Oltencele, poftiti la povesti! (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Eu n-am reusit sa ajung in parc. De dimineata am vorbit cu Doris si am zis ca daca bate asa vantul, nu scoatem odraslele, mai ales ca Irinei ii curgea deja un ochisor, saracuta. Dupa-amiaza m-a apucat o durere groaznica de cap, nici acum nu mi-a trecut, am din nou o criza de sinuzita. Am luat o gramada de pastile si tot ce am obtinut a fost sa nu ma mai doara si fruntea, doar zona nasului si spre ochi. Imi vine sa fac exact asta:

Revin maine sa va povestesc ce prostie a facut darius ieri.

Liana, tu ce-ai avut, mama, observ ca ne-a luat pe toate deodata?!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele bolnavioarele sa va faceti repede bine.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ce fac oltencele???
Mai fetelor faceti-va bine ca nu imi place sa aud ca sunteti bolnavioare.
Multa sanatate!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Salutare.
Bolnave ziceti!? daca nu ati venit la intalnire se pare ca nici la boteze nu ati mers,Doris sanatate micutei,Liana ce faci draga te imbolnavsti, sa nu lesini ca zozela,Cand e mai frumos voi va imbolnaviti.
Mai mie mi-a placut in parc Oana a fost cuminte,mai ales ca am venit de la 16.00 si am asteptat gasca.
Dupa ce a plecat Rodica cu Daviduta eu am mai stat la topogane pana la 20.00 nu mai vroia sa plece acasa.
Cand a plecat era atat de obosita incat a alergat si sa impiedicat si a facut buba la buza(trece).
In rest suntem bine asteptam intalnire mai mare cat de curand.

PUPICI SA SANATATE

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netza la oltence!!!

fetelor multumesc!!!
bertha am avut o durere de cap de am crezut ca'mi plesneste tartacutza!!!am epuizat toata farmacia din casa si degeaba...nu stiu ce draku a fost!!! acum nu mai am nimik!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Buna fetele cucuietele!
Saru'mina, Irina e mai bine, ieri nu i-am mai pus picaturici, am spalat okisorii numai cu ser fiziologic.Desi vint, ieri nu am avut incotro si a trebuit sa ies cu fetele afara...am fost singura cu ele(eu libera de 1 mai, sotzu la munca....) si ramasesem in pana de kilotzi pt Irina, de lapte, de apa plata...fructe...parca am fost cu pluta, am uitat duminica sa facem aprovizionarea.

Abia astept sa vad pozele...mah gagici:buna ideea cu Panda...nu stiu cum nu m-am gindit sa ne intilnim acolo daca e urit!Ca veneam cu un taxi si gata...tare mi-e necaz!Pe viitor o sa tin minte...cred ca plozii se simt mai bine decit la Mac.

pupici la mamici si la pitici

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Salutare!

Fetele, azi sunt mai bine, mai am o usoara durere in zona dintre sprancene, dar e suportabila fata de zilele trecute. Nu imi explic ce m-a apucat, ca nici macar nu am iesit din casa, nu am stat in curent...Liana, astea sunt semne de baba, nu varsta din buletin.

Hai sa revin la ispravile baitului meu. Duminica mi-a sparlit telefonul (pe care il lasasem neblocat) si eu nu m-am prins decat pe seara. L-am luat cu binisorul "hai, mami, spune unde l-ai pus", el nimic, am sunat de pe fix, doar-doar l-oi auzi, nimic Daca as fi iesit undeva, as fi zis ca l-am pierdut. L-am gasit abia pe la 10 seara, cand l-am dus la culcare, era invelit in paturica lui de nani. Nu stiu cum m-a inselat si a fugit cu el in dormitor. Partea interesanta e ca ii daduse volumul la 0, nu stiu cum a nimerit, da' a reusit. Aveam 6 apeluri ratate, unul de la Rodica (scuze, Rodicuta, da' n-a fost vina mea) si alte 5 de la o colega de serv. care vroia sa vina la mine si tot suna din fata blocului, ca nu stia ap. sa sune la interfon.

A doua isprava: tot duminica am facut niste chiftelute de pui, immmmm, delicioase, o reteta noua. Dl. Darius a papat si el una, dar se pare ca nu i-a ajuns nici pe-o masea. Fix la 3 noaptea a inceput sa planga si sa ceara "ipca" (chiftea). Eu "hai ca-ti da mama lapte", el "apta nu, ipcaaaaaaaa". Intr-un final, s-a dus Lau si i-a adus o chifteluta. Cand a vazut-o, s-a calmat brusc si a zis "Dadīn chimchi, pinta apta boa", adica "Darius e cuminte, sta pe perna si bea lapte". A baut laptele si in 10 min. dormea dus. Nici acum nu pricep ce erau urletele alea.

Cam atat despre narozeniile noastre.
Pupici!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut gagicile!
Astept pozicile din parc,sper sa ne mai intalnim cat mai curand,vreau sa vin si eu,cu vremea asta capricioasa e mai bine la Panda...e spatiu mult mai mare decat la Mc...!
Acum sunt in pregatiri pt. ziua Georgianei de nastere,joi,pe 4 mai, iubita mea implineste 7 ani si si-a invitat jumatate din colegii de la gradi,ar fi vrut toata clasa dar nu avem spatiu...facem acasa ca e mult mai bine,la Panda nu se sta mai mult de 2 ore iar la Mc. 1 h 1/2 !!!
Am blatul pt. tort in cuptor si acum bantui dupa niste aperitive rapide si aspectoase...poate imi dati idei!
fetele...imi este dor de voi!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Wow,Andreea,e mortal Darius...si cu vorbitul e tare hazliu,nu stiu cum intelegi limbajul ca daca nu "traduceai",nu pricepeam nimic !
Doris, fetele cucuietele...!!!Sanatate maxima Irinucai!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Camelia, daaaaaa, haios limbajul nostru! Numai noi intelegem, stau oamenii cu gura cascata cand vorbeste "chinezul meu".
Vazusem mai demult niste aperitive f frumoase, dar nu gasesc link-ul, daca reusesc intru si-l scriu.

poze

Mergi la inceput