si ca ai scapat de necazuri.

Marina, sa-ti traiasca nepotica, e o scumpa! Si, sa dea DD sa faci si tu cat mai repede un .

Cami, sa-ti traiasca fata(si baiatul), sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!

Lavi, daca mai lipsesti asa mult, te.

pup toate fetele

Mergi la inceput

Flavia,pai n-am motive sa petrec?
Cherry,

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fanna,ne-am distrat excelent la petrecere,a fost mai mult pt. copii,cu baloane,masti,coifuri...mai spre seara l-am adus si pe Mihaita,el dormea cand am plecat noi...au insistat prietenele mele sa-l aduc,nu prea aveam chef caci trebuia sa stau dupa el sa nu verse sucurile si cafeaua...are o asa satisfactie cand goleste pahare si cesti...!
Roxi si Flavia,multumesc pt. opinii,ne indragostisem de o supernova,era full,am mers cu ea pana la fratele meu acasa(la parinti),acolo se aflau mai multe persoane "experte"(fratele s-a apucat de casa si il ajutau prietenii) care ne-au sfatuit sa nu o luam,era vopsita proaspat dar ochiul de profesionist a detectat rugina si un pic tabla indoita...cu atata parere de rau ne-am "despartit" de acea masinutza...!Acum parca mi-a mai venit inima la loc daca si voi ziceti ca nu sunt bune...eu am crescut cu dacie iar taica-meu o foloseste si acum,a intretinut-o f. bine...probabil atunci se faceau mai bune!Si sotul vrea opel dar la noi sunt mult mai scumpe,din 1997 sare peste 5000 euro,prietena ta,Roxi,a luat-o super bine...vreau si eu la pretul acela dar nu se prea gasesc la noi!
Fug,am blatul in cuptor!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pe unde umblati dragutele????

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana m-am distrat super bine, dar cem ma mult m-a bucurat faptul ca am stat 2 zile cu nepotzica mea.

Cherrule sa dea DD bb la toate care ne dorim. Deocamdata eu sunt in intarziere tot de la AC (z 39). sper sa apara rusii cat mai repede ca sa incep iar cu calculele.

Fla merci de aprecieri.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Marina, la tine e prima sau a doua luna de cand nu mai iei ac? Mie mi-au venit rushii in z.42, dupa prima luna,acum astept sa vad cat o sa intarzie. Sper sa se regleze mai repede. Am citit ca la un ciclu peste 40 zile nu ovulezi. Stii ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor m-am intristat cand am citit ce se intampla cu zanazanelor :( Se pare ca scapa de soacra, dar si de sot :(
Te asteptam aici, daca ai nevoie de un sfat sau sa impartasesti cu noi momentele prin care treci, sa iti fim alaturi

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Am citit si eu ce se intampla cu Zanazinelor si imi pare rau de ea.
M-a enervat Elise care nu stiu ce cauta pe acolo ca vb numai prostii.

Dana

Mergi la inceput