Racusori, la apel! (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara.
am ajuns si eu mai devreme pe acasa si ma gandeam sa va pupacesc.
Menna, pe aici sunt, dar pana pe la 12 nu mi-a mers net la sv si apoi nu am avut timp mai deloc...si nici...loc . m-ai pierdut?
boneca30, sarumana de complimente. si mie tot de mine imi place
aaaa...menna...la prietena mea am fost aseara..k sa dau raportu' ma-ntelegi
cam asta.
va pupik si va doresc o seara minunata

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

deci acum s-a incheiat meciul ...

cuvintele sunt de prisos... vai de echipa lu' peshte

Acu seara chiar n-am dispozitie de nik ,asa ca va pup si va spun noapte buna ...eu mut repede canalu' sa nu vaz/aud ce scuze gasesc astia la faptul ca au picioarele stangi !

Rusine Steaua si rusine portarului

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Menna, m-ai omorat! Ce s-a intamplat in repriza a doua? O sa tin doliu azi la munca?cand am adormit eu era 2-1. Vad eu la stiri. Da eram sigura ca castiga!!!!!!!!!!!!!!!!
Fetele, va urez un we frumos !
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, buna dimineata!
Deci ati vazut meciul...mai, nu stiu cum se face, ca am un somn in mine pe la ora 10 de vad dublu...insa am rezistat eroic sa vad prima repriza...hmmmm...
As fi fost curioasa sa vad declaratiile Razboinicului Luminii

Mergi la inceput

iar m-am trezit tarziu. dom'le..trag de mine sa ma trezesc dimineata si nu mai pot
dar las' k imi revin io
july, so...in dimineata asta cum a sunat sms-ul?
menna..sor'mea...ti-a mai trecut din suparare? stii k nervii dauneaza. nush la ce...dar la ceva p'acolo
cookie..tu macar te-ai uitat..dar io..dadeam la meci cand auzeam tipete..sau injuraturi..dupa caz
mona?
geo, tu esti inca pe acasa?
va urez o zi buna fetelor si ma apuc de munci. azi am niste nebuni pe cap la ora 18...deci..cred ca ajung tarziu acasa.
pup all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Hop si eu pe-aici. Sunt la sevici cu un chef "nebun " de lucru. Aici in Suceava e urat afara si destul de rece. Eu sunt un rac friguros asa ca va dati seama ce bine e pentru mine. As vrea sa fiu mai activa dar in ultima perioada am fost intr-o pasa proasta. M-am saturat de toate, de servici, de uratenia de afara, m-am saturat sa tot socotesc fiecare banut si sa vad mereu ca nu-s, sa ma gandesc ca anul acesta nu voi pleca nicaieri in concediu . Incerc sa am grija de mine cu mijloacele pe care le am la dispozitie (ma epilez acasa, m-am mai vopsit acasa) pentru ca la saloane nu-mi permit sa merg, cu garderoba mereu sunt in urma si am ajuns sa cumpar doar strictul necesar pentru toti ai casei si tot asa inainte. Imi tot spun ca va fi mai bine, dar de unde...Suceava e un oras destul de mort si incetul cu incetul murim cu el. Na ca m-am descarcat si eu nitel. Asa ca eu va citesc in fiecare zi si ma bucur cu voi si imi prinde bine veselia voastra si sper sa ma molipsesc de ea.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Hello fetele!
Ramona, nu fi trista! Hai fruntea sus! O sa treaca. Nici nu stii cand apare ceva care sa te scoata din starea asta! Toti avem episoade dintr-astea. E greu, stiu, dar ia si tu partea buna a lucrurilor. Daca te epilezi acasa, n-o mai injuri pe cosmeticiana ca te-a oparit, daca te vopsesti acasa n-o sa poti fi bosumflata ca tu ai vrut rosu rubiniu si ea ti-a facut morcov! Uite un pe frunte sa se mai descreteasca!
Mire, uite asa suna sms-ul : " Sor-mea, is la pamant! Fa repede o cafea ca n-am dormit decat 2 ore" Deci tot am ajuns la facut cafea!
Cookie, eu n-am vazut decat ultimele 5 minute din prima repriza si am adormit ca un bebe!
Deci azi pe culoare nu a rasunat scooter si toti colegii mei erau morcoviti, sefu triumfator: " V-am spus eu, mai , ca nu-s asa buni", colegii injura printre dinti si pe sef si pe dinamo!
Eu am avut o stare de blegeala acuta, indispusa si nu stiu de ce. Da de cand mi-a zis sotu ca merem la balaceala mi-am revenit instantaneu. Abia astept! Numa sa se faca 8!
Hai va pup si we placut!

Mergi la inceput

am ajuns acasaaaaa....nush de ce dar io azi am fost tare bine dispusa..
am plecat pe la pranz la farmacie..si m-am intors cu 2 perechi de pantaloni + medicamentele de rigoare (k sa nu ma certe M)
apoi..pe la 12 am vb cu cineva la telefon si mi s-a inchis telefonul k am uitat sa il incarc si iote cum zace si acum in geanta k nu am chef sa il pun la incarcat si nici sa-l deschid NA
ramonaa...stai calma...ca daca te stresezi mai rau iti faci. nici nu cad banii din cer..si apoi mai cheltui si alti bani pe medicamente de dureri de cap...in cel mai bun caz.
va doresc o seara frumoasa. mai vin io later. of corse..maine lucrez

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

helau,
Mi-am facut azi de cap, adika mi-am cumparat 2 perechi pantaloni, 2 sacouri,2 bluze si un capot de casa. Wow si ce bine ma simt, ca am cheltuit banii ptr. mine.Ah si o brosa de argint sub forma de paianjen.Totdeauna mi-au placut "tarantulele".
La meci nici macar nu m-am uitat, ca am picat de somn. Azi toti barbatii de la servici erau tristi de mama focului.
july, balaceala placuta.
Mirela,
Menna,
Ramonaa, nu fii trista.
Cookie,
Boneca, ...facem chef.

Mergi la inceput

Neata fetele! Cam putina miscare pe aici! Probabil sunteti intr-un we prelungit!
Eu am fost la balacit. Super fain, da cred ca a fost ultima oara pana da caldura. Bazinul e acoperit, dar nu au mai dat drumul la centrala. Si daca dadeai tot timpul din maini si picioare era ok, dar daca te hodineai putin, te lua un frig de nu stiai ce e cu tine. Una peste alta, daca nu am racit e super ok!
Va pup si mai vb

Mergi la inceput