Stelisti si steliste (5)
Raspunsuri - Pagina 17
miag spune:
nashpa!!!!!!!!!!
Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
cgaby spune:
offfffffffff....groaznic!
ar fi fost atat de frumos..pacat ca s-a terminat asa! poate reusesc si ei sa invete din greselile proprii..ca din ale altora n-au reusit (Basel).
fruntea sus, viata merge inainte...si urmeaza un meci greu cu rapidul!
FORTZA STEAUA!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
impreuna spune:
svety, mi-e rusine ca sunt timisoreanca (e 1 data cand o spun) :(
Flavia (sotie si mamica fericita)
Anina_n spune:
Nu sunt fan Steaua, dar pt. ca iubesc fotbalul si sunt romanca, bine-nteles ca am tinut cu Steaua si am sperat pana-n ultima secunda ca Steaua va ajunge in finala. Nu inteleg purtarea fanilor rapidisti si timisoreni.
Aseara, Steaua a jucat pt. Romania ! Insa, asa e in fotbal, meciul e pe goluri.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73624" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
SunSmile spune:
Pt Steaua....acum o echipa blamata de toti! DAR noi trebuie sa le fim alaturi baietilor! Vor reusi cu siguranta sa ajunga in finala...nu a fost sa fie acum! O melodie pe care o merita din plin pentru toate bucuriile si tristetile lor si ale noastre!
"We Are The Champions - Queen"
"I've paid my dues -
Time after time -
I've done my sentence
But committed no crime -
And bad mistakes
I've made a few
I've had my share of sand kicked in my face -
But I've come through
We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world -
I've taken my bows
And my curtain calls -
You brought me fame and fortuen and everything that goes with it
-
I thank you all -
But it's been no bed of roses
No pleasure cruise -
I consider it a challenge before the whole human race -
And I ain't gonna lose -
We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world - "
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
svety spune:
Poftiti la capitolul nou http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74546
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
impreuna spune:
svety :)
quote:
Originally posted by Catalin
Fetele, am o propunere in legatura cu deschiderea de noi episoade ros-albastre: haideti sa pastram o continuitate intre discutiile noastre si meciurile Stelei, chiar daca depasim 10 pagini.
Ia uitati diferenta intre fanii Stelei si ai lui Boro: www.filegone.com/ho4p" target="_blank">click!
Forza STEAUA! Pentru ROMANIA!
Doamne ajuta!
Catalin
Think pink!
Flavia (sotie si mamica fericita)
Catalin spune:
Continui sa postez aici pentru ca inca nu ma pot desprinde de cosmarul de ieri.
Am ras si am plans, am sperat si ne-am inclinat si apoi am ramas uimiti in fata televizorului intrebandu-ne in continuu ce s-a intamplat. Explicatiile sunt simple insa sunt greu de acceptat. Ca si propriile greseli:
Cand noi conduceam, ei au sperat.
Cand ei conduceau, noi ne-am speriat.
Norocul tine intotdeauna cu cei care nu inceteaza sa spere si cu cei care lupta cu mai multa putere.
Am platit astfel stropul de noroc pe care l-am avut in dubla confruntare cu Rapidul. Nu au fost mai slabi, ci doar au avut mai putin noroc si mai putina experienta decat Steaua. In semifinala cu Middlesbrough Steaua a fost mai slaba doar dpdv moral. Dar la nivel mental se castiga sau se pierde orice lupta.
Un asemenea cosmar nu il pot dori nici macar unui dusman... aiurea! Mentalitatea romaneasca isi da inca o data arama pe fata. Priviti reactii de la englezi: www.prosport.ro/index.php?c=1&a=105415" target="_blank">Suporterii englezi i-au consolat pe români după eliminarea Stelei
...si reactii din Romania:
www.gsp.ro/index.php?a=41429&shift=1" target="_blank">Liderul galeriei rapidiste: "Cea mai fericita zi din viata noastra"
www.prosport.ro/index.php?c=1&a=105279" target="_blank">Rapidistii au tinut cu Boro!
www.prosport.ro/index.php?c=1&a=105399" target="_blank">Suporteri ai echipei Poli Timisoara s-au bucurat pentru insuccesul Stelei
www.prosport.ro/index.php?c=1&a=105345" target="_blank">Manifestatie de bucurie la Craiova pentru insuccesul Stelei
www.dinamovisti.ro/index/Sau_bucurat.html" target="_blank">Dinamovisti: S-au bucurat!
www.dinamovisti.ro/index/De_pe_mail_Mica_publicitate.html" target="_blank">Dinamovisti: Mica publicitate
Am trait pe propria piele crudul adevar care spune ca romanii sun sunt uniti nici atunci cand imprejurarile o cer. Si nu doar ca nu suntem uniti, dar la mistouri si glume proaste nu ne intrece nimeni.
Sunt multe lectii de invatat de pe urma meciului de ieri. Insa numai cine are intelepciunea sa-si descopere si sa-si asume greselile facute pentru a nu le mai repeta merita laurii succesului, indiferent de domeniul in discutie.
In www.gsp.ro/index.php?a=41420&shift=1" target="_blank">Gazeta Sporturilor de azi, Ovidiu Ioanitoaia afirma: "Oricat suntem de necajiti, si suntem, e obligatoriu sa recunoastem ca Boro i-a predat Stelei o lectie de fotbal si, in acelasi timp, de viata. Finalista UEFA a aratat ce inseamna sa crezi in tine si in sansa ta pana la sfarșit. Din pacate, la acest capitol noi mai avem de invatat."
Asta este, ne meritam soarta. Nu ne-a invins Middlesbrough, ci propria noastra mentalitate. Inca suntem tributari destinului mioritic.
Catalin
Think pink!