Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:

Imi trebuie nervi de otel

e foarte miorlaita, nu-i convine nimic, a cerut toate maimutoaiele posibile si imposibile;sunt toate gramada in pat.Acum si-a luat si mingea.Si tot nu pare sa se linisteasca.
I-am luat suzeta de la cos, i-am dat-o in mana si se uita la ea...mi-e mila de ea dar nu mai vreau sa i-o dau pentru ca mi se pare ca deja dintii din fata sus si-au cam modificat pozitia.
Oricum, macar nu mai plange acum.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
NicoletaB spune:
multumesc de urari fetelor
mania asta o am de cand stau singura: clante, intrerupatoare, aragaz si picuratorul de la chiuveta
de franjurile la covor am scapat
pai cand am fost sa le cumparam al meu se ruga de mine nu lua d-asta ca o sa ma enervezi vazandu-te toata ziua frecand la el, i-ati d-asta albul ca e mai lejer, dar eu nu, ca-s geamana capoasa
daniela_daneza spune:
Georgiana imi pare rau , ca te maraie Stefi , dar ii lipseste si ei ceva drag...te inteleg ca trebuie sa o dezveti...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
georgi, urat dar necesar momentul dezvatatului de suzi. mie imi povestea mama (D-zeu s-o odihneasca!) ca nu vroiam sa adorm decat cu 3 suzi: una in gura si cate una in fiecare mana. cand nu dormeam, pe cele din manutze le aruncam pe unde nimeream si urlam sa mi le dea inapoi. frate-miu si acum mai e traumatizat ![]()
pupici pe botici
nunta mea
SunSmile spune:
Geo tinem pumnii sa adoarma Maimu linistita! E fata mare mai, ce atata suzeta?? Dar ma rog, tu stii asta!!!!![]()
Bhey nene….voi ziceti de mine ca-s agitata, dar sa-l vedeti pe seful meu. A facut doua faze intr-o ora. Vin unii de la o televiziune sa-i ia interviu si el cica...pai hai si tu la mine! Ok. Insa acolo a inceput cu mistourile...ma luase de umeri si cica:…uitati, angajatul model al firmei, este intotdeauna cu un pas inaintea tuturor, stie sa faca orice si se mai si imbraca bine. Io rosie toata…el continua: uitati cata dezinvoltura…cu bluza deasupra buricului, centura atarnata, blugii taiatzi….Bhey..aia radeau de mureau, el la fel(eu il inghionteam permanent)….Noi avem o relatie din aia cu “hai ma lashi”..”cauta-ma”. Dupa ce pleaca astia cica: auzi bre, hai stai aici ca vin francezii aia sa ne spuna ce vor. Ideea e ca avem niste clienti, care vazandu-ne descurcareti, s-au gandit sa “extrapoleze domeniul nostru de activitate” si ne-au rugat sa-i ajutam cu ceva. Anume sa gaseasca ingrasamant pt pamant si alte minunatii din astea. Domnul meu dus cu pluta o suna pe una (recomandarea cuiva) si incepe: Buna ziua dna! Ma numesc boa boa, din partea lui x si asta e problema. Femeia a salutat amabil(era tel pe speaker) si au inceput sa discute in termeni complet neinteresanti pt mine. Si seful meu(dragul de el) cica: auziti, da’ niste semintze cu narav pt pasarici aveti??? Nu de alta, dar e gripa asta aviara si nu vrem sa ne fie afectata productia de cocosei!!! Eu radeam cu lacrimi si-mi faceam cruce…femeia a gustat si ea gluma…ma rog, cel putin aparent. Partea proasta e ca la final BULA a realizat ca pe tanti asta o cheama Paun. Si si-a dat seama ca a facut o gafa, dar…..
Si uite astea-s peripetiile mele zilnice cu al meu sef dus si troglodit…! Asa ca daca va par tampitzica sa nu va miratzi…familie, prieteni, joburi…peste tot am “specimene” de la care invat! ![]()
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

georgi75 spune:
Sunule tare faza.Mi-as dori si io un sef ca al tau.![]()
Ora 14.20 si fi-mea nu doarme
.Plange, ma striga, ma duc, ma goneste, tace, iar plange si tot asa...Acum are vreo 5 minute de cand nu m-a mai solicitat.
Sper sa treaca cat mai repede de faza asta ca deja am nervii intinsi la maxim...
Dupa amiaza trebuie sa o obosesc bine sa adoarma diseara.Deja am emotii...si pentru asta seara.
si vine ta-su acasa si-i spun ca i-am taiat suzeta(dupa ce in prealabil discutasem ca trebiue s-o facem si pe-asta).Si-mi zice ca n-am avut de lucru.
.auziti si voi.Si la nervii mei, i-am zis sa se care mai repede la firma ca poate-i zic vreo 2...
A plecat saracul fara sa mai manance.
.Las' ca-si ia un hamburger ceva si-i trece.![]()
Am tras un oki la maimutza.Sta in kur pe perna si se uita la desene.Ii pica okii in gura si se vede pe fata ei ca e obosita.Dar macar nu se mai smiorcaie.
si va tin la curent cu evenimentele 
Avem si POZE
malla spune:
Salut fete! Am fost azi cu Andrei la doctor si cica e bine!!!
Cred ca doctotita mea e nebuna!!! Andrei abia respira, muci cat cuprinde, tuse in gat... si ea imi zice ca e sanatos tun... Ba mai mult voia sa ii faca si vaccinul... sunt eu nebuna sau ea s-a scrantit la cap???
Mi-e rusine sa o schimb dar as schimba-o,... ca de multe ori a luat-o pe aratura!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Cool faza Sunule ! Bravo nasica! Esti trendy ? Asa te vreau..Cu finul nu am vb decat f scurt ca vb pe mobil.....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Adinella cum adica ti-e rusine?Da-o frate incolo de rusine...Pai ti-e rusine cand e vorba de bebele tau?
Io in locul tau m-as duce si i-as zice in fata ce am de zis si gata.Auzi la ea...ce poate sa-ti faca?Iti ia caii de la bicicleta?
Gata, m-am linistit.sincer m-am enervat cand am citit postarea ta.
a mea maimuta sta culcata de data asta.Nu m-a mai strigat si se uita la TV.Sper sa o ia somnul
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Salutare optimiste! Am ajuns si eu acasa putin mai devreme.L-am internat pe tata.
Acum vreau sa ma culc ca am dormit doar 4 ore si sunt rupta de oboseala.
==========
Corina
Albumul meu