Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 8
mama_lui_alin spune:
Buna fetelor!
Am vazut ca unele dintre voi au legatura cu limbile straine (din cate am inteles anangel_lexi este traducatoare).Desi mi-e jena sa recunosc, engleza mea e varza si am neaparata nevoie de un meditator, fiindca trebuie sa invat foarte mult intr-un termen foarte scurt, iar singura nu sunt capabila.In cazul in care puteti sa ma ajutati sau sa-mi recomandati pe cineva v-as fi recunascatoare.
Si inca ceva... Ce stiti despre circul din Parcul Sebastian? Merita sa-l duc pe piticul meu sau e o mare porcarie? Eu nu am mai ajuns de mult timp in parcul acela, desi cu ceva timp in urma, pe vremea cand eram bebici , eram nelipsiti in fiecare zi.
Florina & Alin
CristinaT spune:
anangel_lexi , astept raspunsul tau!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
aissa spune:
N-am avut net de dimineata, acum am venit de afara si Ale deja doarme!!! Era rupta, s-a trezit la 7 si m-a marait toata dimineata, am pus-o in pat acum 5 minute si nu se aude nici pas!
Monica felicitari lui Alex! Pe la ce varsta incp copiii sa scrie? Ruxi stie? Ale baga creioanele in gura si invariabil le tine invers, deci nici macar nu trage o linie dar sa deseneze. Ma gandeam sa ii arat cu creta, dar mi-e ca o baga si pe aia in gura!
Mama_lui_Alin am o prietena care stiu ca da meditatii de engleza la pitici, daca nu gasesti pe altcineva o pot suna sa o intreb daca mediteaza si adulti. De circ nu pot spune nimic, ca suntem prea mici pentru spectacole. Azi am vazut ca se construieste si o scena, langa circ, probabil avem concert de 1 mai.
Cristina si Ale (30.09.2004)
mama_lui_alin spune:
Multumesc aissa. Cred ca daca as pune ordine in notiunile mele si mi-as cladi o baza solida restul ar fi mai usor de invatat.
Florina & Alin
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
CristinaT, eu dau meditatii la germana (in principal) si la engleza (mai putin). mama_lui_alin are dreptate, sunt traducatoare pe germana si engl. Dar la engleza nu prea ma bag cu meditatii pentru ca simt ca nici eu nu am cunostintele bine cimentate. M-am chinuit mult sa invat engleza (ca lumea, vreau sa zic, nu asa, doar sa pot vorbi) si am cam prins teama de ea. De altfel si la fata cu care fac medi la engleza stau cu cartea in mana sa nu-i spun vreo prostie. Asta e...
20+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
CristinaT spune:
anangel_lexi, eu as fi vrut din toamna engleza pentru Oana. Nu stiu daca face si germana.
monica-elizabet spune:
ruxitza mea azi a urlat de 2 ori din senin si am suant la budimex este d-ra orl de garda asa ca mergem sa-i facem o vizita sa vedem ce zice
monica
monica-elizabet spune:
am fost, are o eruptie dentara f puternica, multe dintr-o data si f dureroase...amigdalele au putine puncte mici de puroi si...si...inceput de otita la urechea stanga(dar cica s-ar trage de la masele)...asa ca s-ar putea totusi sa fie alarma falsa otita
va pup, noapte buna
monica
CristinaT spune:
monica-elizabet, multa sanatate!!!
aissa spune:
Cristina tu n-ai somn???
Monica multa sanatate lui Ruxi, ce ii ies acum? Canini, masele?
Noi am patit-o aseara de la vant (cred&sper): am venit de afara cu Ale si vazusem ca i se inrosesc obrajii, ei, in casa unul s-a inrosit rau, celalalt mai putin si ardeau. Am crezut ca are febra, i-am pus termometrul avea 37,6 in conditiile in care se batea de mama focului. I-am facut baie, am dat-o cu crema si s-a culcat. Abia astept acum sa se trezeasca sa o vad cum e.
Aseara am incercat si eu sa pipai pe gingie sa vad daca ies cumva maselele din "randul 2" ca e cam maraita. Nu ii dau bine seama, parca-parca jos as simti ceva. Altceva nu mai avem de iesit dar ea cam scartaie in somn si de 2 zile e cam nervoasa....
Cristina si Ale (30.09.2004)