Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Vrau sa va pup pe toate.
cata pup mamica dulce si ingerasul scump.
Meg, subscriu: nebuni copii mai sunteti. Halal de voi!
Amely, iubita tin pumnii stransi la fata si va fi bine. O barza te asteapta si pe tine.

Multi pupicei

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

........o zi calda pt. toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Madana, felicitari mamico!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Ref la intrebarea ta, da, si eu am acea secretie care este de la Utrogestan, dar mai am inca una (folosesc tamponel mic permanent) apoasa, transparenta, pur si simplu se uda tamponul. Si asta este normala, o are si sora mea si scrie in carti ca este ok.

Fetelor, noi suntem fericiti! Am fost azi la eco la prof Marinescu, ne-a facut a doua poza:) si ne-a scris un biletel:
GS17.8mm = 5.4 sapt, buton embrionar prezent, cord prezent, col 35mm inchis. Continui tratamentul cu utrogestan, no-spa, acifol si gravibinon (1/sapt).

Va pup muuuul si haideti dupa noi!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Megbeng asa te vreau iubita. Poate echipa de se califica in cazul tau si ajunge in .... finala.

Ingerash dragalash multumesc mult pentru raspuns. Ma bucur ca e totul ok. Eu abia Vineri ma duc la eco, si abia astept.

Mare tragedie mare aseara cu stelistii. Chiar daca nu sunt eu prea microbista tot mi-a paut rau.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

De o vreme buna va urmaresc odiseea pe net, va tin pumnii cand e de tinut pumnii si sufar cu voi cand nu toate merg asa cum ne dorim noi sa mearga. A venit insa momnetul sa dau si eu cu destele de tastatura, si asta nu pentru ca am prins curaj, ci pentru ca pur si simplu nu prea am cu cine sa vorbesc despre ceea ce ma framanta.
HCG marti 750 si joi 1200....in noiembrie 2005 prima sarcina incheiata cu o missed abortion..cat de mare e elefantul? sau sa il las musca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata fetili!
Ne-o facura aseara stelistii dar Meg, voi ati fost LA INALTIME! Nota 11! Si sa se lase musai cu bebic!

Bianca, Iepurila, mercic fete frumoase, sper sa trec cu bine si peste incercarea asta... Azi dimineata facuram internarea, luaram sange si marti la prima ora... hop-top pe masa de operatie! Asa ca o sa am subiect de vise frumoase pana atunci

Asta e viata....unii la distractie in Cismigiu, altii cu perfuzii si gaurici, pai asta mai e dreptate? Glumesc dragalaselor! Va pup si va doresc o intalneala superrr, sa faceti si poze, da?

Mishulico, vezi ca ai promis ca-mi "salvezi" si mie un pahar norocos de la gravidute, sa nu ma uiti, pleeeease! Acu' si daca uiti, tot te iert, ca-mi esti draga!

Ingeras, ma bucur din suflet pt. tine si samburel, tine-o tot asa de bine toate cele 9 luni!

Cata, hai ca ai fost haioasa cu aruncatul TV-ului pe geam aseara...unii cred ca au si facut-o dupa meci, de nervi

Fetele, eu maine dimineata plec si ma intorc duminica, asa ca va zic de acum sa aveti un week-end SUPER! Pupici!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fetelor, ma faceti sa rosesc...nu a fost asa grav, ca sotul nu e mare microbist...faza mai tare a fost, de fapt, ca noi credeam ca meciul e pe realitatea; pregatim berea, alunele, tot, il dezbrac, ma dezbrac si eu, foarte sec, ma "pozitionez" si..iar cristian tudorpopescu!!! la care amandoi : "ce naiba?! nu e meciul?!"...repede, sa butonam, sa vedem cinel il transmite (si eu vroiam sa il vad, nu doar barbatul...)...dar deja avusesem un DEJA_VU, ca marti, seara aceea super-romantica de care va povesteam, tot cu CTP a inceput!

in rest, TB la mine e ..mereu surprinzatoare...masurata dimineatza la 8.30 (sunt in vacanta, nu sariti!)era 36.2, fata de 36.1 ieri, dar eram dupa doar 5 ore si ceva de somn...am adormit inapoi si mi-am infipt termometrul in "pasarica" si la 10, cand m-am sculat de tot si era 36.4....valoarea asta imi place mai mult, ca e mai mare :)

uto, s-a rezolvat cu guma pe pantaloni? iti scrisesem la "bebelusi" sa duci pantalonii la curatatorie, ca cei de acolo sigur s-au confruntat cu probleme de genul asta!

ingerasa....ce bine suna ecografia ta!!! bravo!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Meg esti mortalaaaa

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Meg, eu abia acum am intrat pe net...chiar ca sunteti mortali! Hotarata fata! Abia astept sa ne vedem!
Amely, la mine stresul a fost mai mare pana m-a facut internarea, analize, etc... urasac chestiile astea! Iti tin pumnii, sper sa gaseasca totul ok, sua daca e vreo" hiba", s-o rezolve! Weeck-end placut!
Chinoco, bine ai venit printre noi... nu prea am inteles intrebarea, poate te ajuta fetele!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pup burticile!

Am fost azi la eco la prof Marinescu, ne-a facut a doua poza :) si ne-a scris un biletel:
GS17.8mm = 5.4 sapt, buton embrionar prezent, cord prezent, col 35mm inchis.
Continui tratamentul cu utrogestan, no-spa, acifol si gravibinon.

Simptome: somnolenta, pp des rau, sani f durerosi (toate de la inceputul sarcinii).

Bafta multa in continuare

Ingeras 5+

Mergi la inceput