Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Multi Ani! Letitia Medeea si Andreea Maria! Oanamc , Andreoti ne mai cititi?
Oanamc, ne placeau tare povestile despte Leti. Unde ati disparut?

Astazi sunt la serviciu, dar nu am nici un chef de lucru.
De dim la 6 eram in Selgros, am facut ultimele cumparaturi pentru Paste si pt petrecere! Mi-am luat o piatra de pe suflet!

mamacita, si mie mi-a fost f greu sa trec peste momentul intarcat. Solutia gasita a fost sa gasesc alte mom placute si unice cu Radu. De ex , seara stam in pat si ne dragalim tare pana adoarme. Doamne ce-mi plac momentele alea!

daria, bafta la emisiune , nu o sa putem sa va vedem ca suntem in plina petrecere, dar poate marti dim imi pun ceasul sa sune special pt asta!

gabrianah, eu nu mai vazusem pozele!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Intru si eu scurt sa va urez Merry Easter
Sarbataori fericite,pline de seninatate,bucurie si caldura sufleteasca alaturi de cei dragi voua!

Tuturor copilutilor carora le infloreste primul muguras in vlastarul vietii LA MULTI ANIsanatosi si feirciti!urez si retroactiv dar si anticipat ca nu se stie cand mai intru).

Este sora sotului venita din Gr sa petrecem Pastele in familie asa ca nu prea am timp nici sa va citesc.Nu ma simt nici excelent cu burtica si mijlocul dar stau cuminte si sper sa nu fie probléme.Bubu e un näzdrävan si jumatate,toata ziua alearga de colo-colo si trebuie sa fii numai in urma lui.Poate va povestesc mai mult cu alta ocazie.
Numai bine si inc-o data Paste Fericit!

Nicole cu Bubuca(?)25+ si Bubu zäpäuc(13 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adseana, regim+sport, dar primele 2 luni au fost doar de regim. Stiu ca e greu, dar tre' sa abordezi problema pe termen lung, iar mentinerea e mai grea decat slabirea, din pacate. Daca vrei, iti scriu mai detaliat.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Fetele am intrat numai un pic cat sa va urez PASTE FERICIT !!! tot ce va doriti...sanatate multa voua si la bb-ii vostri.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Meeeeeey...da'stiu ca e liniste mare pe aici...Ce faceti?Trebaluiti pentru sarbatori?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

La Multi Ani!Andrea si Letitia

Daria abia astept sa te vad la Teo!Ai emotii?
Mamacita eu am alaptat doar 2 luni dar cunosc sentimentul;important este sa te tratezi;si eu am momente(de cateva luni bune)cand aproape ca nu pot sa ma tin pe picioareasa ca iau fier la greu si vitamine;am49 kg iar cand am nascut am avut 62!nazdravanii nostri ne tin cu rasuflarea taiata la cat trebuie sa alergam dupa ei!
Gegea multumesc pt.retete;sunt foarte interesante!
Adseana ai dreptate;cam liniste pe aici;dar avand in vedere ca este o zi speciala fiind Vinerea Mare....!

Teodora si Antonia

racz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna seara!
Vad ca sarbatoarea care bate la usa va tine pe toate ocupate. Eu am un moment de respiro si va las cateva randuri despre noi.
Cu pregatirile suntem aproape de linia de finish, mai avem salata boeuf, piftelele si friptura, iar mama sa faca ciorba si sarmalele (de invartit, sunt invartite, numai sa le fiarba). Nu prea ne-am dat in vant dupa nu stiu ce meniuri, iar dupa cum mielul nu e una din carnurile noastre preferate, masa de Paste nu va contine asa ceva. De copt, s-a ocupat tot mama (nici nu se prea putea altfel, in conditiile date).
Daria a invatat sa ne spuna cum fac gaina si cocosul (mama tine cateva gaini si un cocos in spatele casei, iar de cate ori iesim, micuta imi cere mana sa ne indreptam intr-acolo; ii plac mult si probabil de aceea ii imita cu placere). A devenit ceva-ceva mai prietenoasa cu cei pe care ii intalneste afara (pana acum, ii ignora total, nu scotea prea multe sunete cand cineva o aborda). Acum face nani, a adormit bustean dupa baita.
Vroiam sa va intreb cu ce le acoperiti capusorul. Mie mi s-a parut azi foarte cald(sa fi fost vreo 21-22 de grade la soare), dar mai adia si cate un vanticel care nu era tocmai prietenos. I-am dat o caciulia subtirica din bumbacel, dar la cat s-a zbantuit de colo-colo, tot am gasit firicele de perisor transpirate.

Mamacita, eu te felicit pentru reusita de a-l intarca pe piticul-voinic. Noi am ajuns in stadiul in care pur si simplu se apleaca (aproape in genunchi si in orice locatie- astazi, de exemplu, foarte aproape de iesirea din curte ) si imi ridica tricoul si isi indeasa capusorul in mine poate-poate da repede-repede de "izvorul fermecat". voinicului Alex (ce frumos va jucati voi la malul marii...).
A! si sa traiasca noul membru al familiei (tizul lui Alexut de pste ocean)!

Andruzza, nu am apucat sa te felicit pentru frumoasa performanta pe care ai reusit-o, asa ca o fac acum. si tine-o tot asa. Eu nu fac nici un fel de sport (nu am avut niciodata ambitia necesara in sensul asta), dar stii ca si eu ma plangeam la un moment dat de kilograme in exces. Am reusit de am dat jos vreo 5 (surplusul era de 10) si sper ca pana in iunie sa ard si restul.

La multi ani, Leti si Andreea!
Oanamc si Andreoti, si sa va traiasca printesele!

Va las acum. Va doresc o noapte linistita si cu copilasi cuminti!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Sper sa se deschida;dat fiind ca nu stiu cat voi putea intra zilele astea sau la ce ore,si pentru ca vad ca au inceput urarile,iata si urarea mea de Paste pentru prietenele mele de la "bebelusi de martie-aprilie 2005":

http://us.f338.mail.yahoo.com/ym/ShowLetter?box=Inbox&MsgId=2596_15676323_10399_2069_293469_0_1719_444521_3659461625&bodyPart=2&tnef=&YY=40145&order=down&sort=date&pos=0&view=a&head=b&VScan=1&Idx=0

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

andruzza,thx,esti chiar prea draguta!Si sa-ti traiasca si nepoteii Mihai Alexandru pe langa Rares cel frumos!
Teodora,ai dreptate,si imi stiu limitele.De aceea am mai alaptat inca 4 luni,ca stiam ca pot sa ma tin pe picioare,dar acum nu prea mai pot.
gegea,multumesc pentru felicitari,inca nu-l consider intarcat pana nu mi se opreste lactatia,dar suntem pe acolo.Sa stii insa ca si Alexut e mai agitat,mai iritabil,de doua zile suge de mama focului un magarus de plus,dar nu stiu daca se datoreaza intarcatului[dat fiind ca el n-are nici suzeta,nici tetina de la biberon,degtul deocamdata il tine deoparte si sper sa-l tina in continuare]sau dintilor,care il fac sa saliveze in disperare si incep sa-i strice iar somnul,abia si-l reglase putin.Il las cu magarusul,ce sa fac?!
Azi erau 19 grade la malul marii,nu sufla deloc vantul si chiar imi venea sa-l las cu capul gol pe plajica,dar cum se starneste briza din senin si cum el transpira intotdeauna la cap cand se joaca,l-am tinut cu capul acoperit si se pare ca nu l-a deranjat.I-am gasit vreo 4 caciulite subtire,care legate,care nu,dar asta de azi e super ptr vreme calda,ca ii acopera si urechile,e legata,si este dintr-un material subtire pe care n-as sti sa ti-l descriu:e bumbac,dar se simte ca fasul din jachetele subtiri contra vantului.L-am pozat,dar nu ma apuc sa promit ca pun poze,ca nu stiu cand

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca i-am comandat cadou la crazytoys.A venit alaltaieri:o cutie in forma de testoasa,pe care poti s-o umpli si cu nisip si cu apa,cu capac,de pus in curte langa tobogan,dar deocamdata sta in sufragerie;si un felinar cu povesti,lumini si muzica,pe langa hainele pe care i le-am cumparat ca disperatii,ca nici nu stiu cand va apuca sa le poarte[inclusiv primul sacou,de in].Cu jucaria,ca de obicei,interes de jumatate de ora;dar testoasa l-a innebunit,de cand a primit-o tot calare pe ea,inauntru,afara,pe capac,pe sub capac,isi cara jucariile in ea,ce mai,ne-a facut fericiti ca i-am ales ceva potrivit varstei si care sa-i placa[de haine ne bucuram noi,el s-ar bucura sa stea la pielea goala].

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput