Copilasi de nov-dec 04 (120)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
cu muci sau fara muci e un zambaretz si un frumuhsel
-l din partea mea
oti, stai ca eu am ramas in urma cred...te-ai intors cu tot cu ana
sau singurica?
Dana, pentru constipatie incearca sa-i dai fructe(evita o zi doua banana si marul copt) da-i putin suc de portocala sau cauta un borcanash de la hipp era unul cu suc de prune la alex mergea de minune....
printesei
fetelor de bits
mai stiti ceva? ori nu am fost eu atenta ori nu a mai sctris de mult
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta
monica
cookie spune:
Of, of ce de copilasi bolnaviori...
si sanatate la toti!
Noi suntem bine, deocamdata, chiar daca verisorul Sabinei are rosu-n gat si a trecut pe antibiotic...mie tot mi-e frica, ei s-au tot intalnit, pupat si draganit
atunci cand nu s-au
Asa ca stau cu bunghiu' pe ea...
Singura chestie care ne-a ramas e kk moale...cred c-o fi de la caninii de sus care se chinuie sa iasa...lucru curios, de altfel, pentru ca la toti dintii si maselele de pana acum n-a avut nici o manifestare neobisnuita(in afara de maraiala , of course!) Sa fie caninii astia mai cu mot?
Aime, n-am cuvinte sa-ti spun ce tare mi-au placut pozele
Si ce parere de rau m-a apucat sa vad locatiile atat de cunoscute...
of, of, ce aproape am fost!
Ei, lasa, data viitoare sigur se dau kinderii impreuna in balansoar!
Si sa nu uit: arati super, mamico!
Azi merge cineva la cimitir pentru Pastele Blajinilor?
danette spune:
Oti, nu am putut sa nu remarc casele, sa stii ca m-am gandit initial la Norvegia, dar mi-am zis sa te intreb mai intai... ar fi frumos sa se fi europenizat asa si Bucurestiul...stiu ca sunt cartiere de vile grozave in Bucuresti, dar precis nu au aerul caselor pe care le-am vazut in pozele tale...
Vroiam sa te intreb si eu daca ai luat-o pe Ana cu tine?
Monica, mutumesc de sfat privind constipatia, chi arazi o sa merg sa caut respectivul borcanel de la Hipp daca nu se rezolva.
Dutzi, tare mi-au placut pozele, pupici
lui Iustin zambaretzul, eu am un feeling special pentru arhitectura aceea saxona.... pe care am vazut-o in fundalul pozelor voastre.. pe unde erati?, am remarcat si catedrala...
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
filmuletze
miria_cristina spune:
DANETTE - De ce nu-i dai lactate si fructe (sucuri) mai multe intr-o zi? Dar fara banane, orez.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
DUTZI - Dar macar ser nu i-ai pus, ca sa se spele si sa se inmoaie "chestiile" din nas? Bietul copil se chinuie ca nu poate respira usor, iar pe langa asta mie imi e frica de otite.![]()
Cristina si D
onitza spune:
MONICA, felicitari lui ALEX pentru imaginatie si creativitate!!!! dar si pentru atentia maxima de a se concentra sa deseneze ingerasi si nu personaje de desene animate!!!
din ce povestesti e un copilash tare cumintel si ascultator!!! bravo Alex! s-o tii tot asa! MOni, daca Alex are har la desen, sa umbli cu el pe l;a concursuri si sa il dai la un club ceva, ca e pacat!! mie mi se pare tare frumos sa ai asemenea talent!
Sanatate Ruxitei!!! 
DUTZI, ce simpatic e puiutul in poza cu muci, care oricum nu se vad!
eu cand era mic, il imoblizam ca sa pot sa ii pun ce trebuie in nas, vad c acum sta cuminte!
pupic
OTI, imi placxe tare mult casuta, chiar asa mi-o imaginez si eu pe a mea!
...daca o fi sa am vreodata, nici prea mica, nici prea mare, e ideala!! iar despre ANA ce sa mai zic???!!!! o minune cu ochi albastri, care e dragalasa foc!!
Sa va spun faza: ieri , eram in parc cu paul, cand s-a bagat in seama cu noi un bunic cese juca cu nepotelul un pic mai mare decat Paul la topogab pe unde eram si noi de altfel...
..si din vorba in vorba ma intreaba bunicul, evident in gluma: "Ia, ziceti Doamna, facem schimb de copii?" Moaaamaaaaa, nu putea sa imi dea mai tare in cap decat o facuse!!!
...mey, nu aveam nimik cu omul, dar asa ma incercasera niste emotii nasoale, ..incat mai aveam un pic si chiar o luam in serios!!! aidca, eu imi si imaginam cu m ar fi daca....brrrrrrrrrrrr..
..si uite asa...am inceput sa il pup pe Paul ceva de speriat, se uita copilul la mine, zambind, ii placea, dar se mira si el ce e cu mine!
![]()
DANETTE, multam de explicatii! am sa incerc si eu , cred, nu se mai poate, de 2 sapt e asa! pt constipatie, e bine cu m a zis MONI, si ami stiu de suc de mar! pup
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
miria_cristina spune:
ONITZA - Tu il scoti afara cand ii curge nasul?
Si apropo de glume, baga de seama sa nu-ti pierzi simtzul umorului, din prea multa posesivitate si dragoste!
Imi amintesc ce afectata eram la inceput de-i era frica omului sa mai mi se adreseze.![]()
Ce-i face ochisorul?
Cristina si D
Otiliav spune:
Dutzi, aratzi bestial aici, bravo, ma bucur. Chiar asa, pe unde sunt facute pozele ca nu scrie nimic, pe mine ma ducea gandul la Cehia, mai ales dupa catedrala. Am vazut de asemenea cateva poze de la gradinita?, asa este Iustinel merge sa se socializeze? si mi-a placut mult de tot desenul lui de aici si pulpitele lui care ies la iveala in anumite poze
.
Dana, Ana nu este cu mine acum, dar o sa vina pe 20 mai cu mama mea, care va sta 90 de zile aici, atat cat permite legea in spatiul Schenghen si speram ca din august sa mearga la gradinita. Inca nu am primit scrisorica de raspuns daca o sa avem loc la gradinita
, pentru ca daca raspunsul este negativ nu stiu ce o sa facem
.
Monica, normal ca Alex s-a descurcat foarte bine la tema propusa, pentru ca tu i-ai dus mereu la biserica si el are deja o cultura religiosa, chiar vroiam sa te felicit ca tu ajungi pe fiecare Duminica la patriarhie, poate avem chiar cunostinte comune, eu am fost de cateva ori dar am prieteni care merg foarte des. Sanatate Ruxandrei, cred ca a prins o sensibilitate la urechiuse, asa sunt si eu din pacate. Eu am facut in luna a 9-a de sarcina, am luat Augmentin, iar acum am facut din nou. Cel mai rau a fost in avion, cand de la variatiile de presiune simteam ca-mi explodeaza urechile, incercam sa le acopar cu palmele si strangeam din dinti. Am folosit Otalgin picaturi si Bioparox spray pentru ca aveam si rosu in gat si ganglionii de sub ureche umflati, si asa mi-a trecut dar am avut emotii pentru ca la doctor degeaba am avut programare ca nu a mai venit fiind vinerea mare. Partea buna este ca m-a tinut 10 zile dar am rezolvat otita asta fara antibiotic. Ce ma supara este faptul ca vad ca de la orice gripa, raceala, incep si urechile sa ma doara sau chiar sa fac otita.
Referitor la casute vroiam sa va spun ca singura diferenta intre cele de aici si cele din Pipera sa spunem, este faptul ca aici de regula este gard verde intre case iar cele din Romania sunt mai rezistente pentru ca sunt facute din caramida, beton, in fine au structura de rezistenta pentru ca este o zona seismica, aici nu sunt cutremure si sunt din lemn, chiar am vazut o casa care arsese si ramasese din ea doar cosul de la semineu care era din caramida. Un alt aspect de laudat aici este ca isi ingrijesc foarte bine gradina si peluza.
Si ca o curiozitate, aici se face curatenie de primavara, se stabileste o sambata pentru fiecare cartier si se merge din usa in usa si se anunta. Cine nu iese la curatat copaci, maturat, strans crengute, primeste acasa nota de plata. Si nu se rusineaza nimeni sa iasa sa munceasca, le face chiar placere pentru ca este cartierul lor. Sunt convinsa ca daca ar fi asa in Bucuresti, ar fi multe voci nemultumite ca de ce nu face statul?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
aime spune:

Otilia si Delia
mey...sunteti voi dragute, inca mai am de
...
Miria, am dat si eu in jocul (ca sa nu zic mintea
) copiilor, uite asa ma mai da si pe mine tati in balansoar, in leagan ![]()
Am vazut si eu albastrica de Ana si pe Iustin mucosila
...da tot frumos e si mucos, si ce i-a crescut perisorul
.
si la mami Delia care arata ca o fetita 
Noi azi am fost la un gratar, copilu a scotocit prin jarul altor omuleti, s-a inegrit ca un cosar...a alergat, a batut mingea...a cules toporasi, banutei...a cazut frant...doarmeeeee...da ia priviti ce-a mai facut omu'
Pa-pa!!! va 
roserb spune:
Aime , e un dulce Vladut, v-am vazut toate pozele
, si imi place ca e mereu vesel.
Dutzi, sanatate lui Iustin pe care l-am admirat in pozicile noi.
Otilia, Ana e frumusica foc si are niste ochisori
.
Noi ne-am "distrat" minunat azi, plecasem cu mare elan la casa de la munte, iar domnisoara Bianca, dupa ce a vomitat in masina, a inceput sa se planga de o ureche. Am fugit pana in Campina, am luat Otocalm si Nurofen, i-a trecut pe moment, apoi a inceput sa faca febra, drept urmare pe la 3 am plecat si am oprit direct la Grigore Alexandrescu, unde am aflat ca are ghici ce?... Otita, si inca una destul de nasoala. Asa ca da-i cu Augumentin , picaturi in nas, sirop in gura si ale cele. Saraca e tare pleostita si mi-e o mila de ea... Nu stiu cum se intampla, de cate ori avem mai multe zile libere, trebuie sa-l apuce pe cate unul vreo minune, si suntem consemnati la domiciliu...
Roxana&Co
POZE CU PITICII