Lista legume , fructe + retete sanatoase

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

habar n-am . eu folosesc cu succes anghinaria murata de la COSTCO in salate sau in paste si e beton.
hai sa va dau o reteta

tortellini fierte- cam 2 pahare masurate inainte de fierbere
marinated artichoke hearts 1/4 pahar taiate fasii de 1cm
1 lingura de marinata din borcan sau 1 lingura ulei de masline
parmezan sau gorgonzola razuit 1/4 pahar
usturoi 4 catei razuiti
coriandru sau patrunjel frunze o lingura
1 lingurita mustar Dijon (sau ce aveti in casa)
se amesteca toate ingredientele fara tortellini sau coriandru
se amesteca tortelini si se presara coriandru pe deasupra. e f. bun si cred ca e MONTIGNAC daca renuntati la branza si inlocuiti tortellini cu paste integrale simple

eu folosesc tortellini cu 4 branze ( de la COSTCO) la reteta asta

Mergi la inceput

am descoperit cel mai bun dressing neingrasator pt salate. stiu ca e banal dar pe mine nu m-a dus capul sa ma gandesc pana acum la asta

ulei de masline+ usturoi razuit+ suc de lamaie proaspat stors

am auzit la TV ca e mai bine sa mananci rosiile + ulei de masline pt ca rosiile contin niste chestii anticancerigene care sunt solubile in grasimi si deci nu pot fi asimilate fara.
eu incercam sa evit uleiul cat mai mult dar se pare ca e important sa consumam ulei de masline dar nu oricare ci doar ulei de masline presat la rece extra virgin. si sa avem grija sa nu-l incalzim ca devine un banal ulei hidrogenat.

Mergi la inceput

a si anghinaria murata merge bine pe pizza,mai ales daca e o pizza cu topping de mozzarela+ gorgonzola .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eyeless spune:

ma intreb oare de ce nu mai scrie nimeni la acest topic. eu acum l'am descoperit.. eu una mananc numai cruditati de mai bine de jumatate de an..inspirata fiind din retetele din cartile elenei nita ibrian si a lui ernest gunter.. bineinteles, in tot acest timp am mai descoperit alte retete..propriile mele retete.daca mai e cineva interesat, putem continua topicul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eyeless,bine ai venit pe

Daca timpul iti permite nu ezita sa ne impartasesti si noua cateva retete sanatoase .

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Da, eyeless te rugam sa ne scrii retete, multe retete sanatoase pt noi si copii nostri!

Mergi la inceput