Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Fanna, ai primit? Scuze ca am uitat, de fapt, nu am uitat, probabil nu am bagat de seama ca ai cerut. sa ma ierti!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele eu plec. Apropos de "fosti"...azi chiar nu e momentul...pentru ca are mare legatura cu fotbalul! In fine...nu mai tresar deloc...dar imi place sa-i spun buna si sa mai stam 5 minute la povesti....desi ne intalnim rar de tot!
Eu sunt trista acum...ma rog, intoarsa pe dos. Mi-am "suparat" un bun prieten, un fotbalist al Stelei...desi si el stie ca am dreptate. Imi pare rau doar ca am sunat sa-i aud pe cat mai multi, nu sa-l cert pe "el"....vreau doar sa ai grija de tine, mai dementule!
Hai va pup si ne auzim pe seara!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Sun-ule, daca nu stiai, dementia e trecatoare asa ca nu mai fii suparata, ca o sa-i treaca repede.
Te pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Sa incep eu????

Fostul e din Dej- ardelea. La vremea respectiva viitor preot- ceea ce visasem de mica (sunt o familista convinsa si ma gandeam ca numai asa voi avea stabilitate). O relatie frumoasa pana a terminat facultate si a plecat acasa, eu am ramas aici. Era gelos...... maxim. De cand ne-am logodit nici mama nu pre-l mai avea la suflet pt ca se gandea ca o sa plec acolo si........ dar asta nu m-a impiedicat sa merg mai departe.

Ideea e ca in ultimul timp devenise posesiv si incerca sa ma determine sa plec de acasa, chiar m-a sfatuit sa ma cer cu ai mei. In alele momente m-am trezit si m-am gandit ca nu se cade ca un viitor preot sa dea asemenea sfaturi, sa te indepartezi de parinti, de familie. Asa ca am pus punct. Nu mi-a fost fffff usor, dar nici greu pt ca punctul nu l-am pus imediat, ci m-am racit treptat.

Dupa ruptura au inceput telefoane, etc, scuze....... ca si-a dat seama ca a gresit........ dar nu am dat inapoi.

Dupa putin timp l-am cunoscut pe sotul meu. De la fostul mai am cadourile, am fotografii...... dar nu mai am fluturashi. si distanta si-a spus cuvantul.

Ultima data l-am vazut in octombire 2005, nu-l mai vazusem de cand ne-am despartie, respectiv noiembrie 2003. Chiar nu am avut nici o emotie cand l-am vazut, insa l-am vazut pe sotul meu pt prima oara ca-si manifesta gelozia, nu pt ca m-as fi uitat eu la el ci el la mine. S-a calmat repede dupa ce i-am amintit ca eu sunt casatorita cu el, ca l-am ales pe el, ca pe el il iubesc. Si chiar il iubesc din tot sufletul.

marina

pozici

Mergi la inceput

Fetelor, dragelor, plec si eu, ma duc direct la cosmetica asa ca vorbim mai pe seara. PUPICI

HAI STEAUA!!!!!!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai fetele,eu trebuie sa citesc din urma ,ca nu stiu mai nimic din ce s-a mai intamplat pe aici.
Eu m-am intalnit cu fostul acum 2 ani.El cu familia lui ,eu cu familia mea. M-a luat tremuratul.El nu cred ca m-a vazut ,dar eu m-am intors si m-am uitat lung dupa ei. Tipa care e acum sotia lui e cea care a intervenit intre noi si am fost tare fericita cand am vazut ce grasa e.Stiu ca e o satisfactie marunta ,dar eu am fost fericita cand i-am vazut ditamai fundul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

Mai fetele,eu trebuie sa citesc din urma ,ca nu stiu mai nimic din ce s-a mai intamplat pe aici.
Eu m-am intalnit cu fostul acum 2 ani.El cu familia lui ,eu cu familia mea. M-a luat tremuratul.El nu cred ca m-a vazut ,dar eu m-am intors si m-am uitat lung dupa ei. Tipa care e acum sotia lui e cea care a intervenit intre noi si am fost tare fericita cand am vazut ce grasa e.Stiu ca e o satisfactie marunta ,dar eu am fost fericita cand i-am vazut ditamai fundul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

ce figura esti!!!!!!

gata, acum chiar plec.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nadia, si eu vreau retetele pe care le-ai trimis Fannei! Please! Am mai scris, dar poate n-ai vazut. Mersic

Vad ca povestiti de fosti.. hmmm... Intr-un fel povestea mea are ceva in comun cu a Marinei, si fostul meu a facut Teologia (a cui Teologie, numai el stie, dar eu si acum sunt convinsa ca era teologia lu' ala mic si negru - Doamne iarta-ma). De cat eram de invaluita de el, acum nu pot sa-mi amintesc nimic bun din relatia noastra, numai rau, si chiar au fost multe de tot, niste faze ca nici acum parca nu pot concepe ca un om ar face asa ceva cuiva pe care pretinde ca iubeste. Nu cred ca as avea nici un fluturas daca l-as intalni. L-am vazut o singura data scurt dupa ce am venit din State, insa n-a stat el la povesti, cred ca ii era frica sa constate ca eu am obtinut tot ceea ce mi-am dorit (si ceea ce el mi-a dorit si jurat (cica i-a spus lui DD) ca nu voi obtine) in timp ce el a ramas acelasi looser (sau mai rau). Ideea e ca nici nu mai vreau sa-l vad nici sa-mi amintesc de el

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Alynutza, am executat!
Scuze, aveam impresia ca ti-am trimis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele, am plecat spre casa, sa apuc sa stau putin cu iubi, ca iar e de noapte. Pe maine!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput