Aspirante optimiste - 197

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

andreea, mergeti sa obtineti mai multe opinii..la 5 sapt nu poti spune ca o sarcina e oprita in evolutie (am trecut si eu prin asa ceva..of!)daca o tine punga pe prietena, sa isi faca HCG-ul plasmatic ( e cam 500 de mii, maxim, in bucuresti) la interval de o saptamana, sa vada cum se modifica....daca e in crestere(se dubleaza la 48 de ore) inseaman ca saricna evolueaza..
cel mai bine posteaza si la "odiseea sarcinii", ca acolo lumea e mult mai avizata si trecuta prin tot felul de intamplari!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

NUSHULICA hai ca e de bine, prea am sarit trei odata sa-ti uram bun venit!
LIANA, BUBULINA1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Hristos a inviat! - cu intarziere va spun si eu

MADANA, felicitari, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Nushulica,bine ai venit Te stiu cumva de la miresici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

wowwww fetelor ce primire nu ma asteptamsi vorba ta antosit poate e cu noroc daca tot ati sarit toate pe mine
alexia da ma stii de la miresici am fost mireasa anul trecut in septembrie...da eu nu te stiuai fost si tu la miresici??
fetelor va doresc la fel cum mi-ati dorit si voi mie sedere cat mai scurta aici la aspirante si sa ne vedem la cat mai curand posibil
va zic sincer ca eu m-am cam descurajat zilele trecute dar mi-am revenit acum si parca dorinta e si mai apringa

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar
am vazut o barza cu pui. Stiu ca sunt superstitii dar eu sper ca osa-mi aduca si mie un pui in burtik anul asta.

Si dak e o barza pe oua ce inseamna??? k eu am vazut 3 !

Edit: Hristos a inviat!

AMR fix 5 saptamani pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele aspirante in primul rand va zic HRISTOS A INVIAT...apoi sa stiti ca ma gandesc in fiecare zi la voi.
Eu am trecut sa va zic ca am pus poza cu bebele meu, 2 poze cu burtica.....etc, asa ca daca vreti puteti sa vedeti ce comoara creste in burtica mea.
Sper sa fugiti toate cat mai repede la 'ute.
Va pup

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Antosi felicitari pt stelutza- la cat mai multe.

Nushulica bine ai venit.

Raza nu stiu ce inseamna, dar putem spera ca e de bine, nu??

Mexxa ai grija de tine si de bb mic.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

wowwww fetelor ce primire nu ma asteptamsi vorba ta antosit poate e cu noroc daca tot ati sarit toate pe mine
alexia da ma stii de la miresici am fost mireasa anul trecut in septembrie...da eu nu te stiuai fost si tu la miresici??

Da, am fost la miresici de iunie.

Mexxa, sa-ti traiasca comoara din burtica, sa creasca mare si sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
sunt foarte noua pe aici, si vreau sa vorbesc si eu cu voi.....am deja o fetita, deci am trecut o data prin miracolul masterii, insa acum, ca am 10 saptamani de sarcina, am niste temeri si sunt super agresiva cu toata lumea.mi-e frica de mor de absolut orice, nu stiu ce sa fac sa ma calmez, tot timpul sunt suingura cu fetita mea, pt ca sotul e cu treaba mereu.......Ziceti-mi si mie, ce sa fac, sa trec mai usor peste asta?

cristina lutac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

alexia daca ai putea pune o poza cu voi miri ca eu am o memorie vizuala betonasa dupa nick...foarte putin imi aduc aminte

Mergi la inceput