Bebelusi de martie-aprilie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ok, multumim de sfaturi, nu cred ca am de ce sa-mi fac griji in legatura cu urechiusele,cred ca e in regula cu bandana/sapca.

Andruzza am vazut pozele noi din parc. Frumoase, ca si Rares de altfel!
Adriana vizionat si keliosul,cum ii zici tu! Chiar ca ii sta bine! Ai avut noroc ca nu a plans, la mine Stefan a urlat cat il tineau puterile! M-ai dat gata cu tortul cu Spiderman!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Revin dupa o pauza destul de indelungata. Asa ca am de recuperat destul, si am de transmis uraturi si o tona de la multe domnisoare si multi domnisori.
La Multi Anisori frumosi, bogati si sanatosi celor care au intrat la categoria copilasi.
Urari speciale pentru bebei speciali (pardon, copilasi): Irina, Rares, Alexandra, Daviducu, Raducu, Matei, Cezarica, Calin.
La Multi Anisori frumosi, frumosi si samuraiului Alex. Mamacita sa-ti creasca voinicul, sa-l bucuri si sa te bucuri de el.

Multumesc si pentru urarile transmise campionului meu.

Acum sa va mai povestesc despre el, ca am inceput sa cam chiulesc de-aici. Probabil se va simti din ce in ce mai mult chiulul pe forum, fiecare isi reia incet-incet jobul, vin zilele frumoase deci clipe minunate in parc , sau pentru unii mai fericiti, la mare.
Noi am fost plecati de sarbatori la soacra, a fost bine, Mihai in forma maxima pana luni. De luni la pranz n-a mai vrut sa pape (cu exceptia biberonului de dinainte de nani), in vizita a fost marait la maxim, temperatura 38,3, scaune moi (vreo 3 din 6). Noaptea a inceput sa friga, asa ca fuga la farmacie, supozitoare de paracetamol, somn mai mult nu. Telefon la dr, cumparat medicamente, aruncat supozitorul, regim alimentar. Acum e mai bine, dimineata avea doar 37, dar nu vrea sa pape decat biscuiti si ceai. Si daca i-as da lapte, sunt sigura ca l-ar bea pe nerasuflate.
Azi vine dr acasa sa-l vada. Eu cred ca a facut insolatie (habar n-am daca se poate manifesta asa). Sau poate o indigestie de la spanac, nu i-am dat congelat ci luat din piata si a mancat mai mult decat de obicei. Vedem ce zice dr.
Eu sunt varza, acum sunt la lucru, dar nu reusesc sa ma adun, abia imi pot opri lacrimile. Incerc sa fiu realista si ma gandesc ca nu pot sa-l tin toata viata sanatos, trebuia si el sa inceapa odata si odata cu bolile. Stiu ca nu-i nimic grav, si totusi ma simt ca naiba, voi ma intelegeti.

Va las, plec acum dupa dr.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

multumim de complimente! ce mandra sunt!

mamacita, da ai inteles bine, pe unde se plimba Radu este gradina noastra. Nu pot sa-i spun curte, pt ca este zona de munte si practic e casa si cu gradina in jur. Avem si un pic de livada! E superb acola. Noi evadam in fiecare weekend. De ajuns e mai greu, de-aia ne-am luat de altfel masina de teren!

adriana, dar Cezar e chiar chel. Noi l-am tuns cu nr 7.

andrruzza, da acum Radu arata a baiat mare. Inca nu m-am obisnuit 100% cu noua lu figura!

elinia , multumim de urari si de complimente!

Cu arsura e bine. Aseara cand a venit acasa se sparsese singura basica (ca tot nu am retinut cum i-a zis mamacita) si acum spalam manutele bine mereu si ungem cu crema cu galbenele si propolis.

Maine plecam in concediu, sunt fericita pe de o parte ca de 1,5 ani nu am mai fost , pe de alta am asha o stringere de inima cand ma gandesc ca nu-l vad pe Radu atatea zile!
Sper sa fie totul ok si sa ne odihnim/distram si noi in concediu si sa se simta si el bine la bunici!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La multi ani Calin si Delia! Sa cresteti mari si frumosi cu noroc si sanatate toata viatza. Parintii vostri sa fie fericiti ci mandri cu voi!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Andruzza am vizionat si ultimele poze pe care le-ai pus.Sunteti foarte frumosi si eleganti.Imi place cum ii sta cu bandana alba.Vad ca aveti preocupari serioase prin parc, ca va place culcati in iarba...si noua, si noua...cand vin acasa cu Alexandra, e asa de murdara pe haine, de parca ar fi fost la sapa...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Danuta offff Doamne, si voi?Multa sanatate lui Mihai!

Gabrianah voi cum sunteti? Cum e Gabriel?

Mergi la inceput

Oanamaria, in primul rand mersi ca te-ai interesat de noi si ca nu ti-am raspuns la intrebare.Alexandra e mai bine.Nu a mai varsat de 2 saptamani...a inceput parca-parca sa pape mai bine, nu foarte mult, dar e ceva...Dimineata si seara papa cam 180 ml de lapte, aseara am ajuns chiar si la 220 ml...In timpul zilei, bea apa foarte multa, cere non-stop "apa".Dar si mancare un pic asa, sa nu se ingrase prea mult.Voi cum sunteti?Rares?Sper ca ati scapat si nu ati facut nici o boala urata!

Mergi la inceput

Nino voi?De ce nu mai dati semnde pe aici?Te tine feciorul ocupata non-stop?Mai spune-ne ceva despre voi...sper ca sunteti OK.

Noi mergem azi dupa masa la vaccin...sper sa fie bine, mi-e groaza deja...

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetelor,

Tocmai m-am uitat si eu la poze. Am vazut pe Raducu, cheliuta, tare bine-i sta cu noul look. Ligia bine ca stiu acum ce numar ai folosit la masina. Si Ligia ce-am vazut eu in pozele, la gradina+casa ma refer, este exact ca-n visele mele; eu visez cu ochii deschisi si inchisi la o casa cu o gradina la munte, aer curat...aproape ca te invidiez. Cam cat costa asa ceva in zona voastra?

Cheliuta de Cezarica e tare nostim...cam tot atat avea perisorul/pufusorul cand s-a nascut sau acum e chiar mai scurt?

L-am vazut si pe Rares al Andruzzei prin iarba, la explorat...vad ca el tot motat este, n-alerga fetele dupa el prin parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ellinia, adseana, oanaluiza, thx!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput