Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 8
Balbina spune:
Olga, o mica adaugire la ideea de mai sus: pasiunea mea este pregatirea dulciurilor, nu halirea lor.
------------------
Numai bine,
Natalia
helga spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Olga, o mica adaugire la ideea de mai sus: pasiunea mea este pregatirea dulciurilor, nu halirea lor.
Violetik spune:
quote:
Originally posted by helgaquote:
helga
si aici inteleg eu ca defapt eu sunt exact invers
helga spune:
quote:
Originally posted by Violetikquote:
Originally posted byquote:
si aici inteleg eu ca defapt eu sunt exact invers
inseamna ca trebuie urgent sa te apuci de gatit gustos si de servit prietenii iar tu sa papi mai putintel
doroti_5 spune:
Buna fetelor!!
Bai cind am eu nevoie de internet, atunci el nui!!!
Caroce, eri a fost super.Eu cind am ajuns am vazut pe cineva stind la o masa cu o sacosa, miam zis asta tre sa fie Lilia cu paturicile mele, da nam indraznit sa ma apropii, zic sa vina ea ca oricum eu sunt mai usor de recunoscut cu burta.Apoi a aparut Rodica, dupa care si Mamanati(bai are Nati o sefa nesimtita si a retinuto la servici mai mult de o ora peste program).Am stat dintii afara si am asteptat, cind am vazut ca e deja 18.30 am zis ca intram inauntru ca era frigusor.Asa ca numai am intrat, cautam unde sa ne asezam si a aparut Violeta.Sincer cit eram afara ne uitam dupa fete grasute sa vedem daca nu vine si cind am vazuto ca se apropie de noi eu mam gindit cine mai e asta si ce vrea, da ea "Salut, eu sunt Violeta" cred ca va dati seama ce gura cascata ma lasat ca era asa draguta si nui grasa deloc.
Dupa intilnire am fost cu sotu si am duso pe Lilia la Bardar si am facut cunostinta cu sotul ei si Ameluta, o dulceata, ii era somn, dar asa a stat de vorba cu noi "tati"-tanti, "nenea", si a incercat chiar sa ne zica numele "dena"-Diana si "siviu"-Silviu, eu cel putin asa leam descifrat, sa va mai zic ca sa apucat de scris cu "pi"-pixul, si a mincat "pete"-peste, care nicidecum nu dorea sal manince cu piine.
Am ajuns acasa incintati cu sotul de Ameluta.De ca e frumoasa stiti deja, nu are rost sa va zic.
Ce sa va mai zic, am facut aseara o bae si am dormit ca un ingeras(demult nu am dormit asa de bine).
Va , o zi buna.
doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
Crinia spune:
Buna
Bravo feteli ca v-ati intilnit si v-ati facut cunostinta mai bine.
Dar noua poze plizzz de la intilnire, vrem si noi acelea care am fost departe de voi in acel moment sa ne simtim ca am fost acolo prezente. De aceea va rog puneti si poze sau trimiteti-le pe mail. Mersi.
Natalia arata super tortul tau si floricelele ca intotdeauna super.
Lucia mi-i draga Laura in fustita si coltisor.
Rodica si tu te mai jelui la cum arati, pai arati super bine, supla si nalta. Hai ca am descoperit pozele cu sotiunea...
Violeta nu tb sa te mai plingi ca vad ca fetele zic ca arati foarte bine asa ca...dar fiecare isi simte kg lui, daca crede ca se simte mai bine cu vreociteva kg in minus atuncea sa purceada la treaba (exercitii, fuga etc.).
Lilia asteptam cu nerabdare impresiile...
Helga ti-am vazut pozele. Ce e aia AP? Academia de Politie? Dar superbe poze de la nunta? Sunt innebunita dupa pozele de nunta, rochii de mireasa, atmosfera de sarbatoare...
Alina nu cumva s-au inceput la voi ploile ca la noi a tinut vreo citeva zile bune plus si se racise la -2.
Ce gustos ai mai facut?
Cornelia ce mai face burtica? Cum te mai simti? Cu ce gustos ai primit oaspetii?
Mamanati ce sefa ai de te tine in starea ta asa de mult? Nu cumva nu e casatorita sau nu are copii? Mai mergi la aquaaerobica?
Doroti ziceai la inceput ca nu vei naste cu un medic anumit ci cu acela de garda, dar citisem mai recent ca trebuie sa te arati la medicul cu care vei naste. Pai pina la urma ai hotarit sa-ti iei medic?
Aliona cum merge adaptarea? Iti place Montrealul? Dar quebecoaza o intelegi?
Eu mi-am luat masca hidratanta de la Avene, nu e o masca pe care o aplici si dupa o stergi ci e un fel de crema mai grasa care se aplica si o lasi sa intre in piele vreo 15 minute, dupa care poti sa indepartezi grasimea. E foarte mistoala pentru pielea mea sensibila. Acuma vreau sa-mi iau si exfoliator sau gommage si ceva crema de zi tot de la ei. Nu stiti cumva cam ce preturi in MD au produsele din seria Avene?
Eu ma pregatesc intens de plecare cica...umblu prin magazine si imi caut creme
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
MamaElei spune:
azi sint distrusa. scriu cu o mina. am carat-o pe paula in brate la medic. incolo fiindca intirziam, acolo - pentru ca a facut insterica cind a vazut medicul si inapoi- fiindca aasa a vrut
Karina, pai ce eu ma plingeam de cum arat? eu sint grasa si frumoasa
in locul tau, as cumpara creme de acolo, chiar daca ar fi aici mai ieftine. aici n-am incredere. Dau comanda de creme din strainataturi sau cumpar facute in rusia, belorusi... parerea mea!
Alina, mersi de complimente!
Olga, arati tare bine! Imi pare rau nu ai venit si tu la intilnire.
Rodica si PAULA (02.09.04)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Crinia
Doroti ziceai la inceput ca nu vei naste cu un medic anumit ci cu acela de garda, dar citisem mai recent ca trebuie sa te arati la medicul cu care vei naste. Pai pina la urma ai hotarit sa-ti iei medic?
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Pina la urma neam gindit ca ar fi mai bine sa avem o acoperire, deci neam dus la spital la sefa de sectie unde am fost internata si am vorbit cu ea, acum sunt reguli noi pe la Moldova, trebuie sa scrii cerere ca vreai sa nasti cu un anumit medic, platesti 200lei in casa spitalului si medicul e obligat sa te asiste la nestere, desigur ca ii voi plati si noi dupa asta(cam 100$ e taxa pe aici).
evolutia bebe
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by MamaElei
azi sint distrusa. scriu cu o mina. am carat-o pe paula in brate la medic. incolo fiindca intirziam, acolo - pentru ca a facut insterica cind a vazut medicul si inapoi- fiindca aasa a vrut
Karina, pai ce eu ma plingeam de cum arat? eu sint grasa si frumoasa
in locul tau, as cumpara creme de acolo, chiar daca ar fi aici mai ieftine. aici n-am incredere. Dau comanda de creme din strainataturi sau cumpar facute in rusia, belorusi... parerea mea!
Alina, mersi de complimente!
Olga, arati tare bine! Imi pare rau nu ai venit si tu la intilnire.
Rodica si PAULA (02.09.04)
Saracuta de tine, uite poate iti mai trece mina!!
Si acum ma gindesc ca si eu o sa am de carat fiica in brate daca io samana lu matusa-sa ca asta se aseza jos si plingea pina no luai in brate.
evolutia bebe