Clubul moldovencelor de peste Prut (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Si tot din arhiva am observat ca azi am implinit un an, o luna si o zi de cind sunt membra in clubul Moldovencelor de peste Prut!
Gata ma duc sa ma culc ca si sotul de-acum a adormit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, pozele de la intilnire o sa fie intr-un album privat, pentru care o sa se trimite invitatii pe mail. Cel putin asta a fost propunerea mea si am inteles ca a fost acceptata.
Cica Lilia a facut cele mai multe poze, o asteptam sa vina, apare abia miine dimineata.
Succes la facut briose!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna frmoaselor

Wow, da am avut de shiiitiiiit .

Cit de mult ma bucur ca ati reusit sa va intilniti si sa va cunoasteti in mai deaproape. Sper intr-o buna zi sa stau si eu cu voi la o masa, servind dintr-o prajitura sau un pahar de vin facut de Voletic.

Astept cu nerabdare pozele.

Violeta - 58kg nu e asa critic, ce-i drept ca nu trebuie sa te lasi pe tinjeala. Cu berea nu prea slabesti, vezi ca-ti spune una are sta in we cu berea in mina si abgimicul la burta .

As vrea sa te intreb, unde/la cine ai facut cursuri de visaz? Tare vreau si eu sa le trec ca am mare nevoie. Cum e cintaretul calcat pe ureche de urs cam asa sunt si eu in arta machiajului (defapt si in cintat tot ).

O zi frumoasa si numai bine.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

[b]Lucia[/b, visaj ma facut la o scoala de visaj de la noi din chisinau, nu a fost ceva super profesionist, doar machiaj de zi si putin din cel de seara ( chiar daca mi-au dat si diploma in visaj, eu mai mult am invatzat asa pt mine ca sa stiu cum sa ma machiez) Cursurile au tinut 2 luni, iti dai seama ca nu inveti mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

HEYYYYYYYYYY, da mai vorbiti...

Ce rau imi pare ca nu am fost si eu cu voi. Violeta eu zic ca 58 nu e mult, depinde ce inaltime ai, caci eu am 56kg la 172cm. Am o prietena care e chiar grasuta si intr-o zi avuse o operatie de apendicita la care eu ca s-o incurajez ii spun, ei lasa, vei sta o saptamina pe chefir (caci asa e dupa operatie, eu stiu) si vei mai slabi un pic. La care ea tare s-a suparat ca tipa de ce o 'gruzesc' si asa, ca ei ii place asa cum este si nu intelege ce are toata lumea cu greutatea ei. Eu am ramas muta, pt ca prima data auzisem ca ea e satisfacuta cu kg ei. In fine, am inteles ca pina la urma totul depinde de noi, si de ceea ce noi credem despre noi insine. Caci daca eu am 58 kg deja cred ca sint grasa, pe cind cu 56 ma simt super bine. Asta este parerea mea despre mine, cu toate ca multi mi-ar spune ca la 58 sint foarte slaba. OF, m-am incurcat...

Rodica, eu tot am fost in SOZOPOL, asa ca e tare frumos acolo??? Voi unde ati stat. La vara sper sa mergem iar acolo. Asa ca daca ati stat undeva mai 'ieftin, bun si mult in kil' spune-mi si mie

Apropo, pot sa vad si eu pozele de la intilnire, tare mi-ar placea

Mergi la inceput

Helga - ai mare dreptate.

Violeta - nu am nevoie de diploma sau alte hirtsoage, deoarece ma itereseaza sa stiu eu cum sa ma "boesc". am vrut sa trec niste cursuri la Sergiu de la "Stilus", dar nu am apucat ca am venit in coace.
Eu am facut la el machiajul cind am fost nasha. Mi-a placut mult. Nu mai tin minte cit trebuia sa dureze cursurile stiu doar ca costau 100 $, acum cred ca s-au scumpit, dar pentru a invata sa ma fac sa arat bine as da si mai mult.

Bucate

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Iata si poiana mea, si briosele sarate. La salata am cam inghesuit ciupercile, ar fi fost mai frumos daca lasam un pic de loc intre ele, sa se vada verdeata, cum e la Lucia, si cum tin minte ca era la Rodica. O sa am in vedere data viitoare.
Briosele sint un deliciu, vi le recomand cu insistenta , eu nu ma puteam opri din mincat.

Natalia, unde pot gasi receta poenitei cu ciuperci. Stiu, poate ca deja ati pus undeva linkul dar nu pot gasi

Mergi la inceput

Helga, asta e si problema : eu am inaltimea de 1,60 m

Mergi la inceput

Helga - uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71541&whichpage=5" target="_blank">aici gasesti receta postata de Natalia.

Violeta - cind eu ma complexam de kg mele, barbat-meu mi-a spus ca nu face, ca el oricum nu ma poarta in brate toata ziua si ca nu-l deranjeaza greutatea, si ca sa am grija de cum arat, adic sa nu-mi "tarceaska jiru" pe la burta si sholduri. Asa ca acum sunt linistita.

Bucate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

'Neata !
Super Vio ca ai facut cursuri de machiat ,mi-ar placea si mie sincer sa-mi pot face un machiaj profesional .Da de fapt mi-ar placea sa-mi pot aranja si parul mai bine
Nati atunci o asteptam pe Lilia cu pozele.
Helga nu vrei sa pui si tu niste poze sa vedem cu cine vorbim ?
Burticutelor cum va mai simtiti ?

fetele din Canada mai dati un semn .

eu tocmai mi-am salvat niste carti ca tot se anunta vreme ploioasa zilele astea .

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput