Ne dorim un copil... - 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

karmine_k, multe din fetele de aici au uter retrovers dar asta nu impiedica o eventuala sarcina. Asta ar fi problema cea mai mica ce ar putea exista.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

valicutz si bibi va doresc tot binele din lume; ma obisnuisem pe-aici doar cu fete cu indelungi straduinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by dj_mama

valicutz si bibi va doresc tot binele din lume; ma obisnuisem pe-aici doar cu fete cu indelungi straduinte

Multumim mult!! Acelasi lucru vi-l dorim si noi!! Sa dea Domnu' sa ne vedem cat mai repede de la Odisee!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Karmine_k si eu am uter retrovers, dar doctorul mi-a explicat ca 70% din femei se nasc asa si nu asta e o problema. in momentul in care apare sarcina, greutatea ei il va "trage" in pozitia corecta. tot el mi-a zis ca dupa sa stau in pat pe burta timp de 15 minute. bafta multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

s-a mai discutat despre treaba asta cu statul pe burta sau pe spate... Stie cinva sa explice daca se sta pe burta...de ce se sta pe burta si daca se sta pe spate...de ce se sta pe spate?

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

eu stiam ca pe spate cu o perna sub fund ; in fond, este ca la inseminare voi care ati mai fost puteti sa spuneti

va spun eu ca pe burta ma punea sa stau dupa avort ca s elimin mai repede cu ergometu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

neatza fetelor,pupici pt toate si sa aveti o zi nemaipomenita.eu sunt z 38 si tot nimik.va tin pumnii la toate.

dj_mama:multumim pt sprijin ,esti o dragutza
bibyrox:hai mai fata sa fim noi primele care aduc vesti bune,si sa dea domnul sa fim .
a cata zi esti?si nu ai nici un simptom de nici un fel?pupici

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua fetele

Ma primiti si pe mine printre voi???

Bybirox si Nushu bine v-am regasit

Eu am terminat ultima folie de ac si acum ne apucam de treaba, asa ca va rog de acum inainte sa-mi tineti si mie pumnii

Va tin pumnii la toate sa vi se implineasca visul cit mai curind posibil si sa avem bebei sanatosi si voiosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna fetelor.
valicutza ma rog pentru tine si bibyrox sa fie cu .
Noi incercam de 4 ani fara rezultate, dar speram in continuare ca o sa avem si noi copilul mult dorit.
Va pup si bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

multumesc pt incurajare ayna,si tie bafta multa.
pupici dulci.
credeti-ma sunt atat de confuza ca nu stiu ce sa mai cred.
pupici

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput