Clubul nurorilor (42)
Raspunsuri - Pagina 12
impreuna spune:
Fana bafta la curs. te asteptam cu povesti si alte amanunte:) Wk fain daca nu ne mai "vedem" pana marti.
Andreea facem galerie sa vina iubi tau acasa, da mi-e ca atunci de bucurie nu ne mai bagi in seama
Da chiar cherry ce faci, iar ai mult de lucru?
Lavi tu pe unde umbli? Nu vi sa ne tii companie? Nu vezi ca ne-am apucat de spovedanii?:)
Alina inseama ca "fosta soacra" e mai mult ciudata decat rea :)
Bai ce doarme piticania mea, cred ca e obosita si ea dupa meciul de aseara :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Andreea facem galerie sa vina iubi tau acasa, da mi-e ca atunci de bucurie nu ne mai bagi in seama
Cum sa nu va bag in seama? Cui m-am plans eu de o luna de zile incoace? Cine m-a incurajat mereu? Nu voi?
Andreea 25+
POZE
SunSmile spune:
Super frumos Andrule sa vina iubi! Tin pumnii stransi tare!
Fla...cred ca Lavi e supi pe mine ca am promis poze si n-am pus. Vad eu cum fac sa ma inteleaga!
Cherry?????
Fetele?
Eu pe la 4 o intind ca sunt super ametita si trebuie sa mai mergem si la cumparaturi! Sper sa intru diseara, desi sotul planuieste o seara romantica! Macar 5 minute sa va pup!
EDIT: pt fetele suparici recomand melodia "Only Time" by Enya. Pe mine m-a mai scos din tristete!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
impreuna spune:
Andreea, ziceam si eu asa, puneam raul inainte
Sun, trimite si aici o capsuna :)
Eu recomand melodia "nu am chef azi" (vama Veche:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Sunt aici!
Imi iese o masea de minte si nu mai pot de durere, imi vine sa bat pe careva(pe englezii aia nenorociti). Sper sa imi treaca pana maine, ca nu am chef sa merg la munte si sa nu ma simt bine-plecam dimineata cu finutzii la moeciu, la odihna si, de ce nu, la facut bb
Sunule, ma bucur ca esti mai bine, nu-mi place cand esti suparata. Tu ma binedispui mereu, asa ca nu iti dau voie sa fii supi
fata "energicoasa"
Fla, si Sara s-a agitat la meci? E fan Steaua, nu?
Nu am de lucru, pe la 17.00 sparg usa!!!
fata
Andreea, ai sa vezi ca iubi e bine si va veni acasa la fetele lui.
Fetelor, pe unde o fi Lavi?
camelia72 spune:
Weekend placut fetelor care nu au net acasa,sa aveti vreme frumoasa si sa va distrati de 1 mai!
Fla,si Mihai doarme dus,am venit de afara,a luat singur pernuta lui si l-am gasit adormit jos,pe covor...eu cu voi pe DC si bietul copil adormise jos!...ce mama sunt...!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
SunSmile spune:
Distractie placuta, Cherry! Si poate ca va veni si BB...cu aer de munte!
Fla eu acum ascult unul din preferatii mei "absoluti"...Leonard Cohen! Si Doamne ca frumos le spune....
M-am plictisit si sunt tare ametita! Tare, tare!
Iubi meu mi-a spus ca o sa " ma calmeze el si ca luna mai o sa fie una bombastica"! Astept sa vad..ce-o fi??? Ca el e sturlubatic de fel!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
a.cicel spune:
Cherry nici eu nu am de lucru. Si ma plictisesc aici. L-am sunat pe iubi....si dormea. Iar eu am inima mica-mica de emotii.
Dr a zis ca si daca il exeterneaza ii mai da cel putin 14-21 de zile de concediu medical, ca sa isi revina complet. Va dati seama in ce hal a ajuns la spital.
Nu mai modific mesajul acuma. M-A SUNAT IUBI SI I-AU IESIT BUNE ANALIZELE. SUNT CEL MAI FERICIT OM DE PE PLANETA. AM FUGIT LA NASU SA IL IAU SI SA MERGEM LA SPITAL.
Va pup si va scriu mai tarziu.
Andreea 25+
POZE
camelia72 spune:
Culmea fotbalului:
I:Care e culmea fotbalului la romani?
R: ??
R: Sa faci scor egal cu Steaua si sa pierzi!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
marinar spune:
Ce ma bucur Andule, sa ai grija de el, adica de voi toti. pup
Sun si eu ascult Leonard cohen- dance me to the edo of love imi place la nebunie.
vai am citit atatea si nu mai stiu ce sa raspund. oricum we placut pt cele care nu mai intra pana marti.
va pup pe toate
marina
pozici