Rahova sau apropiere..... (15)
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Neata.
Florentina sa speram ca tratamentul va da rezultate si va manca Maya.
Monica sigur e bine Ruxi, numai sa se decida odata caldura asta sa vina, ca uite, sunt 5-6 grade acum si daca iar incepe vantul...
Noi ieri ne-am plimbat pe Rahova, am fost seara pana in parc dar era curent rau asa ca am agatat o mamica si ne-am plimbat tot pe strada.
Azi am program relativ impus. A sunat-o Tony pe asistenta noastra asa, ca nu mai vorbisem de mult si ea a intrebat daca poate veni intr-o vizita azi. Cum e o dulce si nu ne-a stresat cu vizitele astea (care conform legii se fac la 3 luni) am zis ok, desi ora e ca naiba (13). Asa ca acu dimi trebuie sa strangem cat de cat, sa ii fac si lui Ale ceva de mancare si mi s-a dat tot peste cap.
Fetelor hai sa va intreb si pe voi, daca stiti. Eu nu imi amintesc cum a fost cu poza cand mi-am luat permisul. Trebuie sa il schimb pe al meu si am fisa medicala, fisa aia dactilo o fac acolo, dar poza? Ma pozez oriunde si o lipesc pe fisa dactilografiata? Ca parca nu stiu sa ma fi pozat pe loc ca la CI.
Si vreunul din soferii noi poate sa imi spuna cat e taxa? Sau stiu aia de la banca?
Cristina si Ale (30.09.2004)
CristinaT spune:
Aissa poza este facuta digital. Deci te duci la ei si iti fac poza, tot acolo de unde ridici permisul, de platit cred ca am platit 475.000 lei la orice CEC.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
monica-elizabet spune:
cristina si eu stiu ca este digitala si mi-au facut-o acolo la udriste(parca) si inca ceva...ai grija cum semnezi pe-acolo ca ei copilaza tot dupa formularul pe care-l completezi tueu m-am prostit acolo crezand ca nu are importantza si cand am vazut...nu-mi venea sa cred...nu stiu daca si acum este la fel...
bafta
monica
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Aissa, fetele au dreptate, te pozeaza acolo si tot acolo semnezi, semnatura electronica, de-aia smechera
21+ & 80%
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Anculina spune:
Buna !
da, acolo la Udriste te tragi in poza.
Acum si-l schimba si sotul meu si poate ca ma incumet si eu...ca il am de 9 ani si e inca pe numele de fata...
Auziti, dar fisa de-aia medicala unde o putem face si noi...ma-ntelegeti ...?
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
monica-elizabet spune:
anculina pai cred ca si la policlinica la malcoci este o sectie speciala pentru auto...restul te descurci tu...eu acum vreo 13 ani acolo am fost...ehe hei maica ce batrana sunt...da eu cand mi l-am schimbat parca nu mi-a mai trebuit fisa medicala...zau daca-mi mai aduc aminte
daca se trezesc puisorii devreme poate dam si noi o tura cu bicicletele...dar cu vantul asta
va pup
monica
aissa spune:
Anculina discutam daca vrei , mie mi-a facut-o mama la ea la policlinica.
Multumesc fetelor, nu stiu de ce nu aveam in cap ca se face acolo, continui sa nu imi amintesc s ama fi pozat la Udriste....dar cum memoria imi joaca ceva feste....
Eu il schimb din cauza adresei, ca il am dinainte de a ne muta aici si e pe adresa veche.
Acum a plecat Tony la un dealer sa vedem daca au masina pe care o vrem noi in stoc sau daca nu o sa mergem pe mana lui Cobalcescu unde mi-au zis ca au una comandata care iese pe 12.05 din productie, ma iau valuri de emotii cand ma gandesc. Oricum cred ca vorbesc si la o scoala sa iau cateva ore, poate la astea de aici din fata....sa vedem.
Anculina spune:
Aissa, pai hai sa discutam !!!!
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
aissa spune:
Ai PM.
Dar voi stiti pe cineva care se ocupa de inmatriculari?
monica-elizabet spune:
cristina pana la urma la ce marca v-ati hotarat? tot la ce am si eu?
ref inmatriculari, daca o cumperi noua ai 30 de zile parca numere provizorii timp in care te poti duce tot in urdiste(din cate-mi aduc eu aminte din povestirile lui alin)deci ai timp destul ca sa depui actele si tot ce-ti trebuie pentru numerele definitive....dar oricum daca gasesti pe cineva te lipseste de strs si stat pe la cozi.
o seara placutape toate
monica