Clubul optimistelor (10)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Si te asigur...tot no offence...ca daca erai stelista de la primii dinti iesiti in viata...nu aveai puterea sa spui asta! Au ajuns aici....au meritat calificarea pt ca SUNT mai buni! Au fost insa sub asteptari. Insa nu uita ca in tur englezii nu au aratat NIMIC! Deci...pe undeva, daca vrei....a fost egal...un egal DUREROS care ne-a lasat acasa! Asta e! Sper sa nu te superi, iubita! Numai ca...marai la oricine acum si mereu...daca e vorba de STeaua! Pup
quote:
Originally posted by georgi75
FFFFF. adevarat.
Acum mi-am revenit.Englezii au meritat din plin calificarea.
Sunule no offence plsssssss.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Neata
In primul rand Geo sper ca nu te-ai suparat. Numai ca nu suport sa se ia cineva de Steua....si aseara cand eram jos...whatever....
Sunt nerodmita, nemancata....si abia astept dupa-amiaza!
Va pup si ne auzim mai incolo!
daniela_daneza spune:
Sunule, ai grija de tine! Imi pare raun ca ti-a cazut tensiunea.Sper ca esti bine acuma?
Este tare dureros , dar trebuie sa mergem inainte ....Sa ne calmam si gata , o noua batalie.Am pierdut o batalie, dar poate nu razboiul...vom mai avea sanse...cred ca s-au speriat, dar nu am dreptul sa judec....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Azi nu pot sa fiu optimista, pur si simplu nu pot
Sun
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Nici eu! Dar...mergem mai departe! Azi sunt REA si mushc....
Si eu te iubesc!
Si pe tine fina..si pe Geo si pe Adine si pe Alina si pe Teo, Fiica-mea...pe TOATE!
quote:
Originally posted by impreuna
Azi nu pot sa fiu optimista, pur si simplu nu pot
Sun
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Sun , te iubesc! Draguta mea nasica!
Hai fetele, este greu dar nu imposibil....CE NU TE DOBOARA TE FACE MAI PUTERNIC!
Dany
SunSmile spune:
Iubita...imi cer scuze, dar astazi NU mai ajung la magazin! Sa nu te superi pe mine, te rog mult! Dar incerc sa ma menajez...acum mi-a urcat la 4 cu 8...dar e nasol si asa....si trebuie sa am grija! Dar...daca nu e prea tarziu, pot trece marti! Scuza-ma!
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Sun , te iubesc! Draguta mea nasica!
Hai fetele, este greu dar nu imposibil....CE NU TE DOBOARA TE FACE MAI PUTERNIC!
Dany
Himmelsduft spune:
Buna dimineata fetelor,
nu fiti suparate ca nu a reusit Steaua mai departe. Trece si asta. Fiti optimiste, azi e vineri si luni e zi libera. La noi incepe Maidult azi, ceva gen festival de mai.
Sun, Flavia si restul fetelor, lasati ca trece si asta si iese soarele.
Pe mai tarziu, va doresc o zi frumoasa la maxim,
Himmelsduft
photos
daniela_daneza spune:
Sun, nu e nici o problema.Cum sa ma supar , nu am d c .Inteleg , trebuie sa stai linistita .Esti la job /sau acasa? Ai grija , te rog!
Himmelsduft, asta incerc si eu sa le spun...optimism...ca doar asat suntem.Petrecere faina de sarbataorea Maidult !
Dany
SunSmile spune:
Sunt la job pt ca am o sedinta. Si deocamdata sunt doar cu seful si femeia de servici. Iar eu cu seful avem niste fetze....ca-ti vine sa fugi in lume! Asta e!
Distractie placuta Him!
Finutz multumesc mult ca esti intelegatoare!
Fetele pe unde sunteti?