Clubul nurorilor (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Andreea nu te speria iubita-nu vreau sa te descurajez -oricum nu sunt 2 organisme la fel-eu eram dolofanica aveam 60 kg inainte de sarcina(ca nu sunt nici inalta)
chiar daca mai iei ceva kg pana la 9 luni important este sa fie bebelusul sanatos ca de ele(kg) scapi dupa nastere-ai vazut la Fanna -36 kg deja record dar baiatul cat a avut la nastere?

Flavia o sa te inveti minte dar mai asteapta pana la varsta mea mai ai timp.iar trecutul nu poate fi schimbat nu cred ca este bine:intelepciunea de acum cu varsta de atunci-fiecare perioada a vietii are farmecul ei si din greseli mai si invatam-na c-am devenit filozof.

Fanna -m-ai impresionat-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Asa-i Flavia si in cazul meu. Pana acum nimeni nu mi-a oferit ceea ce imi ofera viitorul meu sotz. Pana la urma e important sa ai pe cineva care sa te sustina in tot ceea ce faci si sa te ridice si sa te ajute cand ai probleme. Fostul nu stia cum sa ma bage in r...t si mai tare cand aveam probleme, cat despre sustinere, nici poveste. Ca sa nu mai spun ca am ajuns si la faze de genul ca m-a strans de gat (destul de tare) de fata cu o prietena de-a mea pt ca i s-a parut ca am zis nu stiu ce de maica-sa...
Cherry, nu esti deloc prostutza, si eu daca as putea da timpul inapoi n-as mai vrea pe altcineva in viata mea decat pe iubi meu, dar asta e, invatam din experiente. Asa ca nu esti prostutza, esti o norocoasa, ca ai dat lovitura din prima!
Raza, oi fi si eu rea, dar si eu m-as bucura sa vada ex-ul ca m-am realizat si ca sunt fericita, asa cum el n-a stiut sa ma faca niciodata, numai ca sa-i fac in ciuda, na

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pe Sorin il stiu din facultate...
dupa ce m-am despartit la vreo 2 ani m-am apucat de scoala la o facultate privata...sincer aveam prea mult timp liber si nu aveam ce face...asa ca am zis ca ma apuc de invatat...
l-am mai batut la cap si pe fratemiu..hai hai..si a mers.ok in fac era bestial ...sincer intinerisem(nu ma intrbati cat de greeeu mi-a fost sa ma apuc de invatat),aveam in grupa cativa prietene(Sorin nu era printre ei) cu care mergeam la chefuri si cele mai multe erau chiar la mine...ca aveam unde...
Sorin era casatorit asa ca va dati seama ca nu ma gandeam macar o clipa...si culmea e ca relatia mea cu el a inceput...ati ghicit tot la o petrecere...dupa cursuri am iesit pe o terasa si atunci a mers si el...deja divortase...si nu avea ce face asa ca a mers cu noi...well...numai ca tipa care organizase petrecerea a trebuit sa plece din localitate si...ne-a spart gasca.
unde facem cheful...???...Sorin ne-a salvat...la el, mai bine zis la gazda lui...nu e absolut nici o problema...m-am mirat ca de regula nu orice gazda adora petrecerile chiriasilor...
am aflat ca de fapt gazda lui e culmea...fostul socru...un om cu un caracter f puternic,f sociabil si un petrecaret...s-a bucurat enorm cand a vazut atatia tinerei pe-acolo:)
si totul a inceput acolo...petrecerile continuau, apoi intalnirile iar mai apoi primele atingeri...
cand esti fript suflii si-n iaurt...mi-a fost teama la inceput(cu toate ca nu aveam de ce)
drumetii...mare munte(mai ales la munte)...pe urma am hotarat sa ne mutam impreuna la mine...copilul s-a atasat f mult de el si el a invatat sa se poarte cu el, era stangaci la inceput...asta m-a incantat enorm
am stat vreo4 ani impreuna pina am ramas insarcinata si apoi am hotarat sa ne casatorim....aveam vreo 7 luni cand ne-am cas...pe urma a venit pe lume Bogdan...SI UITE ASA M-AM CAPATAT CU 3 BAIETI UNUL MAI FRUMOS SI MAI BUN CA ALTUL

Elena mama de baieti ;Bogdan(10.01.2000)& ;Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

BUNI BOGDAN a avut la nastere cat altii la 2 luni 4,3...dar eu am ramas cuvreo 15 kg in plus si nu m-ai reusesc sa le dau jos..pana-n 30 de ani slabeam cand doream dar acum e f greu...sotul spune ca nu-s grasa dar o spune ptr ca e un dragutz...dar cand ma vad...bleah...mica grasa si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fla, Alynutza, aveti dreptate, daca as fi avut o relatie serioasa cu A. as fi suferit mai mult,caci nu era genul de persoana care sa aiba o relatie stabila, bazata pe respect si incredere. Nu imi pare deloc rau ca relatia nu a avansat, mai ales ca el a ramas aceeasi persoana-infantil, infumurat si lipsit de educatie, chiar daca au trecut niste ani peste el, tot nu s-a maturizat.

Sunule, cum mai esti? uite niste si de la mine

Andreea, nu te mai gandi la kg in plus, important este sa fiti amandoua sanatoase, kg le dai tu jos dupa ce nasti. fata burticoasa

pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea iubita, las ca la greutatea ta n-ai de ce sa iti faci griji chiar daca ramai cu 2, 3 kg in plus.
Eu as fi vrut sa raman cu ceva dupa sarcina (tot 12 kg am luat), as fi fost cea mai fericita, dar asa s-au dus ca nici nu le-am simtit si fara sa fac absolut nimic. Acum am cu 1 kg mai putin decat aveam inainte de sarcina

Dupa ce am citit "povestile" voastre cat si din experienta proprie si personala stau si ma intreb: cum e mai bine sa se fi terminat fostele relatii: rau, sa avem resentimente, sa nu mai vrem sa auzim de ei, sau bine, sentimentale, care raman cu amintiri frumoase?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

cred ca fiecare a invatat ceva dintr-o relatie anterioara...eu daca ar fi sa dau timpul inapoi as sarii peste fostul sot dar sa-l gasesc pe actualul...si apropo de timiditate...asa era C..un timid si eu o zbanghie...stiti ce a facut odata???...eram singura si m-a sunat si stiti ce am auzit...un cantec...poate nu-l stiti nici eu nu-l mai stiu decat..."imi acordati un dans va rog m-ai intrebat.....e primul dans plin de visare si balans........un minut ce are farmec doar in dans..."
hai ca va plictisesc si observ ca nu sunteti prea vorbarete...

Mergi la inceput

MEI DA PE UNDE UMBLATI????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ba da Fana, spune ca eu sunt numai ochi si urechi :)

Si eu eram asa zbanghie, sunt si acum dar parca m-am domolit:)
La fostu' ii faceam tot felul de farse. O data i-am trimis o scrisoare chiar de 1 aprilie in care ii marturiseam ca m-am indragostit de altcineva, ca eu sunt cu el doar de mila lui, ca sunt sigura ca nu rezista fara mine, blabla. Dar am pus niste ghilimele mici la inceput si la sfarsit, pe care normal ca negru de furie nici nu le-a vazut
M-a sunat sora-sa sa-mi spuna sa vorbesc cu el ca asta si moare de suparare, nu alta

Sau: intr-o vreme ma distram cu sora-sa si ce ne vine noua: sa se cupleze si ea cu fratele meu, sa fim perechi: eu cu frate-su, ea cu frate-miu:) Si bineinteles ca baietii nu stiau unul de celalalt, ca noi la inceput ne-am tinut relatia secreta, nu stiau familiile, doar cativa prieteni si sora lui. Si noi doua ne distram bine-mersi stiind doar noi ca suntem fiecare cu fratele celeilalte si ei habar n-aveau:)
I-am batut prietenului un apropo, ca daca ne-am face neamuri ce ar face? A zis ca ma fura si fuge cu mine in lume sa nu-l mai intereseze de nimeni si de nimic

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fanna, sa stii ca e fain ce spui, nu ne plictisesti.
Ca sa mai vin un pic la "subect" acu' mi-a dat prin cap ca daca ramaneam cu ex-ul aveam si eu soacra albastra...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput