Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-123

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Catalina eu am mers la toaleta fff. des chiar cu 1 sapt. inainte de ciclu care trebuia sa vina si nu a mai venit...pp. des nu este semn ca nu ar fi in regula...apropo, nu pui si tu niste utrogestan vaginal? 2 dim si 2 seara cred ca ar fi cel mai bine pina la viitoarea analiza sau eco!

mamicuta de ciresica -PASTE 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

...'netza la fete!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,buna dimineatza

gabitzule,am muncit cu al meu sotz si am rezolvat probelma

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

catalina, esti gravida!!! si eu am facut HCG la medsana mai demult si am avut exact aceeasi confuzie!!! e mica sarcina, 3-4 sapt, dar e!! urinatul e perfect normal, chiar si asa devreme, te rog sa nu te ingrijorezi, da?
mii de pupici si pumni stransi 9 luni de la noi!!!

despre mine..va rog sa nu imi faceti galerie, ca luna asta sansele sunt MINIME SA FIU [GRAVI]....si zic asta din cauza TB, care se incapataneaza sa fie f mica (intrre 36.1-36.4), in zilele 16-19..deic cu tot mucusul meu frumos, durerile de ovar, pofta de sex si sanii care au crescut in zilele 13-16....nu cred sa se fi produs si vreun outz, ca sa nu mai vorbim de fecundare!
oricum, ma enerveaza termometrul de mor, desi e digital si nou...sotului ii arata de ex 35.7!!!...mie mi se pare f f putin, a cat de cald il simt eu...el saracu o tot da cu incurajarile, ca daca eroare e de vreo 0.6, atunci ar avea si el un mai rezonabil 36.3 si eu 36.9-37..da eu cred doar ca e el un dulce
o sa mai revin cu un ,mesaj si mai cuprinzator, deocamdata sunt RUUUPTA de oboseala (iar m-am culcat la 3, ca ne-a apucat pusul linoleumului ieri..dupa ce am fost nasi la o logodna...
va pup!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi, va multumesc MULT, MULT DE TOT! Incerc, asa cum ziceti si voi sa nu ma mai sperii de toate alea si sa ma port cat de normal pot.
Cata, am intrebat-o pe doctora de utrogestan dar deocamdata mi-a zis sa nu iau absolut nimic decat doua duphastoane si un acid folic pe zi (ceea ce iau deja din ziua 17). O mai intreb inca o data luni cand merg la control ( nu maine ).

Mishu, acu citesc ce mi-ai dat. Pana atunci ia ziceti fetelor, azi era o mica pata de sange, asa ca o gamalie de ac ... ce sa fie ...?

Va pup pe toate!

Catalina

Mergi la inceput

cui facem galerie luna asta??? eu sunt in forma!!!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Catalina
Pana atunci ia ziceti fetelor, azi era o mica pata de sange, asa ca o gamalie de ac ... ce sa fie ...?
Catalina

Catalina asa te vreau si asa te stiu,curajoasa!Pata aceea cat o gamalie de ac e tare mica...Cum era? Rosie sau mai maronie? Eu zic ca e de la implantare in endometru...Abia astept sa mergi la dr...Iti face si echo?

Meg cum cui facem galerie luna asta? Noua tuturor ne facem,inclusiv tie....Ca in ciuda scepticismului tau eu tot cred ca mai e o sansa ptr fiecare...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Bianca ce mai faci mama??

"Nimic nu-i imposibil!"

Liana, mama draga, bine, cat se poate, doar ca de la o vreme mi-a pierit tot cheful. Stau si ma gandesc cum reusesc cele care asteapta minunea cu ochisori de ani de zile sa-si duca viata caci io una m-am saturat dupa doar un an. Noroc ca se apropie plecarea in Ro, dupa 3 ani de strainatate, si ma mai iau cu planurile calatoriei, ca de altfel ... Dar io va citesc, 1-2 ori pe sapt si traiesc alaturi de voi fiecare bucurie sau suparare, va admir puterea pe care o aveti. Si io
dulce toate fetele

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by Catalina
[Da,stiu ca cel mai important este sa stau linistita, Bianca, sper sa fie ok, ce inseamna mai precis daca urinezi des in primele saptamani? POti sa imi spui? Nu ca nu te cred (desi imi doresc sa nu ai dreptate ;-)) dimpotriva, dar as vrea sa stiu de ce.
Abia astept vineri sa mai fac o data analiza si luni sa merg la dr.

Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine

Catalina

Primul meu semn al extrauterinei a fost ca mergeam la baie din juma' in juma' de ora si simteam o presiune usoara n partea stanga, acolo unde a fost SE. Toata lumea imi spunea sa stau linistita, ca e normal sa faci pipi des si ca ma doare ovarul de la stimularea activitatii lui, iar dupa 10 zile am aflat adevarul. Acum nu mai cred in nici o simptoma, analizele sunt cele care graiesc. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bebe sanatos la tine

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

mishulico..matale n-ai decat sa speri si pentru mine, da eu te previn ca e un sport extrem..hai sa gasim pe cineva cu sanse REALE, ce zici?...propun sa o uitam pe megbeng vreo 10 zile, asa pana la urmatorul CM!!!
deci, cine este dupa ovulatie si se stie ca e prestat..a, mi-am amintit: MELU SI LIANA!!!
CE FACETI, DRAGELOR? cum stati cu temperatura? da cu simptomele?

Waiting for the sun...

Mergi la inceput