Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 15
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
din fericire cred ca vecinii nu au asa o aparatura sa darame bloculau fost foarte simtiti oamenii pe la ora 00,30 deja muzica era data mai mult decat omeneste si am putut dormi...in dormitor nu se auzea chiar nimik...doar in sufragerie mai sareau sau eu stiu ce faceau pe-acolo....ca deh...eu am imbatranit...dar de trezit ziceam ca o sa ma trezesc la 10 si iacata nu e nici 8 si eu sunt treaza
pe cei mici i-am lasat la mama(inainte sa stiu de petrecerea vecinilor)
hai ca azi vad ca a inceput ziua cu soare...poate, poate scapam de vant si de praf
va pup pe toate we placut
monica
aissa spune:
A, super Monica, bine ca au fost cumsecade vecinii.
Noi facem ce facem si tust pe geam sa verificam golanul. Mi-a parcat-o vecinul (care a adus-o cu Tony) cumva de daca as vrea sa ies (lucru care nu se va intampla) ar trebui sa ies cu spatele.... Hm, cred ca au facut-o special ca sa nu plec cu masina azi . Maine cred ca o inauguram...sa vedem cum e vremea. Si ce curaj imi fac.
Aseara am coborat numai sa ii fac 3 poze, nici nu am pus mana pe ea si nici nu m-am suit in ea, cred ca nu-s normala, nu?
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
cristina, eu zic ca sigur te descurci, nu-ti mai trebuie lectii...nu te bagi si tu in aglomeratie din prima...si probleme nu are cum sa-ti faca masinutza...e noua...daca are benzina totul e ok...
azi trec pe-acolo si ma uit dupa ea...
monica
aissa spune:
E peste drum de bloc si fara numere.
Da, si eu simt ca ma voi descurca, o sa imi iau portia de injuraturi dar asta e.
Cristina si Ale (30.09.2004)
monica-elizabet spune:
pai si ce...tu nu stii sa injuri?...te faci de ras...mai stai si-n rahova
lasa ca sunt cica soferi cu experientza care fac numai prostii in trafic si nu din cauza ca sunt incepatori ci doar ca se simt prea "jmecheri"...astia sunt mai periculoshi
monica
anangel_lexi spune:
Vom avea un baietel! E 100% sigur! Ne bucuram tare mult mai ales ca bebe e bine, are inimioara puternica si bine dezvoltata si e foarte activ. Lucru pe care, de altfel, d-na doctor nici nu mai era nevoie sa ni-l spuna, ca mami simte asta pe propria piele de cel putin 5 ori pe zi:))
Pe 18 mai mergem si la eco morfologica 3D si atunci speram sa avem o poza mai clara cu bebitu, ca din asta pe care am facut-o ieri, nu se intelege nimic. Oricum am sa adaug si poza asta la album, luni!
Aissa, felicitari pt. masina cea noua. S-o stapaniti sanatosi!
Ce culoare are, ca s-o admir si eu joia viitoare cand trec pe strada ta?
21+ &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
monica-elizabet spune:
lexi, felicitari! pentru procentajul maxim, sarcina usoara in continuare
monica