Buna seara dragi gospodine!
Am încercat sa fac soia "batuta" asa precum prepar si fasolea batuta: adica am pus boabele la muiat timp de 12h, apoi le-am "despielitat" si le-am fiert timp de vreo 2h. Dupa care le-am bagat în mixer si le-am facut "crema"... dar spre marea mea surprindere si dezamagire soia "batuta" a iesit cumva "nisipoasa"... nu spumoasa si cremoasa ca fasolea batuta...
Ma puteti ajuta va rog frumos cu ceva sfaturi? Multumesc frumos si numai bine va doresc,
Lorelai
boabele de soia sunt f f tari si trebuie fierte mult si bine ca sa se poata transforma intr-o pasta; eventual lasa-le o zi-doua in apa la inmuiat schimbind apa de doua ori pe zi si spalind bine boabele.
Orcum, nu prea are "textura" ca fasolea, eu am incercat sa le fierb si la oala minune si tot n-a iesit cremoasa si pufoasa pasta.
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Nematics are dreptate , trebuie lasata putin mai mult la inmuiat si schimbata apa . Eu o fierb tot in oala minune dar nu o fac pasta cu mixerul ci cu robotul de bucatarie pt. ca are cutit si taie boabele mult mai fin.
Pe urma , eu pun un pic de ulei de masline , un pic de sare si un pic de apa .Mai adaug un pic de isop (praf , din sticlutele de plastic cu condimente de la magazin ) si iese super bun !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."