Rahova sau apropiere..... (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

eu acum beau cafeaua...cu cofeina of corz...ca am incercat intr-o zi fara cofeina si n-a dormit bazdaka de Giulia toata ziua (ii dau sa suga ca are abea 1 luna).
Am fost ieri in parc, si dimineatza si seara, a fost tare cald si frumos, numai ca seara e cam aglomeratie.
Baietii mei (tati & Alex)au fost la circ....spectacolul e oarecum slabutz...dar copilul s-a disrat de minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi Dory, am editat.
Luizax inseamna ca ne cam petrecem in parc, aseara am stat si noi de pe la 5 la 7, dimineata nu am fost eu. Oricum, in principiu eu ies zilnic, nu stiu insa ce are de gand vremea asta azi...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Eu kiar sunt curioasa cate din mamicile pe care le vad in parc sunt si aici pe net. Mai alex ca pretena mea Alina (cu bebe Ilinca) e prietena cu mai toate mamicile si bebeii din parc. :)))
BTW - iost aia blonda si grasa cu 2 bebei dupa mine - Alex 4 ani si Giulia - 1 luna.

Mergi la inceput

Pai si io ma intreb la fel.
Eu sunt aia roscata si grasa cu Ale dupa mine in trici (1 an juma). Stam ori la nisip la spalatorie, ori la cupola. Uita-te la pozele de la semnatura, eu m-am uitat la cele din albumul tau de sub nick dar nu pot spune ca te recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Aissa esti roscata?? eu te-am vazut satena.

Aseara am fost si eu cu Oana in parc, cu bicicleta dupa noi, nu a invatat inca sa mearga, mai exersam. Sunt ficoasa rau....
Eu sunt jumatate bonda jumatate neagra, mai bine zis blonda in devenire. Astazi e meciul, am emotii!!!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Cristina m-ai vazut nevopsita probabil. Io imi dau cu rosu-rosu in cap, dar parul meu nu tine vopseaua prea mult, indiferent de care folosesc (singura care rezista era una de pe vremuri, de la Loreal - Imedia se numea). Asa ca dupa 2-3 spalari par intr-adevar satena...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

acum cum esti??? hai sa ne vedem mai mult de o secunda sa va cunosc si eu!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Luizax si aissa, multumesc pt. ponturi. Dar acum m-am linistit. Mi-a tras fi-miu azi niste suturi...se simte ca e din ce in ce mai fortos! Scumpu' lu' mami!
CristinaT si eu abia astept meciul! Am emotii! Da' pana la meci, diseara ma preumblu pe strada unde sta aissa ca am o meditatie in zona...

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Acum inca sunt rosie (chiar si pe perciuni) ca m-am vopsit sambata abia. Mai am si pielea capului inca roscovana (eu ma vopsesc singura, pe graba mereu si la spalat dau rasol).
Bai fi-mea cred ca vrea sa vada meciul si ea ca doarme de la ora 1, acum am si vorbit la telefon doar-doar s-o trezi si ea sa iesim afara....
Lexi ma bucur ca te-ai linistit.
Hai Steaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

Doar nick-ul asta mi-a venit in minte

Miag

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)