Azoospermie - cap 2-

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Chiar asa,Miki are dreptate,ce mai faceti Elise,Tabitha,Michele,Mirela_1,Copilutzu,MOana?Mai dati un semn pe aici!Cum stati cu brancuitul?
Miki:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buna, Miki!

Ma bucur ca sunt alaturi de niste super tipe ca voi, desi as fi vrut sa corespondam pe un alt site..dar asta este, suferinta ne face sa fim mai unite.Ca si voi, ne-am interesat de cauze si raspunsuri, dar se pare ca aceasta "boala" este inexplicabila.Am citit f. mult despre ea, am aflat si de la voi cate ceva, dar cum va explicati ca nimeni pana acum nu a reusit din azoospermie sa ajunga la oligo...Noua ni s-a spus clar ca este netratabila si ...operatii pt varicocel sau mai stiu eu ce...sa fim serioase..cate au reusit?Asadar, ne-am resemnat si asteptam cuminti fiv-icsi.Nu suntem pesimisti, doar realisti si credinciosi in Bunul Dumnezeu.Speram sa ne programam cat mai repede...ca sa am ce va povesti mai tarziu.Si inca ceva...ca si voi drink-uim BU.Va pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andrabirni te rog scrie-mi pe PM la ce doctor sunteti voi. Cred ca suntem la ac dr. Si cate spermograme ati facut voi de sunteti siguri ca aveti azoospermie? Chiar nici un gigel nu aveti in spermograma? Te intreb pt exista cazul lui Nusy cu spermograma de azoospermie facuta Tulcea si la Buc dr Soare Cosmin a gasit 400 000 buc. Dupa tratam au crescut la 6 mil si in curand o sa auzim ca sunt si mai multi . Tratam este f intensiv pe care il face sotul ei .
Dc nu vrei sa conversam aici poate iti activezi PM-ul si comunicam asa.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andrabirni:fiecare om hotaraste pentru el insusi cum crede el ca e mai bine.Asa ca,daca v-ati hotarat pt.FIV+ICSI,va felicit si va doresc din tot sufletul sa reusiti sa aveti cat mai curand in brate bebelul vostru.

Nusy

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor celor care sunteti alaturi de mine si poate gasesc solutii datorita voua.Am facut 2 spermograme si nu i s-a gasit...macar un jucaus.Am facut ca si voi diverse analize, atat eu, cat si sotul meu, dar acelasi diagnostic...azoospermie.Asadar..ce sa mai spun..am sa caut tratamentul lui nusy si poate ca mai sper.Suntem la inceput, vedem ce experienta o sa traim , daca nu reusim...mai hotaram pe parcurs.Nu suntem reticienti la nimic, poate ca intr-un an mai avanseaza tehnologia si vom fi si noi fericite cu adevarat.

Mergi la inceput

Andra ti-am scris un mail.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by andrabirni

Ca si voi, ne-am interesat de cauze si raspunsuri, dar se pare ca aceasta "boala" este inexplicabila.Am citit f. mult despre ea, am aflat si de la voi cate ceva, dar cum va explicati ca nimeni pana acum nu a reusit din azoospermie sa ajunga la oligo...Noua ni s-a spus clar ca este netratabila si ...operatii pt varicocel sau mai stiu eu ce...sa fim serioase..cate au reusit?Asadar, ne-am resemnat si asteptam cuminti fiv-icsi.Nu suntem pesimisti, doar realisti si credinciosi in Bunul Dumnezeu.Speram sa ne programam cat mai repede...ca sa am ce va povesti mai tarziu.Si inca ceva...ca si voi drink-uim BU.Va pupi.

Si noi am primit aceleasi raspunsuri asa ca ne-am luat inima-n dinti si o sa fac inseminare de la donor.
O sa sun sa ma programez la dr.Cristescu de la Giulesti.O sa il "prind " cam greu dar ...insist .
De FIV+ICSI nu poate fii vorba ca la biopsie nu s-a gasit nici coditza de gigei...Asa ca iese din calcul..
Pup fetele!!!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui...!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Miki, nu am primit niciun mail, astept sa-mi scrii.
Nusy, daca poti sa-mi trimiti si mie tratamentul sotului tau, ar fi super sau alte detalii care ne-ar ajuta.Timpul meu este uneori f. limitat, dar incerc sa regasesc printre celelalte mesaje ce le-ai spus si fetelor despre tratament.Multumesc...Va pup.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrabirni

Am facut 2 spermograme si nu i s-a gasit...macar un jucaus.Am facut ca si voi diverse analize, atat eu, cat si sotul meu, dar acelasi diagnostic...azoospermie.Asadar..ce sa mai spun..am sa caut tratamentul lui nusy si poate ca mai sper.Suntem la inceput, vedem ce experienta o sa traim , daca nu reusim...mai hotaram pe parcurs.Nu suntem reticienti la nimic, poate ca intr-un an mai avanseaza tehnologia si vom fi si noi fericite cu adevarat.

Andra incerc sa-ti scriu aici. E bine sa faceti o spermograma mai detaliata, adica la un laborator unde sa va studieze toata cantit de sperma la microscop. In general la toate lab se studiaza o sg picatura si ce rezulta acolo se inmulteste cu toata cantitatea.
Iti copiez aici ce a scris Robert pe forum cum se face o spermograma:

"Se pune recipientul cu sperma la "termostatare" (37C) pana cand aceasta se fluidifica ( de aici parametrul "fluidificata... la ...30,40, 50 de min, etc); dupa aceea se pune o "picatura" de sperma "omogenizata" pe o lama care are "camarutze" compartimentate pentru numaratul spermatozoizilor. Dupa numaratoarea lor (printr-un calcul matematic bine stabilit) se afla numarul lor /mmc. Apoi se face un raport (la ochi) cati si in ce proportie sunt viabili, mobili, cati prezinta morfologie normala si cati aberanta si restul paramatrilor. Paote acesta este un motiv pentru care valorile nu ies de fiecare aceleasi, ele sunt interpretate de ochiul si calculul matematic al unui medic biochimst nu de o masinarie din asta moderna (de ex cea care determina o formula leucocitara),pana si spermocultura este determianta tot de ochiul medicului biochimist, el recunoaste si numara cate leucocite ies in sperma, levuri, candida, etc."

ATENTIE ! Sa nu faceti tratam lui Nusy ! Tratamentele homeopate sunt strict personalizate! Tb sa mergeti la un homeopat si el va va recomanda ce tratam tb sa faceti in fct de analize si de raspunsurile de la interviu. Tratamentele homeopate dau rezultate bune in azoospermie. Du-te la dr Soare Cosmin care va va face spermobrama si va va da si tratam homeopat. Tot la el vreau sa ajung si eu.

Miki

Mergi la inceput

Buna, fetelor!
Miki,iti multumesc pt sfat, am in vedere, si cu prima ocazie am sa-i fac si o spermograma mai detaliata.Stiti vreo clinica in Bucuresti?
Nusy, da-ne te rugam frumos adresa dr. Soare Cosmin, tel pt programare.
Mai avem o zi de munca si vine week-end-ul...

Mergi la inceput