Mamici de mai-iunie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Doina - bine ca a fost totul ok..si ca sunt amandoua in siguranta. abia asteptam sa vedem poze cu micuta Maria si evident asteptam povestea nasterii...sa ne incurajeze si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Irinel, sa fie intr-un ceas bun!! Sa-ti traiasca Maria, sa iti aduca toate bucuriile din lume, sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa.
Acum nu ca as fi eu cine stie ce credincioasa, dar se spune ca e maaaare bucurie si noroc pentru copiii nascuti in saptamana mare!!! si o mai cheama si Maria! Asa ca ...ai facut o treaba buna, Irinel!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

fdoina multumim pentru vesti! De abia astept sa se intoarca acasa Irinel sa ne povesteasca si sa ne puna poze cu micuta Maria!io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ietete.. je, 26octombrie, is a 26-a viitoare mamica.... ce chestie, dom'le!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama asa e: esti in fruntea clasamentului si suntem cu ochii pe tine! Deci, sa vina Seby!!! Si ai grija la cumparaturi, ca parca prea ai umblat de colo-colo in ultima vreme....

A propos de umblat ma gandeam sa trec acum pe la Sala Dalles sa cumpar niste aranjamente pt Paste ca sigur mergem in vizita pe undeva... Poate au si standuri pt bebelusi!

Pupici si o zi frumoasa!

Roxana 34sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari, Irinel!!! Sa-ti traiasa Maria scumpa, sa creasca mare si frumoasa!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Roxana eu n-am de gand sa nasc pana dupa Paste.Azi trebuie sa ma duc sa iau caruciorul, maine vreau sa ajung in Dragon, duminica vreau sa petrec Pastele in familie..poate de luni incolo!
Apropo, stie cineva daca e deschis maine in Dragon ?io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Irinel! Yuhu! A venit Maria cea mult asteptata! Sa fie sanatoasa si mult laptic la mamica!

Ama, fii atenta ca urmezi!

Doina, Carmenbr e o mamica de mai-iunie 2004.

Inaioana, multumesc de pupaturi... Am eu grija, oricum nu sar calul cand simt ca am intrecut masura ma asez o tara in pat si in parc stau mai mult jos pe banca.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (35+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

DianaR vad, ma gandeam sa ma trec ultima pe lista ca n-am de gand sa nasc prea curand!io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Diana, asa sa faci!

Cred ca prima pe lista, daca nu vom avea surprize, e Dolce ca e programata pe 26 aprilie! Nuuu?
Si io pe 30!

Ioana 37 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput