Clubul optimistelor (10)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
N-am bai chef de invatat, ce!M-am saturat...!!!
Greva!
Sunule te luasi de titulatura mea?Ieri mi-am cumparat-o...."Cocoroacă" ma alinta pe mine tati .Iar "zgubilitica" ma defineste...
Ar trebui sa-mi fac unghiile, da n-am chef.Abia astept sa treaca botezul asta sa mi le tai ca mi-au crescut...Cred ca au aproape 1 cm.
Duminica se intalnesc si oltencele mele in Craiova si io nu cred ca ajung .Poate-l conving pe tati sa ne duca si pe noi...Desi nu prea cred.O sa fiu cuminte zilele astea sa vadem...
Altceva?Care, cine, ce mai zice?
Hai bagati ca se tezeste maimu si plec pa.Ne mai vedem tocmai pe seara...
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Pushi mai stau pana la 16. Apoi ma tarai pana acasa...sa vina iubi sa mergem la cumparaturi si apoi home. Cica imi pregateste o cina romantica si cica"las ca te impac eu si oricum luna mai o sa fie bombastica". Ma rog, la cat de zdruli e...cine stie ce mai pune la cale! Si da, sunt libera pe 1. In weekend ma odihnesc, stau cu baietii, mergem la niste prieteni, ies cu fetele si...ma rog...leneveala la greu!
Tu ce faci? Hai ma ca-ti da finu liber! Stiu eu...acuma o fi si el suparat, nu? ca deh....asta-i boala grea cu fotbalu!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Georgi , daca am pile ...la finu...
Nasica, am mancat putin ca ma durea capul si acum astept sa revina boss de la masa si de la ma-sa , ca sa il intreb eu am sau nu luni liber sau sunt pedepsita?Desi am fost cuminte!Mai stai la serv? Ce faci in wk? Ai liber de 1 MAI?
Geoergica , fuguta la invatat , ca te ascultam, ai auzit ce a zis cealalta nasa.
Teodora , de plamani.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Nasha, stiu ce e in luna mai ! Pe 22 ? Nu? In wk-end nu stiu exact ce fac.Daca as avea liber si luni , as putea pleca dinou la Bacau, sau daca nu, poate ies cu prietenii la iarba verde/ gratar ceva, asta daca tine vremea.Si daca nu pleca prietena mea , poate ma vopsesc...Cica finu nu era suparat ....prea tare...
Georgiana, treci la munca, nu ami trage chiulul....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
teodora35 spune:
fetele cam liniste pe aici va pregatiti de 1 mai?
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
Himmelsduft spune:
Mersi fetelor de urari, va trimit si eu o virtual. La festival sint corturi unde se cinta muzica populara si de chef de aici, peste tot sint masinuti si chestii cu care te invarti prin aer (ca io nu stiu cum se cheama pe .ro, asa ca sa ma iertati de explicatie), apoi tarabe cu de toate, de la mancare, dulciuri, lozuri. Maildult e ceva gen Oktoberfest, da marime mai mica.
Sun, ai un sot f atent, distractie placuta la cina.
Georgi, hai ca iti iau eu apararea, ia lasati fata sa se relaxeze, ca doar e Vineri si are de marti incolo iar timp sa invete.
Sper ca aveti vreme buna, ca la noua
Seara placuta fetelor si la toate cite un
Himmelsduft
photos
georgi75 spune:
De mai Him io le-am zis sa ma trimita la invatat.Si fetele s-au conformat .Cred ca-mi trebuie ceva de genul asta
Aaaa..... si ar mai trebui sa nu mai am net .Da e greu pana ma apuc ca pe urma...Distractie placuta la festival.Partea proasta e ca ploua dar maine, cine stie, poate e soare.
Sunule marfa de sot.Distractie placuta si tie.
Noi am fost ca de obicei hai-hui si ne-am intors pe la 21.00.Acum am bagat-o la nani.Astept sa adoarma si pe urma imi fac si io o baitza.Ca deh!Maine ma duc la botez.
Avem si POZE
addinel spune:
buna la optimiste. eu iar am niste probleme. m-am saturat, de ce moare atata lume in jurul meu????? urmatoarele zile nu o sa mai pot intra. pupici si sa ne re-citim cu bine!
nunta mea
georgi75 spune:
Addinel imi pare rau.Capul sus.Dumnezeu sa-l/o odihneasca.
Avem si POZE
diadaniela spune:
Iaca am aparut si eu!
Sunule,unde ai disparut?
Fetele,maine imi pleaca soacra la tara.
Pana la Craciun sunt liberaaaaaaaaaaaaa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana