Clubul nurorilor (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

De parca nu aveam destule pe cap, azi, in Vinerea Mare s-au trezit cei de la ITM sa vina in control. Asa ca am avut una bucata control, si prima de altfel de cand lucrez aici. Dar totul a fost in regula, mai putin fisa mea de protectia muncii, unde trebuia sa trec alte norme. Ce bine ca au plecat. Sefu' nici nu a venit la birou decat atunci cand l-am sunat ca trebuie sa semneze actele.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Se practica, Andreiule! Merg in ajunul sarbatorilor si sigur vor gasi nereguli....si atunci, ma vine omu' cu o "prima", cu un ou o maslina o atentie! Asta e...mai avem de muncit k sa ajungem onesti!
Pup

quote:
Originally posted by a.cicel

De parca nu aveam destule pe cap, azi, in Vinerea Mare s-au trezit cei de la ITM sa vina in control. Asa ca am avut una bucata control, si prima de altfel de cand lucrez aici. Dar totul a fost in regula, mai putin fisa mea de protectia muncii, unde trebuia sa trec alte norme. Ce bine ca au plecat. Sefu' nici nu a venit la birou decat atunci cand l-am sunat ca trebuie sa semneze actele.

Andreea 23+
POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Raza sunt super bebelusii. mai vazusem link-ul tot pe aici pe DC si i-am tot admirat.

Andreea bine ca ai scapat cu bine de control. Multa sanatate pt iubi tau.

Lavi ce mi-ar fi placut sa fiu si eu de Pasti prin Tm, doar ca ai mei sunt plecati asa ca stam acasa
Chiar, tu de ce nu intri pe topicul banatencelor?:)

Fana pe tine Elena te cheama de fapt? Fana de unde vine?:)

Marina, clauf, Alynutza, roxanicea, Himmel., Daniela Boca, Dana, Cami, Florina pe unde sunteti?

Sun nu ma pot abtine sa nu-ti dau un mare:)

Nadia ti-am trimis PM:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Se practica, Andreiule! Merg in ajunul sarbatorilor si sigur vor gasi nereguli....si atunci, ma vine omu' cu o "prima", cu un ou o maslina o atentie! Asta e...mai avem de muncit k sa ajungem onesti!
Pup

Asta care a venit e catolic. Asa ca ... oricum avand in vedere ca am fost singura si i-am dat tot ce mi-a cerut... Am scapat cu bine. Nu au gasit neregului nici macar pt avertisment. Si nu a vrut sa serveasca decat o cafea, dar dupa ce a terminat treaba. Dar acuma a venit cineva de la politi si mi-a spus ca s-ar putea sa mai vina un control azi, de la ei. Intr-un an si ceva nu am avut nici un control, si acuma sa am 2 intr-o zi?
Am vb cu iubi si nu il lasa acasa, cu toate ca la radiografie se vede clar ca s-a ameliorat boala. Mai trebuie sa ii iau gentamicin si abia luni ii schimba tratamentul Nu mai am chef de nimic.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Raza sunt super bebelusii. mai vazusem link-ul tot pe aici pe DC si i-am tot admirat.

Tot de pe DC l-am luat... si sunt papusi, de fapt...si eu am crezut ca sunt bbi reali...
Uraa, cik plecam mai dvrm, la 13 adik... la 16:45 tb sa ma duc sa-mi iau d-ra ( d-rele, dak vin aman2 ) de onoare de la locul stabilit, sa vina sa-mi vada achizitiile pt nunta si sa punem cat de cat la pct chestii, detalii.. asa, k fetele si acum imi pare rau, k dak stiam sigur k plec mai dvrm, ne vedeam mai dvrm...

AMR 1 luna si 12 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia, aici sunt, dar sunt super stresata ca mi-a dat seful un task pe care nu-l inteleg oricat ma stradui si nu reusesc sa-l rezolv. Si evident ca ieri cand a fost bine dispus n-am apucat sa-l intreb daca imi da marti o zi de concediu, si azi cred ca n-am nici o sansa avand in vedere ca nu stiu sa fac ce-mi cere....

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Tiii, ce se simte k fetele-s plecate/au liber... da' las' k dupa Pasti ne punem la vorbaaaaaa...

AMR 1 luna si 12 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai...am un spor la treaba...nush ce-i cu mine? Si daca tot m-am apucat de "bilicarit", tocmai i-am facut mamei fro doo geamantane imense pline de haine...sa mi le tina ea, ca are ditai casoiu! Ce-mi place sa-mi fac asa ordine in absolut toate...iupiii!
Voi? La gatit? La curatenie? La plimbare (aici e o vreme superrrr)?
Fla...iti intorc inzecit pupicul, ca tare-mi esti draga!
Andreutza...offf, ce pot sa-ti mai spun! Sa dea Domnul sa va fie bine si sa fiti sanatosi MEREU! Multa putere, puiule!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Sunt si io pe aici fetele scrisei mai devreme dar din greseala am sters, si dup-aia a venit un client ca astia nici in Vinerea Mare nu se potolesc
Andreiuta imi pare tare rau ca sunteti asa de sarbatori acum, dar asta este, sanatate multa va doresc la amandoi
Alynutza asa se intampla la inceput, sper sa inteleaga si sa iti dea liber si Marti.
Raza mi-am dat seama ca sunt papusi, dar nu din prima
Lavi sa-ti fie de mine si ma bucur ca esti multumita de noul look!
Cinta bine ai venit printre noi!

PASTE FERICIT! pentru fetele care nu mai intra zilele astea, eu sper sa mai pot!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt suparata...am scris la optimiste motivul.Sper sa se rezolve totul cu bine.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput