Copilasi iunie-iulie 2003(71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Vladut insista, azi, sa-i dau si lui apa minerala.
Ii pun intr-un pahar...Ia o gura, apoi se uita putin in pahar.
Imi spune: "Apa minerala face baloane!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

V-am citit pe nerasuflate,tare dor imi era de voi dar noi suntem atit de ocupati.
Va spun si eu cu inrirziere Hristos a inviat si va doresc sa fiti fericite.
Daniel este bine si el dar se pare ca trece DIN NOU printr-o perioada de genul:nu vreau,nu aud,nu stiu.ce sa zic incerc sa ma incarc cu multa rabdare dar si asa uneori ma simt de parca gresesc undeva.Zoe are aproape 5 luni este atit de cuminte,doarme toata noaptea iar ziua de-abia ma deranjeaza;adica daca este mincata si curata este ca o papusa de jucarie,imi cauta privirea sa-mi zimbeasca.Daniel o iubeste imi spune mereu;MAMI e frumoasa Zoe a mea..va doresc numai bine si copii cuminti si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Adevarat a inviat!!!

Iaca m-am intors la munca. Am senzatia ca mi-e mai greu decat dupa 2 ani de stat acasa cu Tudor. Sper sa-mi treaca ca altfel ma dau astia afara.

Mai fetelor asa leneveala ca de 1 mai-ul asta, n-am mai pomenit. Ne-a ajutat si vremea foarte mult .

Vad ca nu a fost nici o intalneala, cea ce ma bucura(desi stiu ca nu-i frumos). Ar trebui sa apara si andra, nu? Cred ca cel mai bine ar fi sa ne vedem saptamana viitoare, dar va rog sa nu fie marti sau joi. Ce ziceti de miercuri, 10 mai? Cu copii, propun sa ne vedem cand va fi mai cald afara.

Magdone, vad ca deja prinzi radacini.... Mobilezi casa... Frumos. Cum ii mai e lui Razvan cu urechea?

Kehleyr, stiu ca nu te ajuta, insa cei mai multi tatici se regasesc intocmai in descrierea ta. La mine, dupa cateva certuri cu Petru (inainte de Tudor nu aveam asa ceva), s-a mai dat pe brazda . Trebuie insistat....

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Salutare

Am venit in sfarsit cu masina de acasa! a dat Domnul sa fie gata si sa ajungem cu bine; am avut mari emotii mari...l-am pisat pe ovidiu ca mai avea putin si ma dadea jos! E clar ca am ramas cu sechele!
Aseara cum ama ajuns ne-am apucat de impachetat si am constat cat de strangatori sunt oamenii: cand am venit in garsoniera aveam putine lucruri cat sa incapa intr-o masina acum ca sa le caram imi trebuie cred ca doua sau 3 masini Si eu mai critic pe altii ca aduna pe langa casa...

Multumesc de felicitari, vad ca sunteti pozitive, poate asa imi creste moralul; dar mutarea e doar cu inchiriere nu e casa cumparata! asta in caz ca credea cineva ca mi-am luat casa... as vrea eu! Asa ca azi impachetam si probabil despachetam, nu imi place asta dar nu am inlocuitor!

Acasa a fost super bine; am deja un aliat- am fost in oras si al meu plod voia cu taxiul si i-am spus ca nu are mami bani ca sunt la tata; a inteles in final si cand a ajuns acasa mi-a luat protofelul din geanta si a fugit la taicasu"tati, dai bani mami! auzi tu, tebe bani mami acuum?!" si ii arta cu degetul! asa ca ...
apoi taica'su a vrut sa-i dea bere si el ii spune "zis mami, eu nu beau bele!nu bun pentu mine!" si ovidiu deja se uita stramb la mine!(bine era bere fara alcool dar... )
Am mers cu el si la cosmetica si pot spune ca a fost foarte cuminte si interesat de procesele de acolo; nu mai spun ca a inceput si el sa-si pileasca unghiiile de se strambau alea de ras, ca nu stiau ce face de e asa liniste! Sper sa nu se prinda de el chestiile astea!

Merg miercuri la teatru chiar imi e dor sa merg, am ratat "Egoistul" nu mai erau bilete si am luat la "doi tineri din Verona"(sper sa nu ma omoare sotul ca e cam tristuta piesa)

De Bychi nu va faceti probleme e bine si la servici.Probabil ca o sa va scrie si ea!

Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Am fost si noi in concediu la Bran 4 zile, cu ai mei cu tot (exact cum nu vroiam, dar asta e...). A fost tare frumos, desi frig rau, a batut un vant ingrozitor, cred ca erau maxim 14-15 grade la pranz. Am cules multe, multe floricele, mi-au inflorit lalelele de care sunt tare mandra. Am incercat sa o invatam sa mearga cu bicicleta (de fapt cu tricicleta) dar se pare ca nu avem nici o sansa, nu stiu ce metoda sa mai abordez. A defilat taica-su prin fata ei pe bicicleta mare si tot ii promitea ca o ia la plimbare daca invata si ea, dar nu vrea si basta.

Aseara a fost prima noapte dormita in patul cel nou. Asa m-am emotionat, de unde pentru patul de bebe era deja prea mare si nu mai incapea, in asta se pierde de-a dreptul. Nu i-am luat aparatoare, barbata-miu vroia sa o culcam asa, dar eu am insistat si i-am pus niste perne langa pat, si bine am facut, pentru ca pe la 12 noaptea cand ne-am dus noi sa o verificam, cine dormea dusa, pe perne? Fi-mea. Bine ca nu s-a speriat si nu s-a trezit, si oricum pana dimineata nu a mai cazut inca o data. Partea mai neplacuta este ca patul de bebe troneaza acum in sufragerie ca nu are loc in alta parte si e greu de demontat. Oricum, se poate spune ca am o casa decorata original .

Fi-mea este fan Metro care este "magazinul albastru" (iar Bricostore e "magazinul rosu" ) si de fiecare data cand trecem pe langa Ploiesti in drum spre munte, vrea sa oprim "tlebuie sa cumpalam ceva", acel ceva fiind in general ciocolata kinder pentru ca "nu mai avem ciocolata kindel", asta cu un ton disperat de te pufneste rasul, zice ca a dat taifunul peste noi.

Vreau si eu o idee, in lipsa Andrei poate a fost altcineva la shopping: de unde ii iau eu adidasi buni si nu foarte scumpi? Ceva sa ma tina o vara, ca mai multe pretentii nu am.

Magdone, bafta la testul urmator, eu aici in Ro l-au dat de patru ori pana sa il iau, asa ca...

Mihaela, aveti curte mare? Cum sunt vecinatatile? Ai fost pe la gradinite?

Nicol, am inscris-o pe Stefi la gradi de pe Venezuela azi dimineata. O sa fim colege? Cred ca sunt singura mama de si-a inscris copilul la doua gradinite de stat, dar vreau sa am de unde alege

Anamaria, ne e dor de tine!

Martta, Stefa bea numai apa minerala, de fapt "apa cu bule". Nu stiu daca e bine, dar n-am cum sa o conving sa bea plata, caci noi bem numai minerala. In rest esti bine cu burtica?

Gio, si Stefania e mare fan ciorba de loboda sau ciorba de salata, nu-mi vine sa cred. La ea toate ciorbele sunt "cio'bita de bo's" (bors).

Bobi, Cornelia, ati reusit cu gradi?

Va pup si o saptamana usoara, ca scurta este.

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

dana, am fost si noi in moeciu in we asta si m-am gandit intr-una la tine!am stat la o pensiune frumoasa,valea soarelui se numeste, dar care nu are pic de loc de joaca/alergat/zbenguit pentru copii.plus ca toata curtea e plina de pietris.deci, there is no way sa mergem si cu alexandra acolo.
ma intereseaza foarte tare sa gasesc o pensiune intr-o zona asa frumoasa, dar care sa aiba curte mare,livada,pomi, iarba,loc de alergat, de batut mingea...si restaurant.stiti cumva?prin bran, moaeciu,chiar si breaza?saptamana viitoare vrem sa plecam cu fata si sunt cam disperata sa gasesc ceva frummos.
ne-a prins tare bine iesirea asta.am facut vreo 800km in trei zile,am dat o "fuga" pana la sighisoara, am mancat ca spartii la taverna sarbului-unde am descoperit clatitele in chateau de vin si sa-mi plesneasca burta, nu alta!
singurul lucrucare ma necajeste un picut este felul nostru de a fi.suntem atat decomozi...nu ne-am miscat c...,well, popourile din masina decat cel mult din parcare in localce va invata copilul meu din asta?sa fie activa si sa iubeasca natura?hmmm...

hai autati-ma cu pensiunea,please!
btw, ati auzit de "valea cu struti"?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Bine ati revenit de prin concedii!

Noi am facut ieri o plimbare cu masina pana la Vama, ne-am invartiti putin prin Neptun si cam asta a fost 1 mai. Dar tot e bine, ca a stat Doru acasa, ceea ce nu a reusit nici de Paste.

Acasa iar nu avem net si chiar ma gandesc sa renunt la Zapp si sa caut alta solutie (radio??), ca avem probleme cand cu semnalul, cand cu modem-ul.

Ca mi-a adus aminte Dana, Maria a invatat s amearga pe bicicleta!!! Stit ca ma plangeam asta iarna ca pedaleaza doar inapoi. Acum e mandra tare si se descurca si la viraje. Asa ca Dana, la noi a durat vreo doua - trei luni invatatul.

La gradi am inscris-o, dar inca ma astept la surprize... Trebuie sa le faca Doru ceva pt. targul gradinitelor (la ce o mai folosi si asta, ca toate locurile sunt ocupate ) si nu are nici timp, nici chef... iar la felul cum s-a pus problema, o vad in stare pe directoare sa imi spuna ca nu imi primeste dosarul. Inca sunt socata dupa experienta "cautare gradinite".

De marti, Stefan merge, in mod oficial (adica, pleaca singur si se plimba toata casa). Maria il "ajuta" pe unde il prinde. E o diferenta enorma intre ei! Maria statea unde o puneai, era studioasa , stia o groaza d elucruri, dar nu scotea un cuvintel, abia reusea sa se ridice in picioare si cadea pe spate (se lovea mereu la cap). Stefan nu sta locului o clipa, strica/rupe/baga in gura tot ce prinde, nu s-ar uita la o imagine intr-o carte, Doamne fereste , cade, e plin de vanatai si cucuie, dar nu l-am vazut nici o data sa cada ca bolovanul pe spate. A, si e extrem de vorbaret. Turuie in limba lui intr-una dar ii reusesc si multe cuvinte cu destinatie.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mihaela, sa fiti fericiti in noua casa!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by amik
hai autati-ma cu pensiunea,please!
btw, ati auzit de "valea cu struti"?

E urat acolo. Ei au vrut sa faca ceva interesant, dar cand am fost noi in toamna aveau vreo 3 struti amarati care miroseau ingrozitor. E un ditai hotelul dar cam fara gust si imprejurimilie nu sunt cine stie ce, nu prea ai ce sa faci acolo. Este in Sirnea, vreo 5-10 km de soseaua nationala, este o zona moarta.

Eu ti-as recomanda in Bran chiar www.tourismguide.ro/tgr/vila_bran_bran_526.php" target="_blank">Vila Bran, este din soseaua nationala pe stanga pana sa ajungi la castel. Urci pe deal, asa ca e verdeata, sa nu iti inchipui praf. Am o colega de birou care merge tot timpula colo cu baietelul. Au si restaurant, au herghelie de ponei (sau cai), si te poti plimba pe acolo pe dealuri in voie. Este tare frumos.

Cornelia, s-a facut mare baiatul vostru . Noi mergeam in fiecare an la mare de 1 mai inainte sa ne casatorim, dar acum... nu se mai poate. Insa cred ca oricum nu as mai regasi aceeasi atmosfera.

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - si eu care credeam ca sunt singura care ma plang ca fi-miu nu merge pe tricicleta! nu stiu cum sa-i mai explic, ca el apasa cu ambele picioare deodata pe pedale....
multi pupici si sanatate tuturor.
cornelia - sa-ti traiasca copii...poimaine e ziua lui stefan,...la multi ani!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput