Clubul moldovencelor de peste Prut (25)
Raspunsuri - Pagina 11
doroti_5 spune:
Nu stiu ce o sa fac, inca astept miine sa vad cemi zice sotu, da el sigur tre sa plececu parintii, ca ii duce cu masina, socrumiu nu vrea sa se aseze la volan ca pleaca in ospetie, da si masina noastra e mai economica decit a lor.
doroti_5 37+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
doroti_5 spune:
Mai Mamanati, eu am impresia ca tu ai acolo la servici o scorpioara, care ii ciuda ca tu esti insarcinata, da ce daca ai luat viroza nu ai voie sa esi sa te plimbi un pic?Niste idioti!
evolutia bebe
doroti_5 spune:
Violeta da dane draga o adresa de e-mail sa iti trimitem invitatie!!!
evolutia bebe
Balbina spune:
Eu am nascut in 4 ore. Atit a trecut de la ruperea apelor pina la momentul expulsiei. Durerile au inceput nu imediat, ci cam dupa vreo 2 ore. Asa ca eu daca eram singura, precis nu ma grabeam la spital, zicind ca mai am vreme berechet. Ei bine, cind am ajuns la spital, cu 1 ora si un pic inainte de nastere, aveam 7 cm dilatatie .
Diana, faci cum vrei pina la urma, o sa ma rog sa fie totul bine in orice situatie.
------------------
Numai bine,
Natalia
doroti_5 spune:
Fetelor multumesc pentru sfaturi, miine vine soru si mai vb, si eu cred ca mai bine ramin singura aici, pentru ca de ceva chem ambulanta(la noi vine repede cel mult 15min) decit sa fiu la 2ore si ceva de oras.
evolutia bebe
LiliaToma spune:
Violeta, eu ti-am trimis invitatie pe mailul care mi l-ai dat pe PM. Ti-am raspuns si pe YM, unde ti-am dat datele in caz ca vrei sa te loghezi.
Am trimis invitatie si Olgai si Elenei. Sper sa ajunga la toata lumea.
Doroti, voi faceti cum vreti voi. Eu am avut o situatie similara, ca trebuia sa plece sotul la bunicii lui in sat cu parintii lui. Si nici nu eram asa aproape de a naste( cred ca aveam vreo 7 luni). Eu insa am fost categorica, le-am spus ca pe mine nu ma intereseaza nimeni, ca de la 7 luni eu pot naste oricand si nu o sa dorm nici o noapte singura, sa fie sotul meu langa mine si nici nu o sa plec la mai mult de 50 km de casa. Si gata. Asa ca au plecat frumusel fara el. Eu cred ca acuma trebuie sa te gandesti in primul rand la tine si la ce e mai important si nu la faptul ca masina e mai economica sau ca al tau socru nu vrea la volan ca e in vizita si vrea sa mai bea un pahar de vin. Doamne fereste, sa se intample ceva sau sa se complice situatia, nu o sa v-o iertati nimeni niciodata.Scuze, dar nu m-am abtinut sa nu o spun direct, si asta pentru ca iti doresc din tot sufletul sa fie bine. Si te asigur ca e muuult mai bine cand stii ca sotul e langa tine, chiar daca asteapta pe hol.
Nati, imi pare rau ca esti atat de racita. Sper sa treaca totul cat mai repede. Si da-i incolo de sefi. Cum am zis mai sus, importanta esti tu si bebe.
Hehe, eu nu te-am ascultat si te-am pupat. Inca nu am nimic.
Alina, ma bucur ca ati petrecut si voi frumos. Asa de repede mai trec sarbatorile astea, of-of. Poze ceva?
Acus incerc sa incarc si eu niste poze de la Paste sa le pun.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Balbina spune:
Neata!
Il dam pe Vlad la cresa, de marti, 2 mai. Va fi in grupa cu Alex al Alinei.
Sa vedem cum va decurge adaptarea, sper sa se obisnuiasca cit mai repede.
O zi frumoasa o dispozitie excelenta va doresc!
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
salut, am vazut in sfirsit pozele si eu. merci fetelor! N-o sa va mai pot scri decit marti, asa ca va zic we cit mai placut. Doroti sa-mi stati acasa si i-a si sotul din strins las-sa stea linga voi! Nata si tu nu iesi la lucru pina nu-ti trece!
Aveti frija de voi fetelor si de puiutii vostri!
Numai bine!