nu stiu cum sa incep.. am o secretie deranjanta de pe la 14 ani... mi-am factu tot felul de analize si m-am tot tratat pentru o candidoza pe care nici nu stiu daca am avut-o vreodata. de curand mi-am refacut analizele si mi-a iesit la flora bacteriana bacili gram negativi. am cautat pe internet si am gasit in acest forum un thread despre asta numai ca acum nu-l mai gasesc.. zicea ceva de examen cultura col. Buuuun.. pai l-am facut si pe asta... si mi-a iesit "lactobacili". doamna doctor mi-a zis ca acesti lactobacili sunt normali. dar io am o secretie ingrozitoare si nu stiu ce sa mai fac arata urat miroase urat uneori ma si mananca si n-o mai suport
plus ca mai am si hpv pe deasupra si ma tratez cu podofilina si mi-am facut o mare rana si nenorocitii aia mici tot vin si pleaca ... (a, am citit undeva ca umezeala ii hraneste, iar acesti lactobacili dragalasi tin in permaenta vulva intr-o stare de inundatie...)
Lactobacilii fac parte din flora vaginala normala. Ei mentin alaturi de alti factori un PH acid ,ceea ce impiedica aparitia vulvovaginitelor bacteriene...si altele..Deci nu lactobacilii sint problema ta..![]()
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.