Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 8
dianaiulie2009 spune:
Salutare ... noi nu iesim afara azi ... mergem in vizita la o colega de-a lui Andreea de la camin ...
Da mai vb cand ne intoarcem ...
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!
acuma am venit de afara.mama ce ne mai place afara.
ma duc sa-l culc pe matei si mai vin.
va tzuc.pe mai tarziu.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
ioana pe unde esti? iar nu ai net? sau esti in vizita la soacra si nu ne-ai anuntat?pai se poate?
gata fug sa-l culc pe matei.
dianaiulie2009 spune:
Acum am ajuns si noi acasa .
Ma duc sa culc fetele ... dar eu nu mai vin asta-seara , asa ca va urez noapte buna !!!
albumele noastre
diplodocus spune:
Mai fete, am avut eu net azi dar n-am avut timp sa ajung la el...
Am citit ce ati postat voi, m-am uitat la pozele lui Mihaita, si sunt la curent cu cele discutate
Noi suntem bine, Luca e o scumpete de copil-ma prinde cu minutele de fata si ma "pupa"
Calin a fost selectat si a acceptat un nou post..nu e cine stie ce (reprezentant vinzari) dar e la o firma din CLuj, si macar e salarul de acolo.Si zic eu repede ca dau pina nu sare bianca pe mine
VA pup, sper ca miine sa pove mai mult cu voi
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare!salutare!!!!!!!!!
ioana URA!!!!!!!!!!deci cand?da vezi fara alcool ca-s agresiva si nu se stie.felicitari colegului.si de cand incepe? auzi da ce vinde? scrie-ne pe PM , ca sa nu faci reclama.tzuca-l apasat pe LUCA din partea mea.
elutza pe unde esti?ca azi ai cam tras chiulu.
adriana da cam repede cazi la datorie.lasa ca poate pove mai mult maine.
elvira e week , fa o pauza si mai intra si pe la noi.spune-ne ce face printesa.
mihaela distractie placuta la cj.ati dus si fetele cu voi? sau au ramas la buni la zalau?
paula bag sama ca tu te chefuiesti de ziu ta .iti faci antrenamentul pt nunta?
sandana unde estiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????treci la raportul de week.
va tzuc si mai vin.............
dianaiulie2009 spune:
'neatza fetelor !!!
Paula a avut o noapte nu tocmai linistita . A avut treziri multe , nu stiu dc pot sa le numesc chiar treziri , adica plangea in somn , de mai multe ori a fost chestia asta . Nu stiu ... sa o doara ceva ... sa fi visat ceva ... sa se fi speriat peste zi nu cred ... chiar nu-mi pot explica ce a fost cu ea azi-noapte .
Elutza buna ideea cu Gradina Botanica din Jibou . Si noi mergem azi acolo , ne-am inspirat de la tine . Sper sa nu se iveasca altceva ... dar in principiu mergem si noi in vizita azi . Dar pana la ce ora e deschisa duminica , stii ??? Sa-mi scri sa vedem cand putem pleca ...
Bianca ce zici , veniti cu noi in plimbare ??? Noi nu am fost niciodata pana acum si vrem sa vedem .Din auzite stim ca e superba , mai ales in perioada asta cand au inceput sa infloreasca toate in jurul nostru . Daca va hotarati .. da un bip sa ne intelegem .
Va pupi ... da mai vin ...
albumele noastre
elutaf spune:
adriana dupa stiinta mea serele sunt deschise zilnic pana la 15, iar afara pana pe la 17 sau 18, asta daca nu s-a schimbat programul, dar e o nebunie afara cu lalelele inflorite ... poate ne vedem pe acolo
va las ca ne pregatim de plecare
si vorbim cand venim
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
for2nity spune:
buna dimineata fetelee!!!
ce de planuri v-ati facut pe azi, mai , mai, pai sa aveti distractie faina si sa puneti poze
Da' ieri care pe unde v-ati plimbarit ca numai eu am prestat pe platou. Dupa ce ca mi-a luat o ora sa-l conving pe cristi sa mergem pe platou, deh, sa ma vad si eu cu fetele...si pauza. Eeeee? ia dati raportul, unde ati fost?
Eu sunt la scarbici acum, bineinteles ca eu mereu sunt in urma cu toate si acum vreau sa fiu cuminte si sa-mi fac treburile la zi. (ce gluma buna ) Mai tarziu ies cu Alexia dupa somnul de la amiaza, dar nu m-am hotarat inca unde mergem.Vom vedea...
Hai va pup si vb mai tarziu. Inca odata distractie placuta plimbaretelor.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
salutare fetelor!!!!!!!!!!!!
URA!!!!!!!!!! cand intra elvira pe la noi e sarbatoare.URA!!!!!!!!!!elvira te mai asteptam.
noi ieri am fost in parcul de la OMV si ne-am dat pe hinta si am sarit cu calutzul.pe la 20 am ajuns pe platou , da nu mai erai elvira.
adriana noi acuma ne-am trezit si pana papam , ne imbracam si ajungem la JIBOU, iar ne apuca somnu.asa ca o sa ies cu matei pe langa bloc.iar dupa somnicul de frumusete o sa iesim pe platou.
fetelor sa aveti o duminica placuta.va astept si eu cu poze .
va tzuc si mai vin...........