Mamici de mai-iunie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel - bine ati venit acasa!!!!!!! cu siguranta veti sarbatori cel mai frumos Paste in 4. Multa sanatate si refacere rapida.

Ama - am vazut pozele, sunt superbe hainutele lui Seby, sa le poarte cu placere. Cat despre carut, ai facut o alegere foarte buna.

Noi abia ne-am intors de la Lee. BB este ok. are 2.300 gr. 35 saptamani. este in aceeasi pozitie.....daca nu se intoarce in 2 sapt....peste 3 saptamani facem cezariana, asta ar fi undeva in sapt. 15-21 mai. Am reusit cu greu sa-i vedem nasucul, are o fata tare dragalasa....abia asteptam sa ne intalnim cu ea.

Cat despre pregatirile de Paste, eu nu am facut si nici nu voi face nimic, o sa papam la restaurant tot weekend-ul, nu am chef sa fac nici macar un ou prajit....cred ca-i o regula la noi, cand se apropie o sarbatoare acasa in romania, pe noi ne cuprinde o stare de tristete. Dar sper ca asta sa fie ultima sarbatoare pe care o facem departe de casa.

Eu va urez sa aveti parte de un Paste Fericit..asa cum mi-l aduc eu aminte, cand eram acasa cu familia si prietenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Felicitari Irinel!!!
Abia acum am intrat pe net si am vazut...
Maria, bine ai venit pe lume. Sa fii sanatoasa si fericita.

Ama tu urmezi. Asteptam vesti. Sa stapanesti sanatoasa caruciorul.

Diana, sper sa fie numai de tinut la silueta si sa nu fie alte probleme...

Eu merg la baie cam prea des. Cum imi dau seama daca pierd sau nu lichid?

Nu stiu daca mai reusesc sa va scriu azi asa ca va urez un

"PASTE FERICIT" si sarbatori cu bine.

Pupici,

Flory 31+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Irinel, bine-ai venit acasa! Lapte-n tzitzi si nopti usoare:-)))))
Ama felicitatiuni pt carucior:)))

SI ACUUUUUUMMMMMMM refrenul zilei:

UN bebeblus se leganaaaaaaaaa pe o panza de paianjeeen
Si pentru ca panza nu s-a rupt a mai chemat un bebelush
DOI bebelusi se leganaaaaaaaau pe o panza de paianjeeeen
Si pentru ca...

Asteptam cu nerabdare al treilea bebelush :-))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Flory, cand pierzi lichid nu poti sa il opresti voluntar asa cum opresti pipi.

Ama, felicitari pentru carutz! Si hainutele sunt foarte frumoase, bebe Seby lipseste...abia astept sa il vad imbracat cu ele plimbandu-se cu carutzul fermecat!

Cristina, , sa faci bine sa iti pui internet acasa ca deja ma gandeam sa te sun. Pai se poate...atat vreme sa nu ne mai spui nimic? Eeee! Am vazut pozele, arati foarte bine si in sfarsit ai si tu ceva burtica. Nepotelul e foarte dulce.
Despre Nayel am inteles ca si-a reparat eco , daca tot te duci saptamana viitoare eu zic sa vorbesti cu el atunci si sa il intrebi cand ar fi mai bine sa faci un eco la Iosup. Spre exemplu eu am facut pe la 35 de saptamani. Ca sa nu faci prea multe, sa faci unul si bun pana la nastere, la momentul potrivit. Felicitari pentru anticorpii lipsa!

Shori si Dolce, eu merg azi pe la 12 si ceva la Nayel. El mi-a spus "pe la pranz" cand l-am intrebat ora , asa ca am inteles 12-13. Si eu am dedus din ce a scris cineva la subiectul lui ca eco e in regula, reparat.

Irinel, wow ce super mami...ai ajuns acasa si ai avut vreme sa ne dai si noua de veste Sa fie Maria mancacioasa foc si sa doarma mult si cuminte ca sa ai vreme sa te odihnesti! Te asteptam cu poze si povesti cand vei putea!

Virgi, stai linistita ca nici eu nu gatesc nimic (o sa fie primul an cand nu gatesc) n-am nici chef si nici "tupeu" sa ma apuc nici de "prajit un ou". Aseara am mancat la restaurant , azi probabil la fel, maine mergem cu miloaga la rude iar luni cred ca facem un gratar cu prietenii. Iar tu gandeste-te ce minunat va fi anul viitor cu bebe si cu familia si ca anul asta tre' sa te sacrifici pentur binele bebelinei!

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Fetelor eu de la doc. voi pleca direct la tara ... asa ca VA DORESC LA TOATE UN PASTE FERICIT SI PLIN DE LUMINA !

sA NE AUZIM CU BINE DE LUNI !

VA PUP

LAURA SI TEO

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

irinel, bine ai venit acasa! Multi pupici bebelinei mancacioase

Ama, felicitari pentru caurt si pentru lucrusoare. In sfarsit, cred ca acum te-ai linistit

Virgi, nici eu nu fac nimic special de mancare. Si noi o sa mergem ba la restaurant, ba la parinti. multi sa-ti treaca tristetea. Important e ca bebelina e bine si sarbatori vor mai fi si din ce in ce mai frumoase

DianaR imi pare rau ca ai racit... si pe mine ma incerca aseara dar vad ca acum nu mai am nimic. Multa sanatate

VoichiV34 fix

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ina - bafta la doctor....sa-l pupi dulce pe nasuc pe bb Serghei si din partea mea. Te asteptama cu nouatati.

VoichiV - iti multumesc pentru gandurile bune. Fetelor chiar m-ati facut sa ma simt bine. la anul vom gati cu drag pentru bebelusii nostri, asta, evident daca nu mai este niciun restaurant deschis de Paste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

IRINA si MARIA bine ati venit sanatoase acasa. Laptic si odihna cat cuprinde :)) Asteptam povesti si poze

zax 32+

Poze si Povesti

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Irina felicitari pentru Maria,sa fiti sanatoase alaturi de familie.
Un Paste ferici va doresc,alaturi de cei dragi.Va
37+Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Irina ne bucuram ca sunteti bine amandoua!!!

Ama, in sfarsit te-ai linistit si cu caruciorul. Este foarte frumos! Sa-l foloseasca Seby mult timp!! Si toate celelalte lucrusoare sunt superbe!!

Boghi, felicitari pentru bebe!!

Dupa cum va scriam ieri, am ajuns pe negandite si la dr. Si bine am facut. Se pare ca de la raceala pe care am avut-o si de la cele cateva plimbari la cumparaturi, colul meu iar s-a subtiat . Intrucat Magne B6 si No-Spa-ul nu aveau efect asupra contractiilor mele, dr ne-a dat si Gynipral, cate 1 pastila pe zi (adica cate un sfert de pastila la 6h). Sunt multumita ca s-au mai redus contractiile, si nici nu am efecte secundare de la Gynipral.

Altfel Bebelina este bine. La 31 de saptamani, are 2000 gr. Sa ne treci pe listuta, te rog, Ama.

Asa ca acum iar trebuie sa stau cumintica la pat . Si bebelinei nu am apucat sa-i iau nimic de imbracat . Si ca sa puna capac la toate, tati iar trebuie sa plece din tara pana la sfarsitul lunii mai. Dr. chiar a fost dragut si mi-a promis ca ma infiaza el pana se intoarce sotul. Sper sa fie cumintica bebelina si sa nu ne faca vreo supriza sa vina mai devreme.

Nu va mai spun ca nu am pregatit nimic pentru Paste. Mamicile noastre ne-au promis sa ne faca toate cele.

Si profit de ocazie sa urez tuturor gravidutelor si mamicilor PASTE FERICIT alaturi de familie si de cei dragi!

Steluta 31s+.

Mergi la inceput