LA MULTI ANI! CRIS Sa cresti mare si frumos
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
La Multi Ani Cristian Mihai! 
La Multi Ani Raducu!
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
*POZE GRECIA www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060427" target="_blank">*FILM 1 si 2 www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060424" target="_blank">*FILM 3
Laureta, iar uitasem sa-ti raspund.
Darius NU bea apa! Inca bea ceai, intre 300-500 ml/zi, mai rar 500ml.
Cand ii dau apa, ia 2-3 gurite, apoi cere "taia".
Are un bidonas cu bai din care bea. Il are mereu la indemana, el se duce si bea cand are chef. Nu stiu daca bea mult sau putin, sncer nu prea mi-am pus problema. Mai dati-va si voi cu parearea, sa vad pe unde suntem.![]()
Acum am si eu o intrebare: copiii vostri vor sa fie stersi la fundulet cu hartie igienica? Al meu nu vrea sub nici o forma. Adevarul e ca am incercat o singura data, intr-o zi spalam si l-am pus sa faca kk in baie, langa mine. Dupa ce a prestat, mi-a fost mai comod sa iau HI de acolo, decat sa merg in dormitor dupa servetele umede. Cand a simtit ca-l sterg cu altceva, a inceput sa protesteze si nu m-a mai lasat sa ma ating de el pana nu m-am prezentat cu sevetelul.
Laurina, si la noi a fost greu cu lapticul, cam la 2 sapt dupa intarcare a inceput sa bea, la inceput numai in somn, apoi si inainte de culcare. Cred ca ar trebui sa-l accepte asa cum e, nu cred ca gustul il deranjeaza, ci recipientul!
Pune tu lapticul de vaca in tzitzi, sa vezi ce bun e!
Boneca, sanatate micutei! Te asteptam mai des!
Madisor, tu pe unde te-ai ascuns?
va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74912" target="_blank">aici.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze