Dr. Anca Simionescu-stie cineva detalii?

Dr. Anca Simionescu-stie cineva detalii? | Autor: Arina21

Link direct la acest mesaj

Buna fetele

Vad ca voi stiti foarte multe, asa ca fiind in cautare de medic (bun, bineinteles), m-am gandit sa va intreb daca stiti ceva despre Dna Dr. Anca Simionescu.
Mi-ar prinde foarte bine cateva informatii.
O zi super va doresc!
Arina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

STIU PE CINEVA CARE A FOST
are prin Drumul Taberei un cabinet ca la spital imbatranesti pana-ti vine randul si la cabinet acorda mai mult timp

este dr bun dar mi se povestea ca uita de tine si problemele tale de la o consultatie la alta; asta e pr ca e ff ocupata si munceste peste fire de mult, are prea multe paciente

asta stiu de la amica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancakarina spune:

Buna Arina,ce anume te intereseaza in legatura cu d-na dr.?Eu am fost pacienta dansei,ca medic ginecolog este buna,pe mine m-a operat de chist ovarian si pot spune ca sunt foarte multumita de felul cum s-a purtat cu mine si de operatia in sine ,a facut tot posibilul pt. a-mi salva ovarele stiind ca-mi doresc copii.Daca te pot ajuta o voi face cu cea mai mare placere .Karina

Mergi la inceput

N-am stiut ca d-na dr. are cabinet si sa ma cred o norocoasa?pt. ca n-a uitat de mine si nici de probl. pe care le aveam.Dar pe atunci poate nu avea atatea paciente,cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri!

Eu vreau sa ajung la dansa pentru probleme de infertilitate. Nu stiu ce anume, pt ca la 'suprafata' totul pare OK. As prefera o doamna dr., nu stiu de ce, dar cred ca as comunica mai bine. Ma batea gandul intr-un timp sa incerc la Tutunaru, dar as vrea sa incerc la Dna Simionescu, mai ales ca pana acum numai de bine am auzit.
Stiti cumva un nr de telefon la cabinetul particular? Sau cum as putea-o contacta?

O saptamana buna tuturor
Arina

Mergi la inceput

Buna,Arina.Pot sa-ti spun ca am fost foarte multumita de dansa ca medic si mai ales ca om ,stie cum sa se poarte si sa comunice cu pacienta,te va asculta si-ti va raspunde la toate intrebarile, nu vei pleca niciodata nelamurita,are o rabdare de fier,sper din tot sufletul sa-ti poata rezolva problemele.O poti gasi la spitalul Filantropia la Camera de garda (dimineata pana-n ora 8-8.30)sau la Centrul medical Bio Terra Med tel.3196578/3198575 joia si sambata daca nu ma-nsel,sper ca ti-am fost de folos ,daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu cea mai mare placere.Karina

Mergi la inceput

Buna Karina,
Multumesc mult pt informatii. Astazi o sun, chiar sunt curioasa pentru cand m-o programa. Cand o fi, o fi, sper doar sa nu fie in toamna.

Succese, si daca mai am intrebari, sigur o sa te contactez.
Arina

Mergi la inceput

Buna Arina,ai reusit sa te programezi?

Mergi la inceput

Da Karina, am sunat astazi si spre marea mea surpriza, m-a programat pe 13 Mai, adica sambata viitoare. Pt mie e super ca lucreaza si sambata pt ca eu vin din Valcea.
Sunt asa de multumita ca am reusit sa ma programez, de parca m-ar lasa ea gravida imediat!!!
Multumesc inca o data pentru detalii. O sa te tin la curent cu mersul lucrurilor.
Arina

PS AM vazut ca stai in Anglia. Braintree e fictiv sau chiar exista? Am stat si eu in Anglia cam 4 ani, 3 ani si ceva in Birmingham si 4 luni in Darlington, langa Newcastle. Amintiri, amintiri...Frumoase vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Arina te rog frumos dupa consultatie sa imi dai si mie niste detalii, parca as merge si eu la dansa... Mult succes!!!!!

Mergi la inceput

Carmen,
Cum vin de la Bucuresti, am sa impartasesc negresit impresiile cu voi.
Arina

Mergi la inceput