Mamici casnice (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Gata fetelor! Nu mai plangeti!
Chestia asta se intampla frecvent. Dupa 2 goluri se baga la somn.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

M-am trezit... adica Andrei nu are somn, sa mor de nervi nu alta!!! Sunt rupta de somn!!!
Flavia multam de intrebare, Adrei vad ca e din ce in ce mai bine, ... s-a ajuns!!! Vad ca acuma cam face ce vrea el... Este un razgait si jumatate... mai ales ca a fost si mama mea pe aici... dar se da militaria jos din pod in curand... offf, cred ca acuma vorbesc nervii din mine... Desi nu beau cafea de fel, uite acuma as bea una de suparare... Hai sa va dau si voua...
Eu arat acuma ca asta de langa cafea...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pup fetele cucuietele care stiu ca nu m-au uitat (inca )
Acum sa nu credeti c-am venit as stau... noooo.... desi sunt in Bucuresti de vreo 3 zilisoare m=-am luat cu una cu alta si-am zis as vin sa va dau iste pupicei cand e durerea cu "taua" (vorba fiica-mii) mai mare. Asta e cu fotbalul, romanul tot roman ramane si prostul pana nu-i fudul parca nu e fotbalist destul . Inadmisibil, ce sa mai zic.

Scumpele mele, eu fusei la tara si am supravietuit, e toptul ok si diseara hop in tren spre mult asteptatul fagaras... ve nim credluni dimineata, mi deja mi-e dor de gogoasa ca n-amstat niciodata asa mult fara ea, imi mai dau tarcoale si rusnacii dar le vin eu de hac ca nu e momentul cu o vit k imediat, asa ca sper sa fie ok si la munte
Hai ca v-am balmajit cu prostiile mel... Sper ca voi sunteti bine sanatosi iar printisorii de april cresc mari si mancaciosi

Cam atat pt acum, ac mor de somn, fug sa strang niste rufe, paaaa

Ptiuuitai... Adevarat a-nviat!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Adinellule tot treaza esti mama? Ce ti-au facut de n=ai avut somnic ?

Mai m-am intors sa va arat asta, nu va tenteaza? Invitatia e valabila pana diseara .. si asa voi arata eu maine pe la pranz...

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Am aparut la raport !

Andora , tu vrei sa ma ai pe constiinta ? Da` ce-ti facui , maica de vrei sa ma imbolnavesti ? Eu n-am mai vazut asa ceva live de un car de ani si tu....ce faci ?

Diadaniela , cereai cumva o reteta ? Iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere ! Eu am trei baieti deja , care ma intreaba cand o sa aiba si ei o surioara...Ce zici ? Mai zici ?

Hai sa va povestesc si eu ceva : Paul (mijlociul) de catva timp oridecate ori ii spun sa faca ceva (sau sa nu faca , dupa caz ) , imi zice : " mami , te ascult ! " .La care eu ii spun : " Of ! ma topesti ! "
Replica lui Paul : " Nu-i nimic , te bag in frigider si apoi te mananc ! " Explicatia : sunt inghetata lui.

Cami, ma bucur mult pt. tine , stiu cum e sa ai satisfactii de genul asta din partea copiilor ! (na, ca ma laud si eu )

Osna , cred ca plutesti deja !

Fetelor , va pe toate ! Acum ma duc sa-i dau sa pape juniorului si revin !

Flavia , iti multumesc ca te gandesti la mine !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Asta-i viata, asta-i fotbalul, unii pierd, altii castiga.

Cami era un cadou frumos de ziua colegului sa se califice Steaua, ce zici?

Andreea bine ai revenit, sa ne faci pofta cu plecari, ai? M-ai omorat cu pozele alea, vreau si eu

Ioana cum sa nu ma gandesc?:) Cand iti vine soacra?

Adriana asa-s copiii, se rasfata de cate ori au ocazia, da le trece repede. Sara mea deja stie cand vorbesc serios si cand ii interzic ceva. Si vad ca ma asculta scumpa de ea.

Of, nu-s buna de nimic, am avut o noapte groaznica

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

sarumana de cafea,printul meu e cam marait cred ca stie ca azi margem la vaccin

va doresc o zi buna,sper sa mai revin mai tarziu

camelia mersi am cautat si eu aseara adrese de emigrare si am gasit chiar despre canada

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

asa ca a adormit printul

cami si miha faceti aici pofte la oameni si eu ma cam chinui sa slabesc ca sunt cea mai ceasuper tortu si prajiturile... ma duc sa-mi fac o cafea si sa pip o tigare,care mai vine?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput