Stelisti si steliste (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

In ultimele 2 min. s-a facut hent de englezi , daca se acorda 11 m poate aveam o sansa.
Pacat , mare pacat.
Oricum , e bine ca am ajuns pana aici.
Va fi mai bine peste ....ani.

Noi 2 singurei

Hent clar, 11 m clar...dar din pacate arbitru a fost orb

HAI STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geba2001 spune:

E greu sa spui acum care e motivul esecului sau cine e de vina...
Eu am zis ca li s-au facut vraji, ca nu se poate asa ceva
Dar sa nu uitam ca au ajuns muult, mult mai departe decat ne gandeam in toamna. E o marre realizare pt echipele de club din Romania, pt campionatul nostru.
Si bineinteles ca mai zic ca daca il baga pe Cristea, dadea el golul calificarii.
Va pup pe toti si strig in continuare HAI STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

HAI STEAUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Steaua...o echipa..de fapt singura echipa capabila sa scoata orase intregi in strada! Steaua...o echipa...de fapt singura echipa care ne-a lasat sa visam! Steaua...o echipa..de fapt singura echipa care a ajuns aici! Steaua...blamata, aclamata, iubita, urata...a adus un mare beneficiu fotbalului romanesc si, de ce nu, echipelor care in seara asta au preferat sa tina cu englezii! Sper k rapidistii si dinamovistii sa doarma linistiti! Si sa aiba puterea sa spuna...vom ajunge si noi aici! Eu le-o doresc...de dragul sportului si al Romaniei...desi....
Indiferent de greseli, indiferent de durerea care-mi macina sufletul, indiferent de visele naruite...vreau sa spun din inima MULTUMESC STEAUA! Romania a reinvatat sa spere!
Bravo baieti! Eu sunt mandra sa fiu stelista!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Sunt mahnita, au pierdut pe mana lor, au facut aceeasi greseala ca si Basel, au depus armele dupa 2-0. Nu imi vine sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Pai da... si se mai zice ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Nu au studiat si ei meciul inainte???

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Bravo Steaua!....si poate altadata o sa stim si noi cum e sa fii condus cu 2-0 (3-0)si totusi sa invingi cu 4-2. Trebuie sa invatam mult mai mult...trebuie sa mai si avem mentalitate de invingatori! Vor putea, pentru ca talent si sustinere au cu duiumul.
HAI STEAUA!
EDIT: ce rau imi pare ca nu pot fi la fel...azi imi pare rau ca sunt decenta...uitati si voi atitudine!:

Suporterii rapidiºti au ieºit în stradã sã sãrbãtoreascã eºecul Stelei. Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleºtene, a declarat cã „este cea mai fericitã zi din viaþa noastrã. A luat bãtaie duºmanul nostru”.

500 de rapidiºti au sãrbãtorit în zona stadionului Giuleºti. Liderul galeriei rapidiste considerã cã Rapidul merita sã fie în semifinalã ºi cã ar fi reuºit sã treacã de Boro.

Încã 300 de fani rapidiºti au sãrbãtorit în faþa sediului Antenei 1 înfrîngerea Stelei."
Of Doamne....ce JOS suntem la capitolul fair-play!!! RUSINE tuturor! Puteati macar sa avet decenta sa nu comentati! PACAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bravo Steaua!....si poate altadata o sa stim si noi cum e sa fii condus cu 2-0 (3-0)si totusi sa invingi cu 4-2. Trebuie sa invatam mult mai mult...trebuie sa mai si avem mentalitate de invingatori! Vor putea, pentru ca talent si sustinere au cu duiumul.
HAI STEAUA!
EDIT: ce rau imi pare ca nu pot fi la fel...azi imi pare rau ca sunt decenta...uitati si voi atitudine!:

Suporterii rapidi�ti au ie�it �n strad� s� s�rb�toreasc� e�ecul Stelei. Gigi Corsicanu, liderul galeriei giule�tene, a declarat c� �este cea mai fericit� zi din via�a noastr�. A luat b�taie du�manul nostru�.

500 de rapidi�ti au s�rb�torit �n zona stadionului Giule�ti. Liderul galeriei rapidiste consider� c� Rapidul merita s� fie �n semifinal� �i c� ar fi reu�it s� treac� de Boro.

�nc� 300 de fani rapidi�ti au s�rb�torit �n fa�a sediului Antenei 1 �nfr�ngerea Stelei."
Of Doamne....ce JOS suntem la capitolul fair-play!!! RUSINE tuturor! Puteati macar sa avet decenta sa nu comentati! PACAT!

Acum se va vedea suporteru' adevarat. Sau suporter numai pana castiga Steaua? Eu zic ca la urma urmei e o mare realizare.
Totusi eu nu am putut dormi noaptea asta...Parca sunt intr-un cosmar. De-l prind pe Macaroni ala in Turda, ii dau.
Eu nu sunt dezamagita, dar sunt tare tare necajita. Prima repriza a fost excelenta...nu stiu ce s-a intamplat...nu stiu.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Da Svety ai dreptate! Suporterii adevarati spun, cum am spus si noi toti, MULTUMIM STEAUA! Restul....mai au vreme sa inteleaga!
Este pacat ca INCA nu au mentalitatea aia de invingator in Europa....pentru ca de talentati SUNT! Numai ca le trebuie sange rece si calculare pana la fluierul de final! Dar or sa invete si asta si la anul sau peste doi ani o sa fim IAR in acelasi loc! Acum trebuie sa ridice fruntile si sa mearga mai departe. Au reusit totusi o performanta la care nu se astepta prea multa lume. Acum este normal sa fim suparati si noi si ei...dar duminica avem meci greu! Asa ca HAI STEAUA....ieri, azi, maine...intotdeauna!

Mergi la inceput