Clubul optimistelor (9)
Raspunsuri - Pagina 2
georgi75 spune:
Sun sa nu-mi zici ca aia esti tu.....Te-ai indurat si de noi si ni te-ai aratat?Bravos.Te pup.
Sper sa nu-mi dai cu firma in cap sa-mi zici ca aia era o verisoara de-a ta....Am devrat pozele tale...Aia cu vacutele parca ar fi un tablou de Grigorescu.
Am fost afara si m-a rupt fi-mea de maini ca nu a vrut cu nici un chip sa mearga pe jos.Plus 9 etaje urcate.... sunt varza.... Si ma mai supara si nush ce naiba pe la maselele astea...Cred ca m-am ales cu o nevralgie....
Las' ca trece...
Alina lasa lenea si mai zi-ne si noua ce mai faci.Ca dai cam rar pe-aci....Alexa e bine?Ati scapat de giardia?Ce tratament i-ai dat?Tot Decaris?
Flavia tu pana la urma pe unde ti-ai petrecut?Ca ti se stricasera planurile inainte de Paste.Tu ai dreptate.Io uitasem ca vine 1 mai.O sa incerc sa-mi mobilizez prietenii, poate mergem la un gratar ceva, daca vremea e buna.Desi nu stiu daca reusesc.de cand sunt familisti... greu ii mai convingi sa mai iasa si ei la o bere, un gratar...O sa-si dea seama pe la 50 de ani ca a trecut viata...
Hai pupici si sunt prin zona.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Georgi noi am fost in vizita la rude si ieri la munte cu socrii (eu i-am "racolat":)
Pana la urma a fost bine, ca eu oricum tot intr-o sarbatoare o tin
Am niste poze noi :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
andreea_trend spune:
Prezenta si eu ... mai tarziu
ati vazut ce mami frumos am eu ... ce ma mai mandresc cu ea
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
georgi75 spune:
deci ea e?
ca ma tine in suspans... nu mai vie sa-mi zica...
sa-ti traiasca mami Andreea pe amandoua
Brave tu nu ne dai nici o veste?Ce face tati al tau?
Avem si POZE
SunSmile spune:
Geo io sunt! Dar Andreiul exagereaza...ca nu-s frumoasa....sunt slabanoaga, comuna, banala, urataaaaaa!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Geo io sunt! Dar Andreiul exagereaza...ca nu-s frumoasa....sunt slabanoaga, comuna, banala, urataaaaaa!
Bey... ati vazut copiii aia care isi bat parintii?
Asa o s-o bat eu pe a mea.... auzi la ea "banala... urata ... slabanoaga"
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
georgi75 spune:
Hopaaaaa.....
Cunosti pe cineva care a zis acelasi lucru? Te simti bine in pielea ta?Atunci?Te iubeste tati si Alexu?Aunci?
Plus ca nu esti urata fatooooo...Ce-ti veni?Aoleu....Poimaine ce program ai?La meci sau acasa?Ca sotul meu o invatza pe fi-sa sa zica HAI STEAUA .Si ea zice AI TAUA
A incercat si cu M - - E DINAMO da nu prea ii iese
Mie mi-a venit soatza de la gratare, cuminte foc.De-aia-l iubesc io pe el...Si l-a vazut fi-sa si l-a luat cu ea la nani .Hi hi hi
Avem si POZE
alexa si mami spune:
gata gagici, am revenit si parca ma simt mai bine.
sunule, vezi ca iti da fii'ta bataie pe bune. asa andreea. super pozele! apa aia chiar asa de mare este? am ramas uimita!!!
georgi, ca te interesezi de noi. pt giardia am facut tratament cu zentel, azi l-am terminat si speram sa fie bine. cu raceala suntem pe trecute, deci ne asteapta zile senine, sper ca o optimista ce sunt. mai avem un hop de trecut, tati o sa mearaga sa se opereze de hernie dupa 1 mai DD sper ca ne vede si are grija de tot.
acu' alexa face nani si tre' sa fac si eu un pic de ordine pe la bucatarie, deci sunt pe aici...
alexa
georgi75 spune:
si pe Alexa si pe tati .Sa dea DD sa scape cu bine de operatie.Curaj si sanatate multa.
Andreea da-i un bici si de la mine, na!Sa nu mai zica asa...
o sa ma bag si io la nani si cand ne trezim o sa plecam hai-hui.asa ca ne auzim pe seara.
o zi placuta la toate va doresc
Avem si POZE