Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Deci in total suntem 8 pana acum! ce fain! abia astept!
Siguuur o sa fie vreme frumoasa!
Fetelor stiti ce frumos e acum in Cismigiu? Cel putin dimineata cand ies eu cu Lachi la plimbare e un aer proaspat, putina lume, miroase a flori, a inflorit liliacul, e o minune! au cosit iarba si azi dimineata miroasea puternic a iarba proaspat cosita... ce mai, e super! Si acum sunt fericita pentru ca il iau iar pe Lachi cu mine la birou... "din cand in cand" ( a zis sotul) dar de fapt e cam zilnic! i-am cumparat o patura speciala pentru masina care se prinde de tetierele de la scaunele din fata si de cele din spate si practic se face un hamac; cainele nu mai are acces la nimic, sta doar in hamacul-patura. Se cam uita unii ciudat ca plimb maidanezul in mertzan, dar de asta nu mai pot eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bety e gravidaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Liana30

bety e gravidaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Cuuummm??? Bety,ploiesteanca mea? Extraordinar! Cum a reusit,prin FIV? Vreau detalii,ca stiu cat s-a chinuit saracuta cu aderente,laparo,ISA....
Doamne-ajuta si sa fie intr-un ceas bun!

Olteanco, you pentru asa veste buna! Nu-i spui si ei de intalneala noastra? Poate ne face o vizita!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bey fetelor,au venit berzele cu cārdul!!! E invazie de inaripate si -dutze primavara asta!
Uraaaa !

Ina

Mergi la inceput

v-am spus io ca bantuie barza in draci?
Bety a reusit cu fiv si eu nu cred ca ar fi indicat sa vina la intalneala... e cam devreme, azi a facut testul de sange si i-a iesit peste 700 valoarea. a scris la fiv.

Fetelor daca vedeti pe undeva broscute testoase sa-mi spuneti si mie, ca io caut una mica de tot, mai mica decat o nuca. vorbesc serios! sa completez familia de broashte, ca n-am decat mama si tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lachi, uite aici un magazin virtual unde poti sa comanzi, costa vreo 10 RON/buc. Momentan este epuizat stocul, dar poti comanda zilele urmatoare
http://www.acvaria.com/cumpara_figurine.htm

Olteanco ca ne-ai anuntat! am intrat repede la moisici sa o felicit pe Betica noastra!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Sarn'na Amely! fac rost de pui de broasca si daca tot nu raman... oi mai vedea io ce-oi mai face...

Mergi la inceput

Amely, merci mult.. o sa-mi comand. Dar dupa ce am misunat pe tot magazinul am ajuns la concluzia ca va trebui sa-mi iau si ratzushte! la testoase spuneau altceva...ma rog, o sa-mi iau si testoasa si ratzushte, o sa zica sotul meu ca am innebunit de tot cand o vedea turma de animalutze prin dormitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Lachiii acu intrat in casa ... fusai la o magazina din apropiere ... in spune CADOURI SI SUVENIRURI.
Poate gasesti si prin buc asa ceva.
Au broscutze din JAD si cea mai mica costa 65.000 lei vechi. E cam cat o nuca.
Apoi una mai maricica ... dar nu cu mult .. si mai aratoasa ... asta chiar arata a broasca ... costa 150.000.
Apoi broastele mari, mama si tata ... cate 400 si 600.
Din ce tre sa fie broastele?
Am mai vazut si un sirag din broscute de-le mici ... din acele cat nuca ... dar nu m-am mai uitat cat costa.
Daca nu gasesti ... maine dupa amiaza trag inca o fuga si cumpar la fata ... numa sa spui daca vrei.

Zic si eu felicitari la bety ... sa fie sanatoasa si sa duca la bun sfarsit aceasta sarcina.

Miro12+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Uite cum pun io o femeie insarcinata pe drumuri!
Vreau Mirona, normal ca vreau si iti multumesc mult! Trebuie sa fie din jad, ca asa-s si parintii si ia marimea cea mai mica, aia cat o nuca, (sper sa nu fie cat parintii, ca si ei sunt micutzi) dar sper ca se vede ca-i testoasa, nu? adica arata ca o broscuta? Ce mi-ai spus tu ca ai vazut in magazinul ala erau si pe mag. virtual de feng-shui care mi l-a dat Amely, doar ca ei nu au momentan.. si am zis ca macar broscutele sa aiba pui daca noi nu!
Deci imi iei cea mai micuta broscuta si mi-o aduci marti la intalnire?
Parintii sunt bleu si vernil...vezi tu ce culoare iei.

P.S. sa o pui putin pe burtica, sa-mi poarte noroc!

Mergi la inceput