aspirante peste 35 de ani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Miki Multumesc mult !!!Vreau sa iti scriu un PM.Sa te intreb ceva...in legatura su spermograma...E mai ..nu stiu cum sa iti zic...dar mi-e rusinica sa te intreb aici... Este o curiozitate de-a mea.... Maine il trimit, acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la muncutza ( lucrez 12/24)

nasha
Aseeeeee..puiule BRAVOOOO!! Fii optimista!!
Pup fete optimiste!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

COPILUTZ,scuze ptr.off topic,matza e baietel sau fetita?si daca e baietel e castrat(io am o problema cu castrarea si cer pareri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

mda,am fost mai atenta si am vazut ca e fetita...al meu e baietel,o punem de-o nunta?ce zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

DJ-mama - crede-ma ca am incercat, dar am niste dureri de cap groaznice.Am mai avut noroc cu ceaiurile de coada-soricelului si cretisoara ca m-au mai desbalonat (sau dezbalonat-ma prostii de tot cu limbile ästea).Metabolismul meu de dat peste cap rau de tot.

Miki - vorbesti de regimul disociat?

Credeti-ma ca am bagat in mine la fructe si legume, in special morcovii.Colegii de la scoala imi ziceau iepuras.

AJUTOR nu stiu cum sa-mi actualizez PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Gabi66 nu e vb de regimul disociat. E vb de un regim care se poate tine f usor. Si poti in primele 2 sapt sa mananci orice cantitate la pranz si seara. Dupa aceea organismul se ob si nici nu mai poti sa mananci prea mult. Este imp sa respecti ce scrie acolo pt reactia biochimica in organism. O sa ti-l dau pe PM pt ca aici nu pot sa-l scriu.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Gabitzule acum vazui ca nu ai PM. Fa-ti PM ca nu pot sa ti-l dau. Acum plec si revin peste o ora si ceva.

Miki

Mergi la inceput

Gabitzule , nu vazui strigatul tau de ajutor. Baui tinctura de propolis si cred ca mi se incetzosa privirea. Fii atenta aici. Mai intai te loghezi sus, dupa aceea cand esti in lista cu toate subiectele in stanga sus la meniu intri la Mesaje private, apoi intri la Option( dreapta sus) si dai activare mesaje private. Gabitzu.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

off topic
nasha
E fetitzica, are 6 ani, si are numele asta ptr. ca atunci cand am cumparat-o am cerut un motanel. Iar vanzatoarea ferm convinsa ne-a zis ca e baiat...Ne tot uitam sa vedem cand "inmuguresc bijuteriile " si nimic..... Chinuiam saracu animal ,de il tineam numa' cu cracii in sus si il cautam de oo .
Dar din curiozitate s-a suit pe geam si a cazut 4 etaje.... Spre norocul nostru si al ei nu a patit nimic.
Abia veterinarul ne-a luminat ,ne-a spus ca e fata...si nu am mai putut sa ii schimbam numele.Iti dai seama ce soc am avut ca din plansul cu care am am ajuns la veterinar am dat in ras (radeam de prostia noastra...)

Fratele meu are motanel si l-a dus la castrat (maaare gresala).Ptr. ca nu stia ce sa mai faca cu el ,ca facea kk. si pipilica prin toata casa.E adevarat s-a cumintit , dar a avut probleme cu el cu vezica.Nu stiu ce, dar stiu ca imi povestea ca ii scotea dr. urina cu seringa din vezica.I-a dat tratament si acum e bine, mananca numai boabe (biscuiti Urinari parca se cheama). Apa fiarta si racita.Si in rest nu are voie nimic altceva.
Deci sfatul meu este sa nu mai castrati animalutzele decat daca este o prob. medicala.
Mikilina tot o intrebare off topic.Stii de ce cand intru pe PM ma delogheaza??? Intru pe forum , ma loghez si cand clicai pe PM ma delogheaza.Te intreb ptr.ca am observat ca te pricepi.

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Copilutzule Ti-am raspuns la PM.
Despre delogarea nu stiu sa-ti spun. Probabil nu-l lasi sa te logheze bine sau dupa ce te loghezi dai back si te intorci pe pagina unde nu ai fost logata. Dupa ce te loghezi tb sa dai chic pe Toate forumurile si cauti apoi subiectul.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stelutza_36 spune:

Miki, ai putea sa-mi trimiti si mie regimul despre care ai scris? te rog frumos.
toate fetele

Mergi la inceput