Mamici casnice (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Iote domne!
Cand sunt si eu disponibila nu mai e nimeni pe aici.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Noapte buna, casnicute dragute!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noapte buna tocmai acu cand aparui si io?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Hei, am aparut si io in zona... Va era dor?
Am ajuns cam greu zilele astea sa va citesc si nu mai apucam sa mai si scriu. Am adunat multe noutati, sper sa fi retinut cate ceva si sa sciu la obiect.
Asa...
First of all, o felicit pe Svetlana pentru minunea din burtica care a binevoit si si-a aratat splendoarea de putzulica. Sa fie sanatos si totul sa decurga bine si de acum inainte!

Cami, lauda-te mama, ca ai cu cine... S-apoi daca nu ne-om lauda aici, intre prietene, unde Dumnezeu? E tare dulce Maia si e fetita mare, iar zambetul ei afiseaza o personalitate puternica. Bravo si pentru linia plina de A (ca B-ul ala e si cu plus si mai e si la muzica, deci tot A este...)!
A! si la multi ani sanatosi si fericiti tanarului de langa tine care tocmai a pasit de pragul adolescentei! si scuze de mica intarziere!

Andora, bravo ca va distrati, vad ca o tineti numai in preumblari... Pozele sunt minunate, iar catelusul e mortal!

Danelutza, am vazut cateva pozici cu Isa ta scumpa foc. Imi place muuuuult si vad ca tare ii place sa fie centrul atentiei, ca numai cu ochii in aparat sta cand o pozezi.

Andreea, nu stiu in ce stadiu ati ajuns cu ochisorul bolnavior, dar sper sa o scoateti la capat. Si Dariei i-a curs saptama asta si i-am pus de 2 ori cateva picaturi de lapte matern si s-a "reparat". Antibioticul mi se pare prea dur. Ilincai frumoase!

Adriana, parca tu intrebai de ROR. Stiu ca ai cerut un sfat Flaviei, dar iti spun si parerea mea. La momentul la care noi am fost obligati sa i-l administram, Daria avea 8 luni si 6 zile. Si eu am fost in ceata, stateam noptile si cautam pe net, mi se parea prea mica, am intors pe toate partile problema, am discutat cu multe mamici in situatia mea si am zis NU. Stiam ca o vaccinare atat de precoce ii va scadea imunitatea pe termen lung, in plus, fiind toi de epidemie, nu era exclus sa faca totusi o forma a pojarului, fie ea in miniatura. Insa, la insistentele medicului de familie, am contactat pediatrul si i-am solicitat sfatul. Nu era pe deplin convinsa ca e cea mai buna solutie pentru un copil asa mic, dar ne-a sfatuit ca din 2 rele, sa o alegem pe cea mai putin ofensiva: adica s-o vaccinam. Asa am facut, iar la nici 24 de ore, m-am trezit ca era toata rosie si roseata se extinde simtitor. Concluzia? ROR este cultivat pe albus de ou, iar copilul meu a facut o alergie destul de urata. Am si trecut-o in evidentele SANEPID ca avand o reactie postvaccinala la acel "mirific" vaccin bagat pe gat de Ministerul Sanatatii.
Acum, intorcand-ma la situatia ta, mi se pare ca Andrei, la cele 7 lunisoare ale lui (sper sa nu gresesc, dar atat are, nu?) e prea mic pentru ROR. Inainte, schema nationala de vaccinari obligatorie il prevedea la 9 luni, acuma le dau peste cap pe toate...
E parerea mea, eu nu as vaccina copilul la o varsta asa mica, dar decizia iti apartine tie.

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si pe langa tot ce a spus GEANI,vreau sa va mai adaug ceva, eu i l-am facut lui Robert la 1 an si o luna,iar dupa 3 luni mi-a facut rubeola...deci vaccinul asta e o MARE PORCARIE...m-am dus revoltat sa intreb de ce s-a facut boala cu tot cu vaccin,si mi s-am spus ca se mai intampla ca sunt tare proaste...pai atunci de ce sa-i mai vaccinam?...ii chinui si cu intepatul si degeaba...si eu zic sa nu i-l faci,e si prea mic si nu vad rostul...se zice ca e mai bine sa faca unele boli de copii ca isi intaresc imunitatea...asa ca e alegerea ta... de la noi sa fie bine totul!

Weekend placut fetelor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

'Neata si poftiti la , ceai si ce mai doresc inimioarele voastre...

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata fete! Eu astept un tehnician sa imi repare cateva prize ca s-au stricat... Andrei e in patut, maraie inca de azi-noapte... deja m-am obisnuit cu maraielile lui!!!
Va doresc o zi buna si calda!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Sunt si io mai harnica intr-o dimineata pe luna, iar voi... ioc.
Mai, in casa asta se doarme de la mic la mare, numai eu m-am trezit ca a trebuit sa pregatesc cate ceva prin bucatarie. M-am infipt aici cu mare elan, bazata pe faptul ca mereu ati dat dovada de logoree, dar uite ca sunt io pe faza si voi luati o pauza si invers.

Mirela, am vazut pozicile noi. E minunat micutul tau si e intr-adevar tare fericit. Toata ziua e cu zambetul pe buze?
Spune-mi, te rog, cand a facut Robert rubeola, a fost o forma usoara, fara prea mult chin?

si trezirea, fetelor...

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Va invitam sa ne bem cafeluta la capitol nou

Daria la 1 an

Mergi la inceput