Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Balbina spune:
Olga, epidurala este un tip de anestezie care se foloseste la nastere, din ce in ce mai frecvent in ultima vreme. Se considera una dintre metodele cele mai eficiente si cu mai putine riscuri pentru mama si copil. Uite www.7ya.ru/pub/article.aspx?id=1867" target="_blank">un articol la tema.
------------------
Numai bine,
Natalia
helga spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Olga, epidurala este un tip de anestezie care se foloseste la nastere, din ce in ce mai frecvent in ultima vreme. Se considera una dintre metodele cele mai eficiente si cu mai putine riscuri pentru mama si copil. Uite www.7ya.ru/pub/article.aspx?id=1867" target="_blank">un articol la tema.
Mersi
Balbina spune:
Auu, fetele, pe unde ati disparut? Chiar nici una nu mai intra pe aici?
De fapt e clar, cineva e la sfirsit de week end, altcineva il incepe.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Trec eu pe aici sa va zic ca am pus cateva poze cu Amelia de la paste: aici
Revin nitel mai tarziu ca acuma trage de mine sa ii arat poze cu ea. Taaare ii place sa se admire in ele.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Crinia spune:
Lilia ce frumusete de Pasti la biserica. Luminarile aprinse ... Sunteti o familie draguta. Dar Amelia e atit de dulce si se vede ca se simte bine la aer curat inconjurata de cei dragi si care o iubesc. Am vazut ca ti-ai luat scaunul pentru Amelia, ma bate gindul sa-l iau si eu dar e cam prea mare pentru avion. Bravo, pozele sunt superbe (mai ales sub pomul inflorit si cu iedutii).
Mamanati ce scorpii ai la serviciu... Am fost si eu in astfel de colectiv si stiu ce-i asta. Sincer imi pare rau ca in starea in care esti acuma nu iti dau pace.
Davina la care demachiant de la Avene te gindesti? Eu am ochit unul dar am cumparat prea multe acuma (dind un pumn bun de bani stii tu cum e iti tb si masca, si exfoliant si una si alta)si mai rabd un pic. Demachiantul pe care l-am ochit este Lotiunea micelara de Avene. Tu pina acuma ce demachiant ai folosit si de la ce firma?
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Lilia, tare frumoase pozele, se vede ca v-ati distrat. Ce amuzanta e Amelia cu iedul cum il ciufulea , si cum musca din frigarui, super! Bagajele din gara arata tare impresionant, cam asa volum aveau si ale noastre anul trecut in august, cind veneam si noi din Moldova.
Tocmai mi-a venit o idee: haideti sa folosim contul privat creat de Lilia pentru a pune si alte poze, cu noi, cu copiii nostri. Ce parere aveti? Eu chiar in seara asta vreau sa pun niste poze cu mine si Vlad, daca n-aveti nimic impotriva, desigur. Dupa aia va trimit invitatii sa le vedeti.
------------------
Numai bine,
Natalia
doroti_5 spune:
Ce faceti fetelor!
Iaca noi am fost la tanti cu care nastem si ea nea controlet colul(asa ma durut!!!) si nea zis ca saptamina asta sigur nu nastem.Ne monitorizat bataile inimii fetitii si a zis ca e bine, cu toate ca cealalta a zis ca ceva nui place si cind iam zis la asta o spus ca trebuia de dus la eco, sa nu fie circulara de cordon, ma speriat.Da cind am facut la 35+ eco nu era nimic, se poate acum sa fie?
Mai inscurt stau in oras, sotu pleaca la tara sa stea cu animalele, da la soacramea in sat pleaca ea si cu socru.Macar satu meu e la distanta de 40min si nu 3ore.
Lilia am vazut fotografiile, nu stiu cum la altii da mie mia placut cea cu soferita.
Mamanati hai cam sati dau batae, da stai mai linistita acasa, sau cemoare lumea fara tine?Si daca ar fi si asa, daca lor lii in cot de tine de ce tie ar trebui sati fie altfel?
Crinia voi cind veniti in Moldova?
Am auzit ca Natalia vine in august...Si Lilia a zis ca posibil sa aiba pe atunci treaba aici.In asa caz eu namicesc o vstrece la mine la tara. la iazu lu taticu cu frigarui si placinte.Noi cu sotu am abrabatuit idea.Ce ziceti?
doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
mamanati spune:
Buna fetelor,
M-am intors si eu de la decernarea premiilor la servici. Am primit si eu ca harnica ce sunt.
Lilia, super pozele cu Ameluta. Ati petrecut Pastele foarte frumos. Mie imi place la nebunie poza cu caprita.
mamanati spune:
Am postat din intimplare mesajul neterminat.
Mey, Doriti, tot n-am inteles, ce faci ramii in Chisinau, sau o sa stai la soacra-ta?
Frumoasa, fato, idea ta cu frigarui in august. Da eu cum sa vin daca voi fi coapta de a naste pe atunci.
Referitor la circulara, te intristez daca iti spun ca poate sa fie circulara in acest rastimp. Dar nu trebuie sa te ingrijoreze faptul asta. Si Melissa era cu circulara, medicul stia din timp, si a fost totul bine. Dar pina la urma medicul poate sa-ti faca cezariana daca considera de cuviinta. O sa fie totul bine vei vedea. Nu a mai ramas mult si o sa-ti tii puiuta in brate.
Karina, si la fete le este mila de mine. Un pic si mie. Caci cit ramineam peste program si veneam trei simbete la rind la munca eram buna, cum am stat acasa 2 zile din cauza virozei nu mai sunt eficienta.
O seara buna la toate,
Pupicei, Nati si bebe in burtic 24+