aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

STELUTZA,din ce e compus scrie si pe prospect dar de reactii adverse nik!!! oare nu se mai schimba nik in tarishoara asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

pe un forum in lb engleza am gasit despre una dintre componente (malva verticellata):
"Pregnant or nursing women should not take the tea. as a matter of fact, there is a warning label on the box that says so"
(Traducere aprox. femeile gravide sau cele care alapteaza sa nu bea ceaiul. de fapt, exista si o eticheta de avertizare pe cutie. - din cate stiu eu should not inseamna ca nu e indicat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor ceaiurile antiadipoase sunt puternic deshidratante. Eu am citit undeva mai demult ca ceaiul din frunze de lotus este f periculos dc se abuzeaza de el.
Nasha te plangeai la un subiect ca ai tensiunea mica si tu bei ceai antiadipos? Pai asta iti scade tensiunea si mai mult.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

mda,MIKI,dar credeam ca din cele doua rele(tensiune mica si constipatie)am ales-o pe cea mai usor de tratat,ca hipotensiva sint de cind ma stiu...si daca ma odihnesc si maninc suficient nu ma mai simt ca o umbra,dar cu constipatia numai cine trece perin asa ceva stie ce inseamna!!!oricum daca ceaiul acesta are vreo legatura cu ,il las in sec urmatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Buna dimineata fetelor simpatice!

lachione - poti sa pui ulei de masline in salata.E foarte sanatos.Acum vreo 5 ani, cand mai eram si eu un om normal si simpatic, am facut o cura de ulei de masline pentru "fiara".Am baut 1 l ulei de masline, cate o inghititura(lingurita)dimineata, pe stomacul gol.Ajuta si la CONSTIPATIE!!!
Ce sa-ti spun ca eu din 20.01.ac mananc dimineata müssli, de prajeli ma feresc ca d.... de tamaie, lapte nu pot sa beau(nici in cafea, ca-mi vine inapoi)nu pot manca mai nimic cruditati (ardei gras, rosii, ceapa, ridichi ca am arsuri.Cei care au trait langa mine o perioada de timp se mira din ce traiesc.Müssli/fulgii de porumb ii mananc cu iaurt 0,1% grasime.Cu lapte nu pot ca ma "arde".E drept ca nu am avut curaj sa ma cantaresc de vreo 2 luni.Mda!83 kg numai cu sosetute in picioare.Ceva,ceva se simte.3 kg!
FETELOR - ceaiul de cretisoara e bun pentru obezitate (2-3 cani pe zi).Unde mai pui ca e bun si pentru "insarcinare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Miki - trebuie sa-ti fac cinste, dar nu stiu de unde sa te iau.Apropo scrisesem deja prenumele dupä primul E-mail.Eu intram la mesaje private, dar fara sa ma loghez.Am crezut ca daca sunt inregistrata merge de la sine.

Mergi la inceput

gabitza,pai io ce sa fac mama cu,ca inainte de ceaiul asta am incercat tot ce mi s-a spus(ulei de masline pe matzul gol,paharu de apa la temperatura camerei tot dimineata pe nemincate,fructe etc,etc)si mai nimic
ceaiul asta are efect de...clisma,ma lasa sa dorm,decit cind am pus prima tigara in gura,am si fugit!!!
daca are efecte negative asupra,il las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

ma primiti si pe mine?
39 de ani (in iunie),un fiv cu 2 ET-uri la activ,si inca un fiv in derulare...8 pisoi acasa (4 fetite,4 baietei)...imi permit,locuiesc la curte...in ceea ce priveste ceaiul antiadipos,au dreptate fetele, nu e indicat daca vrei sa faci bebe,si eu am baut,avand probleme cu constipatia,si am fost sfatuita sa n-o mai fac...
va pup pe toate
Laura

Mergi la inceput

mersi,LAURA,poate si asta e un motiv ca dupa laparo mi s-au dat sanse 50% si...BINE AI VENIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

bine ai venit, Laura.
Vad ca stam bine la capitolul pisici (eu si la capitolul catei ), sper ca sa stam la fel de bine si la capitolul bb-lusi. sa ne vedem (auzim) cat mai curand.
Fetelor, ati auzit cumva de vaccinul Gynevac? Mie mi-a recomandat un medic acum vreo 2 ani, dar am avut atatea probleme de sanatate intre timp ca am si uitat. Acum mi-am amintit si surpriza: din motive administrative nu se mai fabrica. Pe vremea aceea mi-a spus medicul ca stie f multe persoane care au ramas gravide in urma acestui tratament, chiar lumea le zicea acestor copii bebelusi Gynevac.

Mergi la inceput